Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mikor lesz láncod?
Választottál/rendeltél már?
Lánc nélkül nem megy!
(nem a zéningem)
széles utat, hátszelet, napsütést
Nem biztos, h azért orrol meg valaki, mert "találva" érzi magát!

Főnök!

Úgy látom, egyedül Te rezdültél az általam felvetett probléma lényegére!
Félreértés ne essék: nincs harag, mindenki azzal gurul, akivel akar! Nem kötelező mindenkit belevenni. Mondvacsinált indokok pedig hiábavalóak. Nyuszi kolleginának nem csak az a 3 telefonszám van meg, ha nagyon akarta volna, mást is elér.
Utólag elárulhatom, én is dolgoztam, tehát nem értem volna rá. Csak az elmélet furcsa nekem. De hát ez van... Többet nem is akarok ezzel foglalkozni, csak ez még kikívánkozott belőlem. Elnézést, ha valaki találva érezte magát, és ezért megorrolt! Másszer majd megpróbálok 10ig számolni, mielőtt reagálok!

Most jelzem, hogy van némi esélye, hogy jó lesz nekem ahétvége.
JA még annyi, ha Tamás+Tibi nem ért volna rá, akkor egyedül nem mentem volna gurulni, és akkor most nem lenne miről beszélni.
Én meg nem értek azzal egyet, hogy ilyen stílusban szóljanak le egy olyan miatt, amire senki (esSO sem) sem mozgatta a füle botját sem. És valóban megkérdeztem Tamást+Tibit szo este, h van-e kedvük valamihez. Érdekes mód engem senki sem szokott felhívni (Tibin kívül), h van-e kedvem gurulni (ha éppen nem vagyok net előtt) ergo tőlem se kérjetek számon ilyet! Amúgy úgy gondolom, h akit valóban érdekelt volna, annak lett volna lehetősége elérni, mivel SOHA nincs kikapcsolva a telefonom.

Vitát lezártam részemről.
Blue!

konkrétan beírtam pénteken fórumra, mint HKG-lehetőség. Mivel én találtam ki és nincs otthon net (ami asszem köztudott) ezért akit érdekelt volna, az rám tudott volna csörögni szombaton, h akkor lesz-e valami vagy sem. A másik, hogy pénteken rajtad kívül senki sem reagált SEMMIT sem az öteletemre, így konkrétan nem értek egyet esSO hozzászólásával, és a stílusával sem. Semmi joga elküldeni a francba olyan miatt, amit ő cseszett! Ezt legyetek szívesek figyelembe venni, ha ilyen stílusú/tartalmú hozzászólást készültök akár csoki, akár más ajzószer hatására írni.

Szóval ez a gurulás érdeklődés hatására Goliat/Tibi/Teddy/Nyúl akció lett. És nem azért mert zárt körű társaságot hoztunk létre, hanem azért mert érdkes mód vasárnap reggelig konkrétan a kutyát sem érdekelte, mint ötlet!
Nyárzáró túra ildomosan SZEPTEMBER 1 SZOMBAT!

Talihelyek:
a., Százhalombatta Tescó kút - 6-6:30
b., Érd Tescó kút - 7-7:20
c., Cápa (velence) 7:50-8:00

Éjszakás leszek...ráadásul dupla, de ha más nem akkor 50km-ert megyek..........

Tehát a FŐŐŐŐ Randevú 8:00 CÁPA...........
Útiterv még alakul..........

Akinek az a nyügje hogy korán kell kellni, az gondoljon bele hogy Én le se feküdtem:-))))
Igen:-) De ugye a "szívesen mennék valamerre" az nem azt jelenti hogy össze is szeded a hód-olokat:-) és csak velük csapatsz:-) Hanem nekem azt jelenti hogy nem tudod, talán:-))))

És most nem csesztettlek, csak osztom esSO vénpapa elméletét:-))))))))))

Amugy? Minden Ok vatera ügyileg?
Nyuszi!

Ha csak a net a gond akkor szerintem akinek telefonáltál annak van:-)
De ha ez a gond akkor állok szíves rendelkezésedre hiszen itthon is van, a melóban is van és netán ha Battán vagyok ott is van ......

Szóval ha kigondolsz valamit akkor szólj és felteszem.....
Maximálisan egyetértek esSO kollegával

De sajnos épp tegnap osztottam ki Bexi barátomat is......

Senki nem szól egy árva kukkot sem csak hogy TALÁN.....azt most meg tessék......

Gyerekek! Ha nem irjátok be, akkor nem tudnak róla......és ha nem tudnak róla akkor az olyan mintha le se szarnátok őket.

Én specc tegnap nem értem rá, így engem nem zavar hogy Teddy ott élvezkedik a Nyúl mögött (Álmodj csak barátom:-)....de már azértse kérdezek rá hogy merre mentettek.....
Részvét a kutty miatt.
Részvétem.
Káh-káh-káh.

Helyes.

Köszönöm.
Na jó, de csak 1-2 fok engedélyezett!

Nem nyergelek én sehova. Ez csak egy kifejezés, mely szerint zaklatom az utakon közlekedő többi lámát!
!

Péc sajnos így sem megy. Akadt azóta más kínom is, de nem public.

Megintehjúvolom a bohosgazdát. A meghendelést leadom!

Őszinte együttérzésem buksi miatt.

Teddy kpróbált egy 600-as Hornetet. Háááá, bogarasodik rendesen azzzzagya...
azért hajnalonta lehet h alá megy egy kicsit!

Részvét a kutyus miatt.

"a nyúlphémes bandita" ? Te is átnyergelsz?
N jó, de azé csak lesz 20 fok, nemdebáh?
Nekem is ezt "MONDTÁK A HANGOK A FEJEMBEN"!
Hihihi!

Akkor már jelentkeztél a pécsi mothos-banzájra, ugye? (ha nem , akkor tessék azonnaaa pótlanija!)

Még van egy ühvegecke, de ollan hívogató, hogy meg kéne kóstolni nem romlott-é az nedű az üveg mögött. Karácsonyra van félretéve az borocka. Kéne pótolni a kieső deciket!

Úgyhogy ezennel meghendelem az újabb adagot Kedves Dcshoki-kolléga! Véghülis akáh lehet 2 pajack is, mert sok az ünnyep a mai nap és az új év között. Kéhdezd máh meg aztat is legyél ój szíves, h ugyan hány flaska van még talonban! előhe is köszönettel: a nyúlphémes bandita

ui: Kár volt örömködni pénteken, mert meghalt Pamacs-kutyus sajna.
azért november végén már lehet h lesz egy-2 hűsítő zápor!
!

Megkaptam az értesítést már. Szept 17. és 19. az őszi vizsganapok, Ted ezért is hozta előbbre az eredeti októberi időpontot.
Csatlakozni persze, hogy lehet, csak szállás poblémák merülhetnek fel.

Újabb jégboh igény? Csak szóljon Dhága Bahátom! Utána nézek, hogy van-e még haktáhon.