khöm-khöm-khöm. Én nem nevezném viccesnek, h majdnem ott maradt a bokád egy bajai útpadkán! Rá is eshettél volna térdedre, és akkor hozhattuk vóna haza trélerrel a géped!
Viccesek ezek a köbcentik!
Ha kellnekedjáték, akkor gyakran kell járni tesztnapozni! És akkor még egyben is maradhatsz akár...
Látom, már lököd fel a képeket. Délután megsasolom őket!
Teddy! Nekem is ugyanez a válasz jutott, mikor mondtam hogy vittem volna a CBR 1000 RR-el... Ajjajj, nagyon beindult az a rágórovar.... Ez már a 2. 1000-es gép volt... kellnekemjáték... Bár az öccázas is "megviccelt" tegnap...
Aham. De kkor már magam mentem volna vele! De kicsit parázok, h kipróbálom, aztán összetöröm. Nem van kedvem zümit beszámíttatni gy törött gépbe, és utána évekig nyekegni a törlesztést.
Aham. Nem tom veszek-e végül. Vegye meg, aki használni fogja! Nos, majd elmondom a tapasztalatokat. Azon filóztunk, h a Fujihoz jó lenne, és akkor legalább nem az én drága Olympusom ázna be, ha mégsem jó a cucc!
Úgy látom megéled a banda lassan-lassan!
Nyuszi összefoglalt mindent egy hsz-ban!
Örülök, hogy minden téglák barátja a fejéhez kapott, mire hazaértél "Nógrádból".
Ha a nyaki méhcsípésre gondoltál Nyuszi, akkor az Hawk volt... dawntez bevette a kálciumot, némi sörrel előző este. Immunizálva volt csípés ellen! Én sem kevésbé...
köszi Teddy a klassz helyeket!
Majd le és feltöltöm a képeket, h mindenki kedvére ketölthesse! Huh, eléggé elfáradtam, mire hazaértem. Ez a sötétített plexi nem kedvezett a látási viszonyoknak. És Dusnok után olyan bogárrajba mentünk, hogy azt néztem, nem esik-e az eső. Amúgy uncsi volt a hazaút. De jó kis vesevédő kerekedett a téglákból. Rászorított a tankra, és nem mozdulhattam!
Kaptam bocánatkérésfélét is.
Zema: merre jártál eddig? Régen nem láttam hsz-t Tőled. köszi az infót, remélem mindenki okés. Amúgy nem Muki lakik arrafelé?
Blue: szóhoz sem jutok! Még jó, h nm neked kellett azt a mennyiséget meginnod!
Zsoké: köszi az "infókat". Találtam valamit: Aquapac. Olcsó,és úgy nézem kibírja a körmömmel való találkozást, talán még egy tengeri söndörgő csúcsszerszámait is!
Dawntez: azt hallottam, h hordanod kéne nyakravalót! Igaz ez?
Nyuszi,
Nem találtam igazán jó helyet, lehet, hogy használtan érdemes keresni, vagy a szokásos gyűjtőhelyeken (depo.hu és társai). Az edigitálon nincs túl sokféle tok.
Ha kellnekedjáték, akkor gyakran kell járni tesztnapozni! És akkor még egyben is maradhatsz akár...
Látom, már lököd fel a képeket. Délután megsasolom őket!
Egyébként úgy állok vele, hogy olcsón berúgok, mert nem nagyon bírom.
A kaja nem látszik, csak a kockahas tűnt el pár éve, de egyre inkább érzem, hogy vissza kéne hódítani az elvesztett területeket.
Mi az az ámlálás? sosem hallottam róla.
De azér jó volt.
A legszebb, hogy Énjátéokmnak valójában ma van a születésnapja, ígyl 3 napig lesz ünepelve.
Ja és ilyen hétvégék után fogadom meg, hogy soha többé nem eszem. Semmit.
Aztán valahogy megszegem a fogadalmat.
Faszámlálásban benne vagyok...
Milllen volt a szülinappartitömeges hétvége?
Blue: van pár képem a Kucsi-Teca partiról, feltöltöm neked! Cukik rajta a csajaid!
Azé kéne majd Nógrádban is egy guriga! olyan faszámlálós-szépkényelmes.
Fényképezőhöz nem tűnik 100-asnak.
De remélem hogy mégis lesz és majd jól elmondod a tapasztalataid!
Úgy látom megéled a banda lassan-lassan!
Nyuszi összefoglalt mindent egy hsz-ban!
Örülök, hogy minden téglák barátja a fejéhez kapott, mire hazaértél "Nógrádból".
Ha a nyaki méhcsípésre gondoltál Nyuszi, akkor az Hawk volt... dawntez bevette a kálciumot, némi sörrel előző este. Immunizálva volt csípés ellen! Én sem kevésbé...
Péntek: nyuff
Szombat: pihi
Vasárnap szeretemgurulás!
köszi Teddy a klassz helyeket!
Majd le és feltöltöm a képeket, h mindenki kedvére ketölthesse! Huh, eléggé elfáradtam, mire hazaértem. Ez a sötétített plexi nem kedvezett a látási viszonyoknak. És Dusnok után olyan bogárrajba mentünk, hogy azt néztem, nem esik-e az eső. Amúgy uncsi volt a hazaút. De jó kis vesevédő kerekedett a téglákból. Rászorított a tankra, és nem mozdulhattam!
Kaptam bocánatkérésfélét is.
Zema: merre jártál eddig? Régen nem láttam hsz-t Tőled. köszi az infót, remélem mindenki okés. Amúgy nem Muki lakik arrafelé?
Blue: szóhoz sem jutok! Még jó, h nm neked kellett azt a mennyiséget meginnod!
Zsoké: köszi az "infókat". Találtam valamit: Aquapac. Olcsó,és úgy nézem kibírja a körmömmel való találkozást, talán még egy tengeri söndörgő csúcsszerszámait is!
Dawntez: azt hallottam, h hordanod kéne nyakravalót! Igaz ez?
Dzsoki:
esSO:
Dorina:
Nyuszi,
Nem találtam igazán jó helyet, lehet, hogy használtan érdemes keresni, vagy a szokásos gyűjtőhelyeken (depo.hu és társai). Az edigitálon nincs túl sokféle tok.
Látom dwantez is hasonló megállapításra jutott a hordókkal kapcsolatban. Valószínűleg felületesen olvasok?
Tegnapi HKG-ről egy kép: