Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem mondod?
Apafej Én a sprololás nagymestere vagyok:-)))))

Ellenben azt is figyelmbe kell venni, hogy hány képet akarsz a víz alatt csinálni? És ugye hol.....

PL.: Pula - OK.....
Rovinjba már semit nem láttam....

Idén is....Lucija.....20cm volt a látótávolság.....

Szóval kőkemény befektetés és tényleg csak annak éri meg a drága tok aki akár minden évben eltud menni - és sokat ott is tölt..........

Vagyis nekem totál nem érné meg a 70-100.000ft-os tok, hiszen ennyit 10-20 év alatt hoznák be - annyira pedig totál nincs érdekeltség, hiszen a digitális világrobanás elején állunk még mindig.....
vagyis 20 év múlva már nem vicc hanem röhej lesz a mai 10MP-es gép.....

Tavaly vettem a gépem...4Mp-es......ez tavaly egy JÓ középkategória volt.......
Ma már vicc.....és 1/3-áron meglehet venni.....

Szóval szerintem tényleg csak annak éri meg aki minden évben kitudja használni.........
Ezért nem vettem pl PNA-t.....hiszen azzal csak navigálni lehet - és ugye hányszor kell nekem az?....hát idehaza nem sokszor........de a PDA már sokkal többoldalúbb....ezért lett PDA-m....

Szóval nagyon meg kell gondolni.....
Persze akinek futja rá.......hát vegye meg:-)
Így lesz a "komoly" Teddyből link
Lassan esett le, de marha jó!
Oda meg már miért mennél?
Köszönöm még egyszer a linket!
Mentem is a kedvencek közé!
Hogyne!
Psi ruhák

De a Duna Plazaban van most valami akció, 2 részes ruha kb 100 Ft-ért.
Sajna nem találom neten, tegnap mutatta kollégám.
Valami parkolóátjárónál van a bolt, erre emlékszem.
Zsoké-zsoké!
Kutattam a bőrruhás linked után... de nem leltem. Belinkelnéd ide még egyszer!? Köszönöm!
Az edigital digitfényképezőben valóban kb. a legolcsóbb. Vízalatti tokban nem tudom milyenek.
Egyszerűbb, olcsóbb (kb. 5000Ft), de a képminőség sem ugyanaz!
Na most ha veszel 5-öt, az már 25....oké lehet, hogy 60-70 egy vízalatti tok, de akkor annyi képet csinálsz, amennyiszer lenyomod az expogombot 1 palackkal.
Szia Nyuszi!

Most így hirtelen nem, de utánanézek Neked.
Hétfőn mondjuk. ha m inden igaz úgyis csak akkor olvasod ezt.

Köszi a HKG meghívást, de ma Öcsikémnek, holnap meg Barátnénak ünneplejük a szülinapját.
Amugy pedig a száraz adatok a gázkar gyilkosoknak......

Tök mindegy hány paci! hiszen ez egy túragép!
városban mennyit tudsz használni belőle ha:

MAX teljesítmény = 9200ford/perc

MAx nyomaték = 7500 ford/perc

Hol használod ezt ki? Biztos nem Budapesten a dugóban, hisz a motornak ideje sincs kiforogni.....

Ha egynesen arányos lenne a görbe akkor a legtöbben a nyitott motornál is általában
6000*48/9200= 31KW
6000*41/7200= 34Nm

használnak.....de ugye a teljesitménygörbe sosem egyenes.....

És ugye 6000-res fordulatnál már 120-al mész!
Gondolkoztam. Egyenlore inkabb benzinre koltok mint sportdobra. :-)
Abban pedig Teddynek igaza van!

Ha a mentőst, tűzoltót nem engedik el akkor mit vár el bárki is?
Azért a sziréna kicsit hangosabb BÁRMELYIK dobnál......és ugye sok esetben bibi van, hisz borulnak a mentősők is.......

http://web.b-m.hu/belugy/hir20...

http:
//web.b-m.hu/belugy/hir20...

http://www.blikk.hu/Rovid_h
ir_...
Kifúrni NE HAGYD szerintem.......mint a repedt fazek olyan lesz.......

Fent a neten találsz erről hangot.........
http://www.gsfanklub.extra.hu/...

Az pedig örök téma:-) hogy tényleg nem vesznek észre, max a járókellők.......

Gondolj bele,.....biztos meletted is ment már el sportdobos emberke.....
Mikor vetted észre? Mikor már meletted volt......

Ez ugyan az a hatás, mint hogy Te sem hallod annyira a saját csőved (a gyárit)......közben meg aki mögötted megy az mondja hogy dögös...... (persze mert az enyém már szétéget-))))

De persze mindenki maga dönti el mire dobálja ki a pénzét..........

Ellenben a furással tényleg ne csezd el a gyárit, mert jól jön az majd müszakira....
Jó reggelt!
Akkor már inkább a sportdob... Dawntez dobja ki van furkálva (így vette), hát nem lett nagyobb hangja. Csak "egyedi"... mindig tudom, hogy merre jár a sorban!

Én ennyit tudtam hozzátenni a kérdéshez. Tégy belátásod szerint!
Igazabol azert kiprobalnam egy hangosabb dobbal hogy milyen.
A forumban egy regebbi hozzaszolasban olvastam hogy porgosebb lett tole a motor.
( Egy haverom meghallotta a motort, es egybol azzal jott hogy kifurkalja nekem a dobot hogy
jobb hangja legyen!
Ciao.
Akkor ez a kérdés eldöntött, úgy látom. Viszont az erősebb hang miatt sajnos nem vesznek jobban észre... (valóban örök téma) Mindig azt mondom erre, ha a mentőt feltartják, mert nem figyelnek oda, akkor akár dob nélkül is járhatnánk, semmi haszna nem volna.
Nem a kisebb teljesitmenyu valtozat az biztos. A forgalmija szerint is.
A motor teljesen kiforog.
Illene egy kicsit erosebb hang hozza, hogy legalabb jobban eszrevegyenek ( orok tema).
Nekem erosebb hanggal jobban tetszene meg akkor is ha teljesitmenyt nem nagyon nyernek.

Ciao.
Ugye a kérdés költői volt?
Ha túrázol, akkor megsüketülsz a kiputól. Ha ráteszed, akkor utána kell állítani a motort. Ha rajta van, nem fogod érezni a teljesítménykülönbséget. A gyári kipu is alig fojt rajta... Nem lehet, hogy 25kW-os a paripád?
Cakkk-cakkk-cakkk !
Hi!

Kb. 2-t. Nem vicc, ha eléred az ötvenet, akkor szerencsés vagy. Én nem bántanám a helyedben.
Csak?(fagyit)
Sziasztok!

Vettem egy GS500-ast a nyaron. Gyari dob van rajta meg, es nagyon halk es szerintem
nagyon lefojtja a motort. Sportdobbal kb. hany loerot nyernek ?

Zoli

Most, hogy mondod... mennék nyalni egyet! Fagyit!

Sajnos nem érek rá a hétvégén, pedig viszket a seggem egy jó kis gurigára.