Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétköznap délelőtt?
Te Nyúl, gyanús vagy nekem!

Ha meglepi lesz nektek, akkor legalább motoroztatok egy jót! Húúúú, még megvan az egyik üveg boroccka, de jó lenne most szörpölni belőle egyet!
Nyaralnak. Vagy motoroznak. De az is lehet, hogy nem.
Még előtte felhívom. Nehogy bennünket érjen meglepetés, hogy nincsennek ott.

Szóval, akit érint az talán okulhat belőle.

Amúgy puli az illető nőszemély, és ezek naon strapabíró blökik, úgyhogy tuti felépül! Műtét után lábon ment a lábadozóba!

Mit fognak Erikék csinálni?
Együttérzésem.

Abszolút off-téma.

Méhgyulladás. Pénteken-szombaton-vasárnap is voltunk vele dokinál...

- pénteken "nem volt semmi baja" a doki szerint. Csak megvizsgálta. Ekkor már 2 hete kutyául volt.
- szombat: felpuffadt a pocija. elvittem ügyeletre, kapott antibiotikumos szurit.
- vasárnap reggel is ugyanolyan szarul volt, így az állatorvosi klinikára vittük, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta azonnal, ahogy megultrahangozták.

Szerény véleményem szerint már pénteken el kellett volna irányítaniuk a klinikára,de szombaton már mindenképpen. ezé orvosok (?) asszem. Nagggggyon pipa vagyok.... Csóri kutyus.........

Nálatok is lány az egyik kutty. Aszonta a doki, hogy ez tüzelés után szokott előfordulni. Legtöbb esetben ki tud ürülni a cuccos, és akkor nem lesz semmi baj. Ami nálunk történt, hogy bezárult a méh, és elkezdett gyülemleni benne, aminek ott semmi keresnivalója. Ennek a folyománya, hogy akár perforálódhatott is volna a méhe, amire a doki azt mondta, hogy nem vszínű, h túlélte volna a kuytu a pocakjában levő fertőzéstömeget.

Azóta hívtak, hogy a véreredmény értékei a többszörösei a normálisnak, és nem tudják mikor engedhetik haza őkelmét. (napi 5e ft a kórház, és 35e a műtét) Már 55e ftnál tartunk+gyógyszerek+szurik+benya.
Nekije.

Áhám.

Márhogy a jószágnak?

Blue!
Valahol Hatvan fölött, Pásztó környékén a Mátrában.

Mi a baja buksinak?

Kösziköszi mégeccer! Okés, majd szólok, ha megvan a kütyü!
Az hol van?

Én is szeretnék gurulni a hétvégén, mert már hiányzik nagyon! Valakinek van kedve valamikor időpontban valahova helységbe csatlakozni?
Gyere nyugodtan!
Otthon vagyok, füvet nyírok. (illetve már bozótot)

Na jó, csendben megyek inkább valamelyik sarokba
Én sem tudom még mi lesz, de lehet gurulok valamikor, valamerre, valamiért...
Jó reggelt

Dzsoki nem tudom még mi lesz, de lehet, hogy este gurolok egyet feléd, de még nem 100 %
Jó reggelt!

Fájjon nektek is:

- Drágám, mondjál nekem valami szépet! - kéri a feleség a férjétől.
- Olyanok a fogaid, mint a csillagok..
- Jaj, édesem, ennél szebb bókot életemben nem hallottam.
- Folytasd!
- ...sárgák és messze vannak egymástól.

Jó reggelit!

Én is szeretnék leülni a sarokba, de nem hagynak!

Tegnap délután átgurigáztunk a Mátrán. Kellemes, gyér forgalom, naplemente....csodaszép volt.
Péntek délután, ha lehet, meglátogatjuk Erikéket Szurdokpüspökiben (vagy hol a bánatban), hagy örüljenek! Valaki még arra...?

Ez is egy öskori lelet...Lehet ez is egy Ösemberé volt?
Miket nem tud meg az ember ha múzeumokba mászkál
Jó reggelt Mindenkinek!

A mai napra a mottóm:

Ha kedvem támad dolgozni, leülök csendben egy sarokba, és megvárom míg elmúlik.
Nyuszi !

nyertél:-)))))

elküldtem a csaj adatait - légyszíves vedd fel vele a kapcsolatot és akkor boltold le vele a cuccot!

Ha megjött akkor majd szólj, hogy tudjak neki pozitiv visszajelzést adni
Én is dobbantok haza. Megyek csinálok lazannnyát!

Majd gondolok rátok...

Üdv mindenkinek!
No dobbantok home, dobom a 20-ast, h rendben hazaérjek!

Jó éjt ceretembanda!
HI!

Hú, az király lenne! Lassan itt a sznapja. Tom, h ez kicsi, de nem veszek többtízezeréé egy igazit. Azt "ógya meg" ő.

Hazaértetek hétfőn rendben? Nálunk sokáig szakadt... Ha maradtatok volna, akkor kellemes estétek lett volna romantikus gyertyafényben.

Szia Nyúl! Gramofon amire licitálsz picúri kicsi!

Zsoltinak lesz? Körülnézek, lehet,h Muter megválik egy -két gramofon lemeztől, meg elkatrésztől! Aztán megbeszéljük!