Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hét ágra süt a nap.
Valaki valamerre?
Mostantol ez jo sokaig igy lesz.
Erdély óta ki sem toltam a motort, még le sincs mosva...
a tegnapi ötletem ellopták
link
Ennyit nem ér az egész motorom.
Nem volt száradás folyamatosan esett talán 4.-ig.
az igazi motoros menet közben szárad
a transalpinán idén megáztunk, fel se vettem az esőcuccot csak felülre mert előtte szarrááztam amíg haver bowdenjét megmókoltam, aztán miután leértünk gyors felszáradtunk
Őőőő a szigeten indulás 8-kor a partról..........30 fok,szikrázó napsütés a frizurám már szétizzadtam mert kiki kameraállítása nem eccerű eset.
Esőruha minek?

Benn a belső részen dél körül lekezdett esni.....................az összes útbaeső tető alatt lévő alagút,ház eresz,benzinkút alatt a GSA-val parádézó 234233 német motors csak azt nézte hogy ez a hülye 6 magyar miafenének megy ekkora esőben tizedrangú hegyi keskenyutakon és hova.

Persze perforált bőr,kesztyűből csavarni lehet a vizet.

Viszont hideg lett..........nagyon.60 felett majd megfagytam...........volt aki mondta hogy vegyünk ki egy szobát megszáradni.
Szinte ingyen adják.
Abba is belekóstolnék, de egy nagyobb vasba is...persze abba máshogy.
Mostanában rendszeresen nézem a MotoGP-t és valahogy a pályázás is elkezdett vonzani. Na persze oda kell már egy komoly gép (K5 1000 ) meg ott hatványozottan fogy a gumi, úgyhogy valahogy azt az anyagi veszteséget is meg kell tanulni feldolgozni!
nyáron mit számít már egy kis eső, főleg úgy hogy 1-2 óra és otthon van az ember
motoroztam már 0 fok körül is úgy hogy kb 600 méter alatt eső esett felette hó, bár ekkor már erősen fáztam, a kipufogón melegítettem a kezem mert nem tudtam úgy szorítani a gázt hogy tudjam tekerni
Kinézel egy formás szóke hosszúcombú 20-ast és simán beleharapsz majd ráfogod hogy most nézted meg az alkonyat 12.-t.
Dettó!
Én ma mentem is egy kicsit, mondjuk meg is áztam.
Persze esőruhát nem vittem, mert ugye kemény vagyok.
Az előbbi HSZ-em miatt nekem úgy jön össze csak ha szombat délben indulok és vasárnap esetleg hétfőn reggel 10 kor lenn vagyok melóban.

Így tervezek.
900-az nem gond.Úgy vettem észre hogy ha nincs ótópálya akkor elég fitten elbirom.
Csak kell egy viztiszta pleko mert azt kinyítam egy kúton.
Nálam meg úgy fest hogy nem hogy nem kapom vissza a kölcsönadott pénzemet, hanem még számítanak rám...
Lehet még egy szezont lehúzok az öreggel, bár már nagyon belekóstolnék másba is...
az a legszarabb hogy időd van rá, pénz is akadna de nincs kivel....
ma is úgy volt hogy tépünk egyet, aztán haver visszamondta mert lehet hogy esni fog
aztán 1 csepp se esett
egyedül meg már utálok mászkálni
Pont az van hogy úgy érzem alig megyek. Erdély óta csak egyszer mentem 300-nál többet. Hol van már a régi hétvégi 500-as karikázás. Ha meg megyek, senki nem jön...
Horvátot mindenképp meg kéne játszani! Ki kéne tűzni egy időpontot hogy igazítani lehessen rá a szervizciklust, meg gumicseréket!
Mariazellre meg rá kell szánni egy hétvégét. Lehet nekem "csak" 730 km, de neked az 900 felett van. 2 naposra kell azt tervezni hogy ne nyélen kelljen végig menni, meg most már azt csak úgy lehetne hogy sötétben indulsz, sötétben érkezel...kivitelezhetetlen már ilyen későn.
Aztán az Osztrák/Szlovén is érdekes lehetne amit Sanyi mondott.
Liptovsky-ra is el akartam menni, amin tavaly Zakopánéból hazafelé jöttünk, bár lehet az idén már nem fér bele. Pedig jó kis út az...
Nálam a fordítottja jött elő.
Pénz az ha szűkösen is de lett volna mindig.
Viszont cserébe igen megnőtt a melóra szánt időkeret.

Bár még így se értem miért csinálom.....................már a melót.
Én se mentem szart se idén, jó eséllyel már nem is nagyon fogok. Sajnos anyagilag nem úgy jött össze ez az év, ahogy terveztem.
Öröm az ürömben, hogy a legtöbbször úgyis esett az eső, amikor motorozni tudtam volna.
Minek mész ennyit?
Súrítsd az élményt.
Horvát még lehet.
Meg mariazellről se tettem le.
Én meg 11 000-et mentem, de olyan hiányérzetem van mintha alig motoroztunk volna...ki érti ezt?
Szlovákiában is alig voltunk, Mátrában egyszer sem. Mecsek az megvolt, azt hiszem többször is, de még Horvátban sem jártam idén.
pfff...mentem vagy 2 és felet az idén...
Eddig 5000 Km...............ami gyakorlatilag egy kellemesen nagy túra.
Nem panaszkodom.
Jóvót nagyon.
Még 3-4e és kész a szezon ha nem áll le a verkli.
hoz nekem ketrecben fini Vietnámi lánykát