Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ez igaz bizonyos lankadt hímnemű szerszámokra is!
Jó reggelt Népek!

A ma reggeli bölcsességem a következő:

"A kötelet nem lehet tolni, csak húzni."
Hi!
Elfelejteve... soha!
A Bázismotornál (ahol a plexit eloroztad előlem ) most akciós 13.200,- a Moto Detail 42 l-es doboz. De csak rendelésre... ha a bolti készletből kérsz, akkor 17 ropi! Ezt a Nyuszitól tudom. Én 14.000,- ért vettem a cimbinél Baján. Ám ő 15.700,- ért hozná rendesen. Ez az egy volt "akciós". Szóval, a sok szám közül a 13.200,- a megjegyzendő, és a rendelés a BÁZISMOTORNÁL.

Jah, platnivalegyütt ennyi a cucc. És esSO-nál bizonyított a doboz már. Szóval penge... jó megsimogatni, és jó szaga van!
Sziasztok mindenki.
Létezem, még, csak sok a dolgom!

Teddy!
Ugye a "plexi ügy " elfelejtve? Hol vetted a dobozt, és mennyi? Már,ha nem vagyok "vindisgréc"....

Lovaglás nincs elfelejtve, szólni előre az időpont, mert lovak lenni az Pécsely (B.füred), és én intézni úgy, hogy az tuti lenni! Lenni picit fáradt, vanni késő, voltak vendég, gyerek szülinap, meg menni dolgozni....
Statisztika:

Nem én mondom, hanem Moldova (elég NAGY ember): az egyik lábammal egy vödör jégbe állok, a másikkal egy vödör parázsba; átlagosan k...va jól érzem magam!
A kis kopasz!
És van még egy sláger: HURKA GYURKA!
Müszi!
Hogyne emlékezne maciesze!
A kedvencem a Pécsi Kesztyű volt... én lefordítottam 4 évesen, hogy Béncsakesztyű! És üvöltöttem az utcán a reklámot... a szülők meg égtek, mit a rongy! (OOOOkosssz Dezsőke... )
És a "Tejfölöstúró" is fasza volt annak idején... meg a "Mi az amit iszol?". De komoly volt...
Szia dobozos....!
Emlékszel erre Maci?
Grat!

Megnéztem.
Valami ilyesmire gondoltam.

Az utóbbi kettő csak hab a tortán...
Statisztika:nézzd meg a Viccek alatt a 5660-as hozzászolást!
Nem vagy egyedül! Vannak szakmai dolgok amikról olvastam ujságban és véletlenül azok 100%-ig hazugságok voltak, vagy valahogy nagyon nem stimmelltek. Ha ez más szakágban is igy van akkor elvileg minden forditva van mint ahogy leírják? - valószinü, pedig hihetetlen.
Ez a statisztika pedig nagyon félrevezető és remélem nem csak mi ketten láttuk ezt így
általános szempillarezegtetés muffinnal és palacsintával kombinálva!
Izzzzzéééé... talán sikerül!
juhúúúú! Pécsre már dobozzal szeretnék menni én is!
Van mááá nekem 42 literes Motodííííítíííííííl dobozom! Tartóprojekt indul... így a szezon vége felé!
A statisztika az statisztika...
Szomorúak a tények, ám mindig eszembe jut egy "statisztikai adat":
A minta: 100 halálos beteg ember és 100 átlagon felüli egészségi állapotú ember statisztikailag azt jelenti, hogy van 200 egészséges ember.
Ettől függetlenül szomorú a szám.
Márpedig a motorosok fehérek! Ez feketén-fehéren megaszondható!
Pontosan. Az különösebben engem sem zavar, amit leírtam. Az már annál jobban, hogy az ilyen kiváló közleményekkel mennyire hangolható, befolyásolható jónép véleménye.
De így van ez szinte minden hírrel. Eddig amiről konkrét tudomásom volt/tanúja voltam, kivétel nélkül más történetként jelent meg. (Persze az én észleléseim is szubjektívek. De ami fehér, az akkor sem fekete.)

Az egy dolog, de mit szűr le megest a hírt olvasó "nép"?
Konkrét ökörség!
Egyrészt láthanánk a számadatokat, amelyekből ezek a megállapítások származnak, másrészt az adatszolgáltató hivatal (ok) stat. gyártási technikájára, a stratégiai célok, tervek elérésének admin. módszereire van/volt némi rálátásom. Kozmetika egyéni/kis/összhivatali érdekek mentén. A végeredmény a nagy "okosság", ami köszönő viszonyban sincs a valósággal, még az ilyen látszólag egyszerű megítélésű témában sem.

Jó kis ködösitő szöveg: lehet hogy 3 helyett 5 motoros volt ittas. .