Holnap ha emberi idoben vegzek mennek.
Bar nuncs sokesely.
Felegy utan irany kartal ha masfel ora alatt vegeznek meg lenne egy ketoram.
Szerinem pont negyre esnek. Oda.
Ahol most vagyok, mindent tulvaltanak es ez a normalis. Egy 2 literes benzines toyotaval jottunk es a faszi 1300-nal elvaltja, nem hiszitek el, sirt a lelkem, de itt eza normalis, moroga motor, meg rangat a difi, de elvaltja. A motorok pofognek, alig van fordulat, 40-el mennek, de ez eleg nekik. Agyfaszt kapok tuluk, de nekik ez normalis.
Na akkor örülök. A GS-t azért kedveltem, mert már a 3-5000-es fordulaton is élvezetesen lehet motorozni vele, amit a motor hangjából is kiválóan meg lehet ítélni, viszont az FZ6-nál nekem legalább is ez 7000-10000 közé esett. Ezen a fordulaton pedig ritkán forgott a motor, hiszen mindig nem forgatja az ember, ahhoz sem volt kedvem, hogy mondjuk külön ezért tartósan csak 3.-ban vagy 4.-ben motorozzak, viszont, amikor 4-5000 körül mentem velem vele, mindig hiányérzetem maradt, úgy éreztem nem ideális ez a fordulat a számára. Ebben őrlődtem, aminek a vége az lett, hogy a végén eladtam. De Még egyszer mondom, ettől még jók a 4 hengeresek, csak nekem nem vált be.
Igaz, ami igaz, én is úgy tudom, hogy a motorok az optimális nyomaték-tartományban érzik jól magukat. / A 2T-s időszakomból ez a fontos alapvetés most beugrott / . Kopások, fogyasztás, stb. Ezért is kérdezősködtem a GS vásárlása előtt itt a fórumon, hogy tartós tötyörgés jó lesz-e ennek a gépnek. A tapasztaltak azt mondták, hogy semmi baj nem lesz, legfeljebb nem fogyasztani, hanem termelni fogja a benzint. Ezen vagyok azóta is. :-))) Néha azért motorozgatás közben belém hasít a gondolat, hogy talán egy CBF 250, vagy egy YBR 250 is elég lett volna nekem? Csuda tudja, egyikkel se mentem, a GS-sel sem korábban. Ez már így van.
Tehát, alapvetően azt hiszem egyetértünk.
Szeretném tisztázni nincs semmi bajom semmilyen motorral, a 4 hengeresekkel sem. Motor függő vagyok. Nekem is volt FZ6-om és nagyon szerettem, azzal is jó volt motorozni bármilyen sebességgel. Csak annyi, hogy a 2hengeres motorokat jobban kedvelem, ezért vettem GS-t, most pedig Gladiust. Szóval senkinek a motorját nem akarom herotozni, meg hülyeség is lenne, mert már bizonyítottak és népszerűek. Még egyszer bocs.
Lancolajzon is allitgatni kell.