Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam 12e,nem panaszkodom.
Szar ez a szezon mi? bar ötezer. Mar megvan.
Gipsz lent,autót már vezetek,kb 90 fokot hajlik a lábom,kb karácsonyra jön helyre ha ezt az ütemet tartom.....gép jövő héten talán szétdobásra kerül.....
Egy kertvegye oda-vissza TT?

Amugy mennyi idő?
Gep hogy áll?
Én pl. a terasz+nappali között ingázom,de minden érdekel!
Csepelig fogok menni ha talalok egy legtomegmerot.
De nagy a csend...
Én kajálok valamit, aztán elmegyek Szlovákiába véletlenszerűen sokadrendű utakat vadászni ahol még nem jártam.
Esztergomnál lépek át ha valakit érdekelne. (szerintem 14:30 körül)
Igen. Lentebb látod leírva azt a kettőt, ami szerintem jó. Egyik se olyan, mint az enyém...
Létezik valami, ami szerinted jó? Mármint a sajátodon kívül.
Én a helyedben akkor már belefabrikálnám vagy az SV650 vagy a GSX-R 600 hátsó teleszkópját. A gyári nem túl sokat ér...
Nem hívtam őket.

Tapasztalatom szerint a garancánál személyesn kell az asztalt ráborítani az illetékesre.
Minden más csak kottonos dugás.

És most opelezek picit.
3 hengerezik és folyamatos 175,300,3003-as hibakódot ír ki.

Vagy nagyfesztrafósor vagy légtömegmérő vagy ezek random kombinációja.

Lassan kifogyok a tartalék járművekből.
Telón mondtak valamit?...mindenesetre az újat beszerelés előtt le kéne mérni, igaz melegen rosszabb, de az is megoldható.
Nem jartam arra a heten.
Majd hrtfon elzavarom ocsit.
Ez van ha nincs alkalmazott dogivel.
Viszünk bikakábelt.
Én is azon röhögtem.
Egyébként az BT45, és hajlamos rá, akárhogy mész.
Még mindig nem oldódott meg?...garival mi van?
Van 3 tartalek akksid?
Azt a kockas hatsogumit.
Hang az fontos hogy cseplogepnek nezzek.
Kéne.
Mátra esetleg?
Én ma véletlenszerűen elindultam csavarogni egy 250 km-t. A tempóról annyit hogy 355-nél raktam át tartalékra. De nagyon élveztem hogy nincs dög meleg, nyugisan lehet nézelődni, meg-megállni.
köszönöm
Ha a hang tetszik akkor uccu....azt más kár ismételni, hogy a nyitott dob nem jó a motornak, hát Istenem, a motor van értünk nem mi érte.....ami gondot jelenthet, hogy a honi közegek egyre jobban kiművelődnek (az utóbbi években volt rá példa) és észrevehetik az ilyen látványos változtatást, a sima kiherélés láthatatlan...
Holnap valaki valamerre?
http://youtu.be/lQ3s_EPtVJw Véleményt szeretnék, köszönöm
Javítható, 20 rugó körül szokott lenni...