Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne legyé má mindig olllan morci vazze!
Osszigén!

Mi is valahogy akkörül. Lelépek hamarabb ma, de még meglátogatjuk a pénteki balesetes sógort a kórházban. (Szerencsére már viszonylag jól van.)

Blue főnök!

Jó vóna menni hónap, de a fiammal HKG-zunk délelőtt Miskolcra a szervízbe.

ps:Viktornak tegnap a pólók átadásra kerültek!

Igen, délután megyünk. Még nincs pontosítva, h mikor, de előreláthatólag 3-4 óra felé indulunk. az út kényelmesen kb 3/4 óra.
Jelentkezni ITT kellene - mert ha senkit nem érdekel akkor nem kellek korán

Blue - Gs500
NYÁRZÁRÓ HKG!

Találkozó holnap 8:00-kor a Velencei CÁPÁNÁL!

Menetirány PÁPA és környéke

Aki messziről jön az akár jöhet már ma hozzánk sátorozni......
Le van nyírva a fű - amugy meg senki ne fürgyön le:-)
A jupppijéééééééééé meg annak szól, hogy órákon belül HÉTVÉGE! Szeretemszombatvasárnap!
Jó reggelt!
Hú-húúúúúú, dógozom ezerrel! Nem egészséges ez... sürgősen strandolnom kell. Azt hiszem ez lészen a délutáni program!
elmaradt valami a reggeli kapkodásban:

God morgon!

"Szuahéli nyelvül is tudok."
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Buon giorno! (hátha lesz valaki szuahéliül is)

Akkor a hivatalos megnyitó előtt történt dolgok nem is érvényesek?

esSO! Akkor a délután...?

Én is amondó vagyok: good morning!
Ezennel megnyitom a mai napot!

REGGELT!
Nem voltam kint és nem is megyek soha ilyen helyekre........nem a balhé miatt - hanem mert ennek szerintem semmi köze ahoz amit én MOTOROZÁSNAK nevezek....

DE!
Elolvastam pár cikket a neten és szerintem a szervezőknek SEMMI köze nincs ehhez!

Én legalábbis úgy gondolom hogy Én mint szervező szerzek pályát, lefixálom a metősöket, ital, kaja, wc......és a ZÁRT pályán vigyázok a rendre, valamint biztonsági emberekkel örzöm a rendet.......

DE! ennyi.... az hogy különféle mellékszakszon mi folyik az már nem rám tartozik........

Hogy leforditsam a saját nyelvemre:-)
A hátam mögött jön 30 biker......gurulunk......Én szabályzom a tempót, a tankolást, a megállásokat - de az hogy valaki romlott szendvicset pakolt és rosszul lesz - hát istenem.....helyete nem gondolkodhatok.....

Ezt mindig meg is mondom.... aki mögöttem van - azért felelőséget érzek......
Ne jöjjön velem többet, anyázon mert a 120-as kanyarba 70-el megyek bele - és így mindenki.....de egyben van!
Amint megelőz....és elém kerül onnantól már mosom kezeimet.............

Tehát szerintem a szervezőknek semmi köze nincs az esethez........

1., a csávó miért vagánykodott - és a csávók miért vagányodnak?
2., a szerencsétlen páros miért egy szervízuton motorozik? Elmegy a szinhelyre, megnézi ...és hazamegy.......miért kellett?

Az egészben csak az szomorit el, hogy megint a vétlen motoros halt meg elsőre - a másik pedig hogy megint egy értelmetlen halál.
Én kint voltam Madarason! Nem meglepő hogy baleset történt, inkább az a csoda hogy eddig még senkinek sem történt OTT baja. A rendezőknek nem szabadott volna ezt megengedi.........szerintem.
Dawntez!

Én azt ajánlom hogy vedd ki a feszitő elemet és nézd meg hogy egyáltalán egyforma e......

Ha igen akkor utána a feszitásnál elég egy pálca......ÉN tolómérőt használok......és akkor TUTI hogy az ugyan ott lesz.....

Ha nem találsz semmit, akkor szerintem ne szarozz, hanem cseréld le és
1., nem lesz hang
2., nem kell félned hogy bajd okoz ha elszakad (pl eltöri a hajtókart, szétveri a deknit.....stb)
3., lassan ugy is cserélned kellene....

Én ezért cseréltem le a túra előtt......
Elmentem volna még vele pár ezret, de mi van ha pattan a szem?
Fókusz!

Na fasza! Megint vétlen motoros halt meg.........és megint a hvcs csinálta a bajt.

Erre mi van?
Megtiltja egy számomra is ismeretlen szervezet a gyorsasági versenyeket?
Nem ez kellene hanem más.......

Mondjuk ez megint vitatéma és most fáradt vagyok ahoz.....
esSO:
Köszi. az óra alapján 27e, de használtan vettem, és így semmi sem biztos. Inkább azt hiszem h a húzás előtt nem volt síkban a 2 fogaskerék (jobb oldalt 3,5, bal oldalon pedig 2,5 rovát), és miután kiegyengettem, és húztam (nem volt túl feszes) kicsit darálja. de sztem előbb utóbb elhallgat, minthogy a fogaskerék kopása sztem nem vészes (nem hegyes még). ja és a lánc mint eriké, néhol jó, néhol nem.

Blue:
sztem addig jó amíg nem hallod (nagyon csúnya a hangja)
vasárnap babysziterkedem

Szóval szombaton megyek - HA MEGYEK valamerre
ugyan ez van-volt pécs orfü között is.
kiégett egy traktor de elötte az összes hidraulika olaj az aszfltra ömlött.
szépem végigöntözve az uton.
tüzoltok mit csináltak?: felszorták humokkal és kiraktak egy "csúszos" táblát.
szerencsére már az autok és a szél-eső takaritott
Na ezt nem is olvastam
Pigi: ezt is betehetted volna: http://www.pecsinapilap.hu/?id...
Jó hír: Pamacs-blökkencs elhozható a kórházból! Juhúúúúúú
Wáááá, és ha mi megyünk ott? ufff
Ezt nem hiszem el! Hogy lehet valaki ekkora eszetlen f*sz?

Teddy: sógorjelölt? Hugod pasija volt? Jó ég....