Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A holnapi HKG stornó a részemről......bár ugye senki nem jelentkezett........(biztos mindenki Nyuszi vasárnapjára gyúr:-)
http://www.vatera.hu/viz_alatt...

Ez tokkal-vonóval csak 10
Nyuszi!

Nem egyszerűbb venni eldobható viz alatti kamerát?

Veszel egy 5db-ot....azt előhivatod és bedigiztetted......

Vagy.... nylonzacsiba a gép bele...a zacsi felfúj és összecsomóz:-)))
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Áhám! nézem is!
az edigital drága. csak gyári tokok vannak. ~55e
megvan: digifénykép.hu
Elég sok üzlet árait gyüjti össze a depo.hu. Olcsó még az edigital.hu, és van egy bolt az alagút után balra a sarkon. ha eszembe jut a neve beírom
Zsoké!

Ahogy nézem Ti elég sokat fotóztok! Tudnál segíjjeni, h hol lehet venni (kölcsönbe is jó vóna persze vhonnan) víz alatti tok fényképezőhöz? (olympusC760UZ, FujiS5500,FujiS5000)

Előre is köszi!
Köszi! Vettem az adást!

Szeretembanda

Csak megosztom veletek az infót.

Kiszámoltam 1078 km-t mentem a hétvégén Brno fele.
Odafele normál turatempo országuton max 120 km/h 3,82 l/100km .

Városi járkálás kicsi autopálya 3,86

A fekete leves viszont akkor jött mikor elindultunk haza.
530 km autópálya 140-es óraállással (ami gps szerint csak 128) néha 150, hazaértem és 6,78 l/100km plusz 1 liter olajat megevett.

Megfogadtam soha többet autópálya.
Te Zimacs! Hovalettéééé"?
!

Most beszéltünk Erikkel. Pásztó és Szurdokpüspöki között van egy kis mellékút. Püspökiből Pásztó felé menet, mikor kiérünk a faluból - túlmegyünk a falu vége táblán - jobbra a Mátra felé van egy köves út, azon kell felmenni. Később ez aszfaltos lesz! Csak fél5 felé lesznek otthon. Természetesen ha elakadnátok, telefonos segítséget lehet kérni!
Nálam ez úgy működik:

"Lássam a szemed...!" Minden területen így "dolgozom". Ha nem látom a visszapillantóban a szemét, akkor biza én megállok...vagy akkora ívban kerülök, hogy olyan már nincs is! Persze így is van bőven esély a perecre...
Ha út mellett álló kocsiba botlok országúton, akkor biza meghúzom az gyeplőt. Ugrott már ki az autó takarásából "Dezsőke" a pisi után nagy örömmel, miközben anya éppen a tesót pisiltatta... fater meg "pacalt" játszott a verdában... ennyi erővel még el is indulhatott volna.
Figyelem, fegyelem... ezzel csökkenthető az esély, hogy a kaszás korán kopogjon.
Hát ja és ha belegondolok hányszor megyek el autok mellett, között jobbról balról
Na azé...!

Ööööö, izéééé, ehm.... nyammmm
Egyelőre nem. De majd jössz Te még jégboré!

Mié is? úccse jársz erre, h kioszthass!
JA persze:-)))))

Igazi Blue féle HKG?

Na ha ez igaz, akkor nem megyek..................
Látom, ma Te is keresed a bajt!

Néztéé má tükörbe?
Na a holnapi terveim......

Lovászpatona, Döbrönte, Pápa.........és valamerre haza......

Menetirány.....
8:00 Cápa étterem
Innen 7-es.....8-as......
Némmááá!
Nem áll jól?