Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aham.

kösziköszi
Beadjam a minimálárat?
Áhám. Főni is ezt mondta, de közben rötyögött, h milyen régi csodaszer. No és hol vegyek én ilyet?

SIDOL nevű csodaszerrel. (Ha jól emlékszem, és van még olyan.)
Suvickolni kell rendesen!

Naon köszi!
gramofon, 1000 Ft-ért

Ehhez kapcsolódik: hogyan lehet a rezet tisztítani?
Ird be a linket és lelicitálom neked.......
Mondj Nyuszi mi fáj:-))))

Én fent vagyok
vmi ilyesmi ment el mellettem múltkor az 51-esen! Csak sokkal több neonzöld matrica volt rajta.
Kellene egy kis segítség! ki regisztrált a vaterán? Kinéztem egy kütyüt, most el is utaltam a 100 ft-ot, de ma 19,55kor jár le a licit, és nem hiszem, h aktiválják a licitálási jogosultságomat. így meg megkérdezni sem tom az eladótól, h megvan-e még a cucc. Segítene nekem valaki? Plíz!
Bexi most küldte.....

Dunakeszin ilyenek az orvosi ügyeletesek?
Akkor nekem ezért ráncos a tarkóm! Újabb magyarázat, hogy miért csak jövő hétfőtől "fogyózom"!
Most olvastam, h ha hason alszik az ember, akkor ráncos lesz az arca, mert egy idő után már nem simul ki az arcbőre! Úgyhpgy az icaka háton aludtam!
Vacaxik a rendszer! Amúgy szorri, de reggel óta rohanok, és csak most tudtam leülni a gép elé, itt meg egy vámügy miatt a frász jött rám. De úgy tűnik, h minden okés, csak kicsit bakiztam, de az elsikálható.

Ebről semmi hír. Remélem ma elhozható a kis drága.
Amúgy hellóóó !

Csak nem elijesztettünk a fogadtatással?
Nem állt szándékunkban.

Ez nem semmi Nem leszel ráncos az bizti
Ha kétszer írod, akkor is mindjárt dél!

"reggelt.
"reggelt.
Ilyen "festőt" én is ismerek!
Jelentem vagyok.

"A Feri tantrikus festő...ja, tantrikus, nem nyúl a szerszámokhoz, csak beszél róla."
Egyenesen szaggatom!
Délután megyünk egy nagy Mátra-kört! De addig még sok idő.....

No, mi lett? Mindenki tolja a kötelet?
Ezt is kitárgyaltuk a hétvégén.
Kemény szerszámmal mindenki tud... puhával már csak a művészek!