Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaj, de vakegér vagyok!

Juhúúú
!

A pincelátogatás olyasmit jelent! Nemdebár?
Szerintem, amikor Blue főni összeállítja majd a jövő évi menetrendet, a tervezésnél felvesszük a programba.
Zsuzsival már terveztgetjük is elméletben... ...és gyakorlatban is felméréseket végzünk hamarosan. (Legalábbis, ami az útvonalakat, látnivalókat, stb. illeti.)

!

Sajnálom is, ne aggódj! ezt a hétvégét szívesen cseréltem volna egy motorozós bográcsolós-ra.
Hegyi túrás, kajak-kenus? Na, ez aztán tényleg jól hangzik! De a borozást kihagytad! És mikor-mikor lesz meg az időpont?

Helóó !

Sajnálhatod is, hogy kimaradtál!
Mi nagyon élveztük.

Úgy néz ki, hogy idén már nem lesz belőle semmi. Szeptember kilőve, októbertől már eléggé zimankós az idő a sátortáborozáshoz. Akikkel beszéltem róla, azok viszont szívesen benne lennének a jövő szezonban egy 3 napos sátoros, bográcsos, fürdőzős (kajak-kenus), hegyi túrás, pincelátogatásos hétvégében.

Nem emlékzetetnélek akkor azokra a kedvesnek nem mondható hozzászólásokra, amiket én kaptam eddigi pályafutásod során!
Köszi! Akkor megyek is a topikból, ahol ilyen vélemények fogalmazódnak meg rólam!
Alapvetően akkor sem vagy diplomatikus!
Mert? Írtam nevet, vagy sem?
Te meg a diplomatikusság! hahahaha
Góliát!

Én diplomatikus voltam, nem írtam neveket! Arról már nem tehetek, hogy Te találva érzed magad!
Mindenképp rajta vagyok az ügyön... Most beszélem le egy CBR 600 RR-ről. Ne legyen már az a kezdő motorja. Pedig k..va jó ára van. 2004-es 12000 km-rel, 1,4 millióért...
Szóval, próbálom visszatéríteni az "ésszerű" gondolkodásra. Természetesen 800-ért!

Egyelőre itt tartunk vele, de benne van még a MotoGP... száguldozni akar. Bolondember...
ilyen nekem is volt anno Bajáról hazafelé. Utassal voltam, és az autós direkt nyomta neki, én meg jó lámához méltóan nem pakoltam neki vissza. Szerencsére nem jött senki szemből. Azért ez a kisSzeretemmotor megérzi a "pluszsúlyt".

!

Mikorra tervezhető a jégboros 7vége nálatok? Zsuzsi megbékélt a bandával?

ERIK!

Ne lepődj meg, ha majd valamelyik nőimagazin megkeres!
Üdv minden hazatérőnek!

Nagyon szuper lehetett nektek! Úgy látom nekem nem lesz K8 Banditom egyenlőre, Úgyhogy megpróbálok összehozni inkább egy 3 dobozos rendszert jövőre, hogy veletek tarthassak minél többször. Végülis Tökéletes ez a kis GS is. SZERETEMMOTOR.
Bár tegnap velencefűrdöröl hazafelé hiányoltam még egy 20-30pacit. Kellemetlenül éreztem magam, mikor egy majd 20 éves peugeot megfingatott. Bár a motor mentségére szóljon, hogy egy Peugeot 205 1.9GTI volt, én meg erre nem gondolva 3500-ös fordulatról 6-dikból utassal álltam neki az előzésnek. Ha előtte visszagangolok 4-be, akkor simán otthagyom.Mint ahogy ezt meg is tettem utánna.

Örülök, hogy ilyen jól sült el a hétvégétek és hogy mindenki egyben hazaért!
Na mivan, nem volt elég résztvevő a partin? Na, a pasik, meg a csordaszellem! Vagy csak én hiányoztam annyira?

Eléggé BLE idő van. Nyuff. Szegény Zümmencs is otthon maradt! Nem volt szívem összemocskolni az esőben!

Ez célzás volt?

Esik víz, nem szeretni idő!
Teddy!

Vazze! A kollégád szándékait nem tárgyaltuk ki! Privátban nyomsz infókat? sivo62@freemail.hu
Nyuszi!

Legközelebb télleg gyere, mert akkor egy páran még jönnek, akik csak akkor vesznek részt ilyen összejövetelen, ha Te is ott vagy!
Ezek a vágyai!
Majd egyszer felébred. Ha belelóg a bilibe a keze!
Fáradt volt a MedveKoma...
pihentagyú banda. De ezért idevág egy picit!
Tegnap este döbbentem rá, hogy nem tudom teljesíteni az ígéretem.

A történet a következő: Meg lett örökítve az autó átvétel, és a 24 km az órájában. Majd rengeteg kattintás a hétvégén a géppel, és vasárnap a képek lementése. Kivéve az autós képeket...
Ezek után, mint aki jól végezte dolgát formáztam a memóriakártyát, mert huginak kellett a gép. Maciész megint alakított...
Így majd "pótlólagos" autóátvevős kép kerül a nyuszi postafiókjába... eljátszom... nem lesz nehéz, mert még most is nagyon örülök neki, így a vigyor eredeti lesz!
MacKoma: szép a kisautó a háttérben!
Cép jó reggelt Szeretembanda!

Grat a hétvégéhez! Úúúúgy irigykdtem, h ollllllan jó nektek! Legközelebb tuti nem hagyom ki! Grrrrrr......

Én csak a küszöböt rágtam, mert sajna semmi sem jött össze a hétvégén! Egyik kutyu majdnem elpatkolt, vele rohangáltunk dokihoz, aztán meg kellett műteni, h megmaradjon. Szóval sajna nem mentünk a tervezett Szeretemtóhóz. Az esőláb és az erős szél miatt pedig a csajos pályázás is sztornózásra került tnap du. Ellenben csinltunk egy Hirtelen Kigondolt Nyársalást az eljegyzett párocskával! Remélem nem áztak el naon!
Te Blue, asszem túl közel laksz Cigeccentmiklóshoz!

Pusszantás!

ui: mikor kell kivenni dvd-t? (amikor egész este áramszünet van, és ki sem lehet varázsolni a lemezt a gépből! )

ui: Erik Dorcsit rémísztgeti a parton?