Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyire szeretek motorozni! (köszi a képet Tamás! )
csini a piros moci A képek is jók
khöm-khöm-khöm. Én nem nevezném viccesnek, h majdnem ott maradt a bokád egy bajai útpadkán! Rá is eshettél volna térdedre, és akkor hozhattuk vóna haza trélerrel a géped!
És kire tekintesz éppen fel?
hétvégi gurulás...
én már feltettem, most nyuszi tölti fel! Én gyors voltam, reggel már azzal kezdtem
Viccesek ezek a köbcentik!
Ha kellnekedjáték, akkor gyakran kell járni tesztnapozni! És akkor még egyben is maradhatsz akár...
Látom, már lököd fel a képeket. Délután megsasolom őket!
Teddy! Nekem is ugyanez a válasz jutott, mikor mondtam hogy vittem volna a CBR 1000 RR-el... Ajjajj, nagyon beindult az a rágórovar.... Ez már a 2. 1000-es gép volt... kellnekemjáték... Bár az öccázas is "megviccelt" tegnap...
Nekem is az ivás jutott eszembe amikor leírtam...azt is meg szoktam fogadni másnap reggel.

Egyébként úgy állok vele, hogy olcsón berúgok, mert nem nagyon bírom.

A kaja nem látszik, csak a kockahas tűnt el pár éve, de egyre inkább érzem, hogy vissza kéne hódítani az elvesztett területeket.
Aham. De kkor már magam mentem volna vele! De kicsit parázok, h kipróbálom, aztán összetöröm. Nem van kedvem zümit beszámíttatni gy törött gépbe, és utána évekig nyekegni a törlesztést.
És az ivással hogy állsz? nem is láccik rajtad a sok kaja!
Nyusz! Tegnap hibáztam. Vihettelek volna egyet a Hornettel... izzzéééé.
Az olyan lehet, mint a hosszúfaszállítószerelvény!
Az első mondattal egyetértek.

Mi az az ámlálás? sosem hallottam róla.
Hpsszú...:)
De azér jó volt.
A legszebb, hogy Énjátéokmnak valójában ma van a születésnapja, ígyl 3 napig lesz ünepelve.

Ja és ilyen hétvégék után fogadom meg, hogy soha többé nem eszem. Semmit.
Aztán valahogy megszegem a fogadalmat.
Rendelek hosszú, szép őszt... és akkor sokminden belefér még az idén!
Faszámlálásban benne vagyok...
Aham. Nem tom veszek-e végül. Vegye meg, aki használni fogja! Nos, majd elmondom a tapasztalatokat. Azon filóztunk, h a Fujihoz jó lenne, és akkor legalább nem az én drága Olympusom ázna be, ha mégsem jó a cucc!

Milllen volt a szülinappartitömeges hétvége?
akkor ezt egy picit összkevertem... szorri!

Blue: van pár képem a Kucsi-Teca partiról, feltöltöm neked! Cukik rajta a csajaid!

Azé kéne majd Nógrádban is egy guriga! olyan faszámlálós-szépkényelmes.
Ha a Hawk féle darázsra gondoltál, akkor Teddy válasza a megoldásod! Nekem összeér a cordura a sisakkal.
Ilyen van egy barátomnak a telefonjához.
Fényképezőhöz nem tűnik 100-asnak.

De remélem hogy mégis lesz és majd jól elmondod a tapasztalataid!
Hi-hi!

Úgy látom megéled a banda lassan-lassan!
Nyuszi összefoglalt mindent egy hsz-ban!
Örülök, hogy minden téglák barátja a fejéhez kapott, mire hazaértél "Nógrádból".

Ha a nyaki méhcsípésre gondoltál Nyuszi, akkor az Hawk volt... dawntez bevette a kálciumot, némi sörrel előző este. Immunizálva volt csípés ellen! Én sem kevésbé...
Jó reggelt Szeretembanda!

Péntek: nyuff
Szombat: pihi
Vasárnap szeretemgurulás!

köszi Teddy a klassz helyeket!
Majd le és feltöltöm a képeket, h mindenki kedvére ketölthesse! Huh, eléggé elfáradtam, mire hazaértem. Ez a sötétített plexi nem kedvezett a látási viszonyoknak. És Dusnok után olyan bogárrajba mentünk, hogy azt néztem, nem esik-e az eső. Amúgy uncsi volt a hazaút. De jó kis vesevédő kerekedett a téglákból. Rászorított a tankra, és nem mozdulhattam!
Kaptam bocánatkérésfélét is.

Zema: merre jártál eddig? Régen nem láttam hsz-t Tőled. köszi az infót, remélem mindenki okés. Amúgy nem Muki lakik arrafelé?

Blue: szóhoz sem jutok! Még jó, h nm neked kellett azt a mennyiséget meginnod!

Zsoké: köszi az "infókat". Találtam valamit: Aquapac. Olcsó,és úgy nézem kibírja a körmömmel való találkozást, talán még egy tengeri söndörgő csúcsszerszámait is!

Dawntez: azt hallottam, h hordanod kéne nyakravalót! Igaz ez?

Dzsoki:

esSO:

Dorina:
Jó reggelt!

Nyuszi,
Nem találtam igazán jó helyet, lehet, hogy használtan érdemes keresni, vagy a szokásos gyűjtőhelyeken (depo.hu és társai). Az edigitálon nincs túl sokféle tok.
Jó reggelt!

Látom dwantez is hasonló megállapításra jutott a hordókkal kapcsolatban. Valószínűleg felületesen olvasok?

Tegnapi HKG-ről egy kép: