Inkább a halál.......nem vagyok úszóbajnok az usziba meg furán mutatnék békatalpal.
amúgy most nem gáz annyira csak a folyamatos hajlott hátú kuporgó meló nem jó.
Összerakás-küzdelem egy mosogatóba bebujva stb.
Tény hogy őszintébb lesz a vigyora az embernek ha vöörnyi és kispolszkinyi kavicsok közt kell átrángatni tankon a cuccot ha csak 3 kiló áll benne.
De ha nem számít a pénz és rendes bütykös gumi van rajta meg elég tökös a pilóta nem sok a különbség.
És hogy bobalyának is legyen igaza kell rá venni olajszűrőbédőt mer az a legfontosabb.
Persze a telitank után.
aztán ez a majd 6 millás gép van olyan endúró mint az én 300ezresem?
ha már mindentudó: Igazi mindentudó, az egyetlen 4 in 1 motorkerékpár a piacon. (SPORT, TOURING, URBAN, ENDURO)
Mer olaszba voltál.
Rómában minden második autó Smart, de attól az még nem minden autó atyja.
Egy ilyen nyavaja jóval drágább, mint a GSA. Van aki ezt megveszi?
Én még koptatom a mostani hátsómat, aztán feldobok egy zsír újat és uccu...
Jó régen találkoztam már a bandával!
Blue már kiírta a szokásos évadzáró gurulás időpontját. Mi tuti ott leszünk, jó lenne összefutni veletek is!
Pusszancs mindenkinek!
bort kell inni mert abban a sav feloldja a vízkövet
amúgy most nem gáz annyira csak a folyamatos hajlott hátú kuporgó meló nem jó.
Összerakás-küzdelem egy mosogatóba bebujva stb.
pl a műkörmös szakma nem rongálja annyira a testet
És az év eleji két hónap amikor térdig kisugárzott bizonyos mozdulatokra nem túl sok bizalommal tölt el.
volt egy ismerős az még 65 évesen is úgy tépett az f800al a murván hogy a nyomába se értünk
aztán evvel huncutkodok még 10-15 évet
utána jöhet a gs fagyizni meg diáklányokat sasolni
Tény hogy őszintébb lesz a vigyora az embernek ha vöörnyi és kispolszkinyi kavicsok közt kell átrángatni tankon a cuccot ha csak 3 kiló áll benne.
De ha nem számít a pénz és rendes bütykös gumi van rajta meg elég tökös a pilóta nem sok a különbség.
És hogy bobalyának is legyen igaza kell rá venni olajszűrőbédőt mer az a legfontosabb.
Persze a telitank után.
ha már mindentudó: Igazi mindentudó, az egyetlen 4 in 1 motorkerékpár a piacon. (SPORT, TOURING, URBAN, ENDURO)
Rómában minden második autó Smart, de attól az még nem minden autó atyja.
Egy ilyen nyavaja jóval drágább, mint a GSA. Van aki ezt megveszi?