Jó reggelt Népek!
Kockásra aludtam tegnap magam. Vasárnap éjjel 11-re végeztem a család beköltöztetésével. Jól elfáradt maciteste... alig bírtam felkelni az ágyamból. Teljesen penge a vidió... megest fájt a rekeszizmom, miközben néztem!
Ma erőset dolgozom...
Csá-csá!
Üdv!
Én is hazaértem. 934 lett a vége. A képeim percek múlva fennt vannak.
Sztem Blue-t az eső helyett "A motoros száraz idő istene"-nek kellene hívni. Hazaértem kb. egy órája, és esik az eső kb. fél órája (vagy lehet h én lennék az? )
Gyerekek! Mit tudtam elb....ni egy egyszerű láncfeszítésen? (mindkét oldalon 1/4 fordulatot húztam) kb. kkfházától olyan hang jött ki talán a váltóból mintha két fém ütemesen, a sebesség, és nem a fordulat függvényében, egymáshoz surlódna. Már azt hittem hogy az első fogaskerék környékén el akar szállni a csapágy. Nagyon durva hangja volt, nem is jöttem 100-nál többet utána. Hazaérek, azonnal spray, középsztender, 1-es, 2-es, semmi ? Aztán kigurultam az utcára megint semmi. Annyi plusz súly pedig nem volt rajta. FOGALMAM SINCS! Holnap benézek a kisfogaskerékre aztán talán nem lesz tele fémforgáccsal . Tipp bárkitől? HELP!
Látom jól sikerült a hétvégétek Nagyon sajnáltam hogy nem lehettem ott, bár mikor Teddy mondta hogy üljek moccra aztán go, azért picit meginogtam . Legközelebb biztosan nem hagyom ki, csak ne jöjjön közbe semmisenem..
Én is most értem haza 3 napos túrámról, igaz az a Bakonyban volt. Bejártam az egész Bakonyi hegységet. Izgalmas dolog családdal kirándulni, ők autóval, én moccal - nemmintha nem lett volna a kocsiban még hely - Mikor esett, ők ablaktörlőt kapcsoltak, én pediglen áztam , szerencsére csak eccer. Nekem a vége közel 600 km lett. Igaz úgy indultam, hogy 300 km oda-vissza, ebből lett spontán HKG a haccáz 83-as utat mindenkinek ajánlom, gyönyörű a szakasz Pápától-Veszprémig..
Viktor! Milyen volt Brno-i túra?
A pólóidat Blue főnök átadta. Szombaton (26-án) megyünk a fiacskámmal Miskolcra a Derbi szervízbe. Ha addig nem adódna alkalom, akkor elvinném Neked. OK?
s még1
sajna úgy tűnik nem lesz meg a zezer kilóméter
viszont az 55-ös út a várakozásommal ellentétben teljesen jó minőségű, és tele van 120-140-es KANYAROKKAL! Makóra 1h 45 perc alatt átértem (lőttek a 3,6-os fogyasztásnak), de Mórahalmon kirakodóvásár volt (plusz negyedóra), és Szegeden is kifogtam egy csomó román dácsialoganost (pfúúj) (vazze bugyirózsaszínűt vettek ketten is, az elvetemültek, RETTENETESEN ronda!)
és ráadásul a cél előtt 15 km-el még egy bömös is megelőzőtt (na persze ő egyedül egész úton, és én mentem akkor 140-et)
Üdv!
Én még csak készülök hazafelé. Az albumba majd holnap este én is tennék pár képet.
Köszi Teddy, tényleg jó volt a buli.
Köszi Blue a túrát, sztem megérte, még ha nem is esett az eső!
Fáj ez a kedd reggel. Ilyen hétvége után!
De jó vót!