Már csak 4 kerékben gondolkodom.
Hétvégén még annyira legyen jó idő hogy lepucolhassam a vasat, kimoshassam a ponyvát, aztán csicsi van...amíg fel nem szökik a hőmérséklet 12 fok fölé és ki nem süt a nap.
Egyre nehezebben teker az önindító a kocsimban. Sajnos keveset járok vele és rövid távokra, ez nem tesz túl jót az akksinak.
Itthon csak ilyen töltőm van.
Szerintetek nekiálljak vele tölteni, és ha igen, meddig?
40 vagy 55 Ah-s az akksi (Swift 1.3 2000-es évjárat)
Nem tud kárt tenni a csepptöltőben a "nagy falat" ?
Sziasztok,
Megvolt 2014év "záró" gurulása a hosszú hétvégén. 918km 4 nap.
1.nap BP - Besztercebánya (Magyar oldalon végig esett, nem a legrövidebb úton mentünk).
2.nap Besztercebánya - Nagyszalók (felmentünk 1234m magasra Certovica felé, majd a Csorba-tó felé mentünk de a tóhoz már nem mentünk el nagyon hideg és erős szél fújt)
3.nap Nagyszalók Zuberec, Witow, Zakopane, majd vissza Nagyszalókra (Lysa Polana tól volt olyan rész ahol már hó volt az útmentén.)
4.nap Hazaút, ködben indultunk, egy kis kunkorral (Mlynky től Gemerska Poloma ig isteni út van), 10:15 kor indultunk Bánrévénél léptük át a határt, 3:50 körül Egerszalóknál megálltunk, majd a 3-asra rátérve valamikor 19:00 után értem haza. kb. ennyi.
Amúgy jobbára felhős.
Én szokás szerint túlmentem a kúton így Törökbálint,lovasberény,alcsutdoboz,bajna,héreg,tát,esztergom,vis
egrád,valamelyik szentlászló amelyik szentendrével végződik.
Végül is merrefelé mentetek?
Reggel nem voltam olyan állapotban hogy bevállaljam.
Nem tudom milyen idő volt amerre ti jártatok, de itt egy szál napsütés nem volt.
Lehet jövő hétvége is csak arra lesz elég hogy lepucoljam a vasat, lemossam a takaróját és eltegyem tavaszig.
Nem baj, legalább jönnek a spórolós hónapok.
Tegnap én is 6-ig számoltam, de már 5-kor szét akartunk fagyni, ma meg ugye 1 órával alapból később van! 11-16h-ig lehet tervezni motorozást, legalábbis amíg 10°C körüli a napi max is
Én azért még tavalyhoz hasonló enyhe novemberben reménykedem
Nagyon jó útvonalat találtál, még két szakasszal egészíteném ki: Komló-Zobákpuszta után érdemes elmenni Magyaregregyig és vissza majd folytatni a tervezett úton, illetve a 6-os útra visszatérésnél Pécsváradnál elkanyarodni az 56-os út felé Sombereken át.
Hétvégén még annyira legyen jó idő hogy lepucolhassam a vasat, kimoshassam a ponyvát, aztán csicsi van...amíg fel nem szökik a hőmérséklet 12 fok fölé és ki nem süt a nap.
Amugy ez a kis tolto keves lessz.
Itthon csak ilyen töltőm van.
Szerintetek nekiálljak vele tölteni, és ha igen, meddig?
40 vagy 55 Ah-s az akksi (Swift 1.3 2000-es évjárat)
Nem tud kárt tenni a csepptöltőben a "nagy falat" ?
Megvolt 2014év "záró" gurulása a hosszú hétvégén. 918km 4 nap.
1.nap BP - Besztercebánya (Magyar oldalon végig esett, nem a legrövidebb úton mentünk).
2.nap Besztercebánya - Nagyszalók (felmentünk 1234m magasra Certovica felé, majd a Csorba-tó felé mentünk de a tóhoz már nem mentünk el nagyon hideg és erős szél fújt)
3.nap Nagyszalók Zuberec, Witow, Zakopane, majd vissza Nagyszalókra (Lysa Polana tól volt olyan rész ahol már hó volt az útmentén.)
4.nap Hazaút, ködben indultunk, egy kis kunkorral (Mlynky től Gemerska Poloma ig isteni út van), 10:15 kor indultunk Bánrévénél léptük át a határt, 3:50 körül Egerszalóknál megálltunk, majd a 3-asra rátérve valamikor 19:00 után értem haza.
kb. ennyi.
Megyek a tömeg után.
Én szokás szerint túlmentem a kúton így Törökbálint,lovasberény,alcsutdoboz,bajna,héreg,tát,esztergom,vis
egrád,valamelyik szentlászló amelyik szentendrével végződik.
Kik voltak még?
Reggel nem voltam olyan állapotban hogy bevállaljam.
Nem tudom milyen idő volt amerre ti jártatok, de itt egy szál napsütés nem volt.
Lehet jövő hétvége is csak arra lesz elég hogy lepucoljam a vasat, lemossam a takaróját és eltegyem tavaszig.
Nem baj, legalább jönnek a spórolós hónapok.
Én még egy ezres le szeretnék idén nyomni.
És meglenne a 37000.
Lassan törpölni kell az új motoron ha így haladok.
Sok lesz benne a kilóméter.
Én azért még tavalyhoz hasonló enyhe novemberben reménykedem
Alakul.
http://youtu.be/ZgMeuExgx24