Méhgyulladás. Pénteken-szombaton-vasárnap is voltunk vele dokinál...
- pénteken "nem volt semmi baja" a doki szerint. Csak megvizsgálta. Ekkor már 2 hete kutyául volt.
- szombat: felpuffadt a pocija. elvittem ügyeletre, kapott antibiotikumos szurit.
- vasárnap reggel is ugyanolyan szarul volt, így az állatorvosi klinikára vittük, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta azonnal, ahogy megultrahangozták.
Szerény véleményem szerint már pénteken el kellett volna irányítaniuk a klinikára,de szombaton már mindenképpen. ezé orvosok (?) asszem. Nagggggyon pipa vagyok.... Csóri kutyus.........
Nálatok is lány az egyik kutty. Aszonta a doki, hogy ez tüzelés után szokott előfordulni. Legtöbb esetben ki tud ürülni a cuccos, és akkor nem lesz semmi baj. Ami nálunk történt, hogy bezárult a méh, és elkezdett gyülemleni benne, aminek ott semmi keresnivalója. Ennek a folyománya, hogy akár perforálódhatott is volna a méhe, amire a doki azt mondta, hogy nem vszínű, h túlélte volna a kuytu a pocakjában levő fertőzéstömeget.
Azóta hívtak, hogy a véreredmény értékei a többszörösei a normálisnak, és nem tudják mikor engedhetik haza őkelmét. (napi 5e ft a kórház, és 35e a műtét) Már 55e ftnál tartunk+gyógyszerek+szurik+benya.
- Drágám, mondjál nekem valami szépet! - kéri a feleség a férjétől.
- Olyanok a fogaid, mint a csillagok..
- Jaj, édesem, ennél szebb bókot életemben nem hallottam.
- Folytasd!
- ...sárgák és messze vannak egymástól.
Tegnap délután átgurigáztunk a Mátrán. Kellemes, gyér forgalom, naplemente....csodaszép volt.
Péntek délután, ha lehet, meglátogatjuk Erikéket Szurdokpüspökiben (vagy hol a bánatban), hagy örüljenek! Valaki még arra...?
Te Nyúl, gyanús vagy nekem!