Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkó sátras szüjinapi pajtit fogok a ződben tajtani!
Minthogy pont most kérted a hosszú őszt (én pedig beszéltem a zilletékes elvtárssal), így az évbúcsúztató túra sztem már csak december végén lehet (azért nem később, mert az már a zújév)
!

Kimerítő a válasz!

NEm azidőtájt lesz a vizsgád? És ha úgy gondolom netalán... Csak a félreértés elkerülése érdekében.... Lehet-e csatlakozni-je.

A jégboros kérdésemre nem reagáltál, Teeeee!

Előtte Pécs, utána Dzsoki Farm, és utána legyen baromi hosszú őszünk!

Blue Főni! Pedzegetted a nyárbúcsúztatót... kérdés gyötör. Az évadzárót mikorra tervezed?
Én bevállalom a sátrazást, mert "erős vagyok, mint az állat" (Erik után). Szerintem vannak még ilyen forma fazonok ebben a brancsban! Remélem nem alszom egyedül a kutyekokkal...
Helló !

Úgy néz ki, hogy így fix az időpont már.
Arrul van itt szó, hogy a Medvét még nyár elején meghívtuk egy hétvégére hozzánkhoz, viszonozván korábbi, irányomba való szívességét. Azonban csak szeptember vége, október eleje jöhet már csak számításba mindkettőnk elfoglaltságai miatt.
Nemrég felmerült, hogy Maci e látogatását összeköthetnénk az eredetileg jövő szezonra tervezett össznépi, sátoros, hosszúhétvégével. Az őszi időpontra tekintettel azonban elvetésre került ez az ötlet, és marad az eredeti tervnek megfelelően jövő év tavaszra-nyárra a sátoros-pancsis-pincés,stb. buli.

Persze, ha M. tesvér ősszel motorral lesz itt, mehetünk bármerre.....

ps: Elhagyta a nyírjesi ajéndékát! (Nem jégbor volt.... )
ps: Mondom én, hogy a barátság új dimenziói nyíltak meg előttünk! Szerintem esSO csak szeretget.

Ja, értem. Most akkor mégis idén lesz megtartva? Nem tudom, h milyenek akkortájt az éjszakák sátorozós üzemmódban. Meg nekünk előtte lesz Pécs.
Most nyögtem a dátumot. Még fixálódik, formálódik... az bizti, hogy ez nekem jó. A többiek (mindenkik) is tegyék hozzá a magukét, és kialakul... kicsit bezavarok a házigazdának a szakvizsga előtt!
esSO-nál sem véletlen maradt. Meghagytam neki, hogy vigyázzon rá, mert nem fért a pakkomba. Mert ugye 2 napra egy köbméter cuccal mén a maci! Szóval, bátran bíztam az akkori házigazdára, hiszen nem szeresse a borot!
Úgy-úgy! Kucsiéknál landolt, és nem volt mit elhozni már, mert megittuk! Tehát igazából csak másnap hagytam el, amikor kiment belőlem a másnaposság!
Van-é még abból a tuti nedűbő tán,he ?
!

Szept 29-30? Ez már le van fixálva?

Akkor vagy szép idő legyen,vagy nagyon esős, nem?
Hahó Medvegy!

Jó lesz az időpont! Majd valami esőtánc-szerűt azért le kéne nyomni előzetesen, hogy mégiscsak motoros legyen. De a pincéből nem engedünk!

Az AKMT-n olvastam este, hogy a szuvenyír palackod Kucsiéknál landolt (gondolom esSO szállította oda), de újfent elhagytad! Legközelebb rögtön beléd is töltöm, mielőtt megismétlődik a baki!

Hi !

Szeptember 29-30-án Teddynek penge az időpont a pincézős, természetjárós, motorozós eseményre! Eső esetén autózóssá válhat... nagy eső esetén csak pincézős...
No miazmiaz?
Ez nem a ti stílusotok.
Vagy előjött az új ördög?

Nem az én ingem. Én már most szólok (bárki is hívjon), amíg nem lesz új láncom NEM MEGYEK VELETEK!
Hi Mindenki!

Mivanmáittmegint?

Jól látom, hogy a mai "civakodás" csak "ártatlan poénvadászat" ?
Ugye az érintettek meg is erősítik eme feltevésemet!?

Szerintem én vagyok a hibás, mert nekem szólt is Nyuszi és "pont nem értem rá".

Szerintem peace.
úgy gondolom ez a szöveg azoknak szólt, akik részt vettek a "titoktúrán"! Szólj, ha rosszul látom, nehogy a sötétített plexim alól rosszul lássam a helyzetet.

Pont jól fog menni az ing az új GS-Fanos pólómra.

Tanulsz belőle? aztán nehogy mégis megbukj a vizsgán!
Sztem az a ruha az enyém... Bár nem igazán értem a hozzászólást.. Azaz nem igazán venném fel azt az inget. Ha valaki egy picit is ismerne, akkor pontosan tudja, hogy én soha semmit nem tervezek gurulás témában. Alakul, aztán lesz valahogy. Ez így alakult. N. Tibinek szóltam előtte 10 perccel, mert a közelben is volt, utánunk is gurult...
egyébként még pénteken szó volt róla, h szívesen gurulnék vasárnap. Szóval asszem ebben semmi titkolózás nem volt. Asszem, ha titkolozásra kerülne sor, akkor nem lenne lehetőség vérszívásra.
Nem hiszem, h a másik torkának kell ugrani, csak mert nem tetszik valami, vagy elnéztél-, vagy félreértettél valamit.
Szóval Te úgy gondolod, Tiéd a ruhadarab?
Egyébként igen, túlélem, sőt, még tanulok is belőle!
Szép az az ing. Nekem konkrétan nincs otthon net, úh ne haragudj, de nem mentem be szombat reggel a céghez, hogy felnyomjam fórumra. Akinek megvan a száma, annak szóltam. egyébként teljesen Hkg volt, mert az eredeti Nógrád megye helyett Bajára mentünk.

Remélem azért túléled ezt a nagy pofont az élettől.
Basszus! Megettem egy darab csokit, hát nem beindult az agyműködésem? Tehát! Hogy is van ez a szeretembandaság? Itt a fórumon "Imádok mindenkit " című hozzászólásokat nyomunk ezerrel, meg ilyeneket, de ha gurulni kell, azt megoldjuk magunk közt! Onnan nem hiányzik senki. Szép titokban elmegyünk, a többi kussoljon otthon, aztán hétfőn meg felnyomjuk, hogy milyen szuper is volt! Hadd epekedjen a sok barom!
Ja, és ha a többi megy valahova, el ne felejtsen szólni, aranyszegélyes meghívót küldeni - bár pont akkor ugysem érek rá, mert "rohadt sok dolgom van", meg különben is "nagyon elfoglalt vagyok", és "családi programom van", "pedig úgy mennék", "talán majd legközelebb", "már alig várom"!

Hofival szólva: akinek nem inge, ne vegye magára! De akinek igen, az gyorsan öltözzön föl!
Azt hittem, ez a "Zümi a szélvédőn" c. kép.