Mert vannak kretén emberek akik beirnak egy alapárat.....ami szerintem TÖK felesleges - de erre ők azt mondják hogy legalább sokan ránéznek.
Néz szét a drágább holmiknál....
pl....
PDA..... induló ár 15.000ft.....
Minimálár 70.000ft
Villámár 90.000ft
Mikor rákérdeztem hogy mégis mi a jó ebbe, hogy az embert rákésztettik a fölösleges kattintásra - ugyan ez volt a válasz - hogy legalább megnézik az oldalt......erre persze röhögtem egy jót, mert nem láttom értelmét annak hogy megnézem és utána el is megyek az oldalról......
Én ha felteszek valamit akkor úgy szoktam hogy pl 1000ft az induló....
1001ft a MINIMUM
és 10ft a licitlépcső.... vagyis ha licitálsz máris túlléptesd az induló árat.........
"Használjon mindenki SIDOL-t. háztartási boltban kapható, 600-800ft között mozog, kifejezetten réz tisztítására van, mindent leszed róla pillanatok alatt. én azt használom. sokan modják, hogy nem jó, mert a tányér finish-ét leszedi, de én nem jártam még így, még nem is koptatja........."
Behidaltam, amikor először hallottam.
" nyelvvizsgaaaa, diplomaaaaa, érettségiiiii"
jaja, ez egy eredeti gramofon helyetti ajándékl lesz. Az erediek 50e-nél kezdődnek, annyit meg nem szán ajándékra a tapsifüles.
Nyuszi túl sokat egykerekezik és ezért úgy gondolta vesz egy első sárvédődiszt, ami súly, így nem tudja majd megemelni a motor elejét
Keres egy árut aminek az indulója X forint a MINIMÁL ár pedig jóval fölötte van....
Tedd meg az induló árat......
Azt fogod megkapni, hogy köszönik a licitet, de a Licited a minimál ár alatt marad - igy nem vagy nyertes
Néz szét a drágább holmiknál....
pl....
PDA..... induló ár 15.000ft.....
Minimálár 70.000ft
Villámár 90.000ft
Mikor rákérdeztem hogy mégis mi a jó ebbe, hogy az embert rákésztettik a fölösleges kattintásra - ugyan ez volt a válasz - hogy legalább megnézik az oldalt......erre persze röhögtem egy jót, mert nem láttom értelmét annak hogy megnézem és utána el is megyek az oldalról......
Én ha felteszek valamit akkor úgy szoktam hogy pl 1000ft az induló....
1001ft a MINIMUM
és 10ft a licitlépcső.... vagyis ha licitálsz máris túlléptesd az induló árat.........
akkor eddig miért 1000 Ft-ot mutatott a rendszer?
Ha "mi" nyerünk, akkor elküldöm neked a delikvens adatait azt a többit majd lebótolod.....
JA!
Azt remélem láttad hogy az ára nem 1000ft! az az induló, de a MINIMUM ár 1500.......szóval 1500-at írta be
köszi-köszi!
"Üdvözlöm, igen megvan még. M."
licitáljak?
Köszi!
ellenben felnyomtalak az AKMT-hez:-)
Ha lesz időd, áttehetsz az "álulókhoz".
Kössz!
"Használjon mindenki SIDOL-t. háztartási boltban kapható, 600-800ft között mozog, kifejezetten réz tisztítására van, mindent leszed róla pillanatok alatt. én azt használom. sokan modják, hogy nem jó, mert a tányér finish-ét leszedi, de én nem jártam még így, még nem is koptatja........."
Blue linkje tökéletes!
A lényeg a suvickolás!