Hátha elöbb is csatlakozhatnék. Nekem a 0ás (nagykörösi) is meg a lágymányosi is jó. Ha megmondod, hogy merre mentek, és adott helyen legkorábban mikor lehet számítani rátok, akkor odamegyek egy picit elötte és várom a dübörgést. Aztán meg menetközben beálnék közétek.
Nekem így is jó, én északról megyek, de én nem mennék rá. Valszeg mi késni fogunk kicsit, így sztem Vácon fogunk csatlakozni, majd telón kitudom, hol vagytok éppen.
Van még. Szerintem lesz is egy darabig.
Csak a színválaszték korlátozott: bilikék (azért nem olyan csúnya)
Meg hát ott van az új vizes, injektoros is (mint El Bandit Zsolté). Nem sokkal drágább, bár ez viszonyítás kérdése.
Még a végén az is lehet hogy ugye a 750 jóóóval lejebb megy.
Bexi gépét 500-ért ugye ELKAPKODTÁK és a mai napig nhivnak hogy nincs e meg.......
Szóval ha egy K4-es gépet leviszel 550-650 közé az már nagyon jó ár.....
És ugye relatíve az enyém is ennyi......csak ugye nekem akkor mindeből ugyis új kell vagyis eladom a konzolt, dobozokat, GPS-t, állványt.....mindent....ami pedig jóval a mostani ár fölött van......
DE! mivel megy az idő....csökken a pénz.....tehát relatíve mindegy.......
Kijösz vagy az M3-on vagy a Vácin...... ott rámész a 2A-ra (Sahy, Banska Bystrica...stb)
Elhagyod kb 3-4km múlva a Dunakeszi-FÓT lehajtót....majd egy pár km múlva a DOMB tetőn áll a Shell kút
Akkor ez most verseny?
Én igazából nem is nagyon hirdettem még, vacillálási szempontok miatt.
Olyat, mint a Dzsokié, nem biztos, hogy kapsz, mert kifutó széria, lehet, hogy már elfogyott. De ha szerencséd van, esetleg rátalálsz még 1-re, de legelőbb találj egy VAK fickót, aki elviszi a roncsot az udvarodból!
de azért mondom hogy HA....mert ugye ez sok rétegű
pl.
1., Elviszik vagy nem? és ugye ha elviszik akkor mennyi marad (hiszen még van rajta 33 hónap hitel)
Vagyis kiirtam....elviszik....akkor a vevővel fel kell menni a Merkantilhoz és ott kifizetni a maradékot, amire megkapja a vevő a törzskártyát....
Ekkor marad valamennyi, hiszen már a fele alatt járok.....no ez melyik motor kezdőjéhez elég?
PL Gs-t, DL-t már el lehet hozni 70.000ft-tól......
2., melyik cég áll úgy hogy GYORS, hiszen nekem ez is fontos.....nem fogok hónapokat várni
3., melyik cég korrekt?
PL 2004-ben az annoi haverom végig szopta a Kawa sazlont......mert emlékeim szerint befizetett 50%-ot és még így is szaroztak vele...... persze ez csak 1 szalon....Nanona nem volt eddig gondja.
Szóval ez eleve itt kezdődik.....
Ha meg nem megy el tavaszig?
Akkor ugye meg lesz csinálva minden (tank, ülésidom) és akkor beszámmítatom, de ezesetben szerintem CSAK a Suzukisok állnának velem szóba
Annyira nem sürgős, hiszen Nincs nagy "A" -m......
Vagyis ha most elvinnék akkor legközelebb tavasszal motorozok:-) hiszen lassan vége a vezetésnek a sulikban......Én meg nem vagyok az a bátor legény aki jogsi nélkül merne kimenni.......
Aki jönne szombaton ANNAK MELEGEN ajánlom az AKMT fórum HKG topicját, mert ott fog eldölni minden.
Jelenleg felemás érzés uralkodik bennem az indulást illetően, mert idén már áztam, és szerintem ma és holnap is fogok (megyek melózni) - szóval nem tudom.
Valahogy nem sok kedvem van rongyá ázva-fázva döcögni........
Szóval aki jönne az FELTÉTLENÜL nézen be a topicba, vagy szombat reggel 4-6 közt hivjon fel......
Hátha elöbb is csatlakozhatnék. Nekem a 0ás (nagykörösi) is meg a lágymányosi is jó. Ha megmondod, hogy merre mentek, és adott helyen legkorábban mikor lehet számítani rátok, akkor odamegyek egy picit elötte és várom a dübörgést. Aztán meg menetközben beálnék közétek.