Majd jol nem tofogok arra.
Ugyis szoknom kell ezt az ize......motort hogy megy.
Kesz elvezet volt ma menni dogozni........raszoktam a stoppiekra........akkorakat fekezek hogy allandoan emeli a farat.
A hulyefasz meg megall a harmason hogy udvariasan beengedja a masik hulyefaszt.
En meg gebeszkedek hogy bambulasbol megalljak.
Na mindegy jol leterrorizaotam mindenkit.
Valamit tényleg kéne csinálniuk,mert ez így veszélyes.De azon a környéken most elég rossz lett a helyzet,nem nagyon lehet döntögetni a kanyarokban.(én nem mertem)
Nem, tényleg halál! Valószínűleg ha lemorzsálódik róla az a réteg akkor egyszer jó lesz (jövőre ) de addig is el kéne söpörni róla a lemálott kavicskupacolt...vagyis a faszt, miket beszélek...csinálják meg rendesen aztán kész!
Ez nem a magyar útjavítás, hanem az ottani. Azért kéne megkeresni hogy ki felel érte és az alsógatyóját a fejére húzni. Felénk full aszfaltozások folynak, ahol mag javítanak ott azzal a gyurmás cuccal tömik be a repedéseket mint a jobb helyeken.
Na,azt a Szob előtti kanyart én is kipróbáltam ma.Hát,aki csinálta,azt végighúznám rajta.40-nel vettem be a kanyart,de nem győztem korrigálni,csupa kavics az egész út... Ez a magyar "út"javítás... Döbbenet.Viszont szép volt az idő...
Ha a "nagycsöcsűre" gondolsz, akkor az a légszűrőházból jön. Nekem akkor csöpögött belőle, amikor az egyik karbiban nem zárt rendesen a tűszelep és egyrészt állandóan beköpte a gyertyát és leállt a henger, másrészt a benya átkerült a légszűrőházba és ezen a csövön távozott.
De majd az okosabbak jól megmondják, de nagyjából annyi, h az összes folyadék ami vmiért bekerül a légszűrőházba az ezen keresztül távozik és nem tud felgyülemleni benne.
Üzemanyag túlfolyócső, de az airbox-hoz is van köze, mert azt hiszem azon keresztül folyik túl a cucc. Ha a végén az a metszett gumi sapka el van tömődve és nem szivárog át rajta a benya, akkor össze is tud gyűlni az airboxban.
Tisztelt Fórumozók!
A blokk jobb oldalánál kivezetett legvastagabb csőről mondjon már információt valaki. Honnan, mit, miért? :-)) Komolyan kérdezem, ma egyik - hozzám hasonlóan tájékozatlan - ismerősöm kérdésére csak hümmögtem valami légszűrőházról, meg kartelgázról minden meggyőződés nélkül. Majd közöltem vele, hogy nem kell nekem mindent tudni.:-) ..Azért érdekel. Időnként kevés benzin szokott onnan csöppenni, de a lényeget nem tudom. Ha nevetséges vagyok a kérdésemmel, el is hajthattok.
Szió!
Igen ismét járogatok (volt egy bő hónap kiesésem), aztán az évadzáró lesz szerintem az utolsó utam egy ideig...
Szeretem, nagyon hamar "átszoktam" rá a GS-ről, sokat számított a boszniai túra, az alatt a 4 nap alatt rázódtunk össze igazából.
( én is csak olvasom a fórumot. bank , és az állambácsi kicsit átrendezte költségvetésem, ezért a hobbymotorozás egyenlőre felfüggesztve. méltán híres műszaki tudásomat meg nem váltom aprópénzre mostanság , de figyellek benneteket !)
Apropó, Revolutionból úgy tűnik sikerül újítanom egy Road2-es hátsót, szállítással együtt 34 e alatt.