Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt!
Teddy! Közülünk mindenki hazaért legjobb tudomásom szerint Kellemes kis guriga volt az bizti, képek is lesznek majd ftp-n...

Blue, első ránézésre nekem sugárhajtóműnek tűnt a dolog

na megyek alukálni, hosszú volt a nap és az út is, jóéjt mindnekinek, (aki ilyenkor még olvas fórumot)
Megvagyok

Nem én voltam
Akiről tudok, az egyben van. Remélem senki nem járt pórul... Így egyre jobban várom a törzsközönség bejelentkezését.
Nyuszi, Góliát és T.Darázs megleptek ma Baján! Teljesen meg is voltam illetődve. Köszönöm nektek ezt a szép délutánt!

Blue! Nagyon komoly a hordós projekt! Ígérem pusztítom a tartalmát, hogy teljesen szabadjára engedhesd a fantáziád. (Póttanknak sem utolsó... )
Kis dobozos sört
Blue mit fogsz benne tartani?

Te egy igazi marha vagy! Sírok a röhögéstől!
hol a csap és a krigli? Balatonra csak ezzel menj...
Kicsit fesd át a dobozok alját, és hátulról sugárhajtóműnek is tünhet!
TEDDY!

NA elkezdtem a marhulást:-)))))
Tegnap a balatoni körünk alatt láttunk egy GS500-at aki kocsival csattant csopak és alsóörs között. Csúnyán nézett ki nagyon, remélem mindenki ok.

Hát biza Én nem:-)
mert Én inkább az occóbikat választom és vagy veszek sima víz alatti gépet, vagy csinálok magamnak egyet
Ergo Én nem vagyok a más GDP nővekedésének híve:-) csak a sajátomé:-)
Mondom, hogy nem a divat.
Miért, marhára divatosnak érzed a gáztolattyút?
És a kormányvég miért kerül 5 ezer Ft-ba?

Azért kerül annyiba, mert nem tudod helyettesíteni. A gáztolattyút sem, meg a vízalatti tokot sem.
Vagyis kénytelen vagy megvenni, mert nincs más választásod!
Ez sok más dologra is igaz. Ékszerek, órák, vagy büfé a strandon. Azért annyi, mert megveszed annyiért is. Vagy Te nem, de elegen megveszik.
Na jó...vannak igénytelenségek is:-)

Én biztos nem ragasztószalagoznám le a kamerát......soha nem is tettem.......
erre van az állvány.

Csak ugye itt is gondolkodni kell.
Az ismerőstől elkértem a képet hogy Ő hogy csinálta meg.
Elküldte és mellékelte az infót hogy mit kell vennem.....

Bementem a webshopba és amiket összeirt kapásból 200.000ft-nál indult.............

No Én meg ugye az egészet kihoztam 5000ből, csak kellett egy darab aluminium, meg egy vaterás állvány......ráadásul ugye már nem csak kamerázni tudok vele, hanem az a PDA tartója is
Dehogynem divatból!

Az egész kütyü előállítási ára max 5000ft.....na jó legyen 10.........
A többi már a mérnők, tervező, kivitelező, áram, cégnév, rezsi....és persze a BUSÁS haszon.....

Ez ugyan olyan mint mi a franc kerül 8000ft-ba ez gáztolatyún? ami egy 6cm kis müanyag darabka....
Egyrészt igazad van.
Másrészt meg nincs.
Nem divatból kerül ennyobe a vízalatti tok.
Legyártathatod magadnak, de a gyári tokon nem csak az exponáló gomb van.

Azért kerül ennyibe, mert ilyet gyártatni már bonyolult és csak nagy darabszámban éri meg, vagyis nem tudod máshol megvenni. Ha biztonságban akarod tudni a géped, csengess. Nem is tudom, van-e utángyártott, de biztos vagyok benne, hogy sokkal olcsóbban is kijönne.
Vagy ott van a Mecseki ámokfutó, egy tekercs ragasztószallag és kész volt az állvány. Mondgyuk inkább motorozni tanult volna meg.
Nagyapámtól tanultam:
"Ne gondolkozz, gombolkozz!"

Dawntez... nagyót szóltál ismét! Fáj a belem a röhögéstől... szar kedvem volt, de most egészen tűrhető lett ez az este!
Miért?

szerinted a 70.000-res doboz mitől tud többet? Azért mert rajta van egy cégnév? meg designos?

Az is egy plexidoboz......tiplik, csavarok, tömités, gumiágyazás, és gumi/müanyag gombok, gumiágyakba.....

semmivel se több......

csak ugye fent kell tartani azok figyelmét és kivánságát is akik képtelenek gondolkodni - és tele vannak pénzzel......lásd a konzolokot.......csiri-viri és? A gs-re a konzol 35.000ft miközben némi vas meg hegesztés kell....és már kész is....
Csak ugye vannak balfékek a világban akik képtelenek gondolkodni, vagy összehozni egyet.....
Tul sok hibaforrás lehet. Akkor tényleg a zacskó a tuttibb, csak ugye nem elegáns.
És akkor jön a tengeri sün
De amugy tök egyszerűen lehet occó dobozt csinálni!

1., leméred a géped.......
2., lemész a Szatunához, és legyártatod velük plexiből.....
3., a tetejét persze peremesre amit egy sima gumitömitéssel megtudsz oldani......
4., exponáló gomb? Azt is.......simán kifurod a gomb helyén a tetőt, majd egy gumimemránt fektetsz bele, amit sima FBS-sel ráragasztasz, így simán tudsz exponálni is.....

Nagyon profira nem kell megcsinálni hisz nem 200m-ren használod ahol 20Bar nyomást kell kibirnia
(10m alján 1bar a folyadékoszlop nyomása)

Vagyis simán kihozható a 70.000-res kütyü max 10.000ből......
Máris spóroltam 60.000-ret meg eltököltem egy pár órát:-)
Akkor nylonzacsi + gumikesztyűűűűű
Na jó de azért egy nájlonzacskó buvárfotozáshoz
Képzeld el amikor Nyuszi körme kiszurja a zacsit