Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és a DUNA-BRIDGE
OK jön lefelé:-)

JA!

Elbanditos-al hazafelé beugrottunk még ugye a Szelidi-tóhoz....(Dunapatajtól 3km).....
Nagyon frankó lett......Én legalábbis gyerekkoromban voltam ott (kb 100000 éve) és utána azért nem mentem már, mert az volt az infó hogy káosz....
No a képek mutatják hogy Király kis hely....
Erik!

még mindig jön? mert ez lasan 2 óra:-)
Na everibudri:-)

Erik!
Ok:-)

Beszartam:-) Ezeket a szövegbetéteket a képek mellé:-)))))

NA!
Szóljon az aki épp műszerész vagy órás:-)
Hazaértem azt kipróbáltam a PDA kábeleket......
Semmit nem fogad el, csak az akkutöltőt......azt is ugye mm-re pontosan be kell löni hogy töltsön.

Szóval egy olyan HELP-re lenne szükségem, hogy elvinném a PDA-t meg a kábelt.
Kivenénk a PDA aljzatkapcsát és simán bekellene forasztani a kábelt.

Néztem......egy ilyen sorcsati csere 10.000ft....és ugye mivel "cserés" így tutkó hogy gondom lesz még vele......így úgy döntöttem hogy akkor inkább legyen fix - és müködőképes, mint hogy 2-3 havonta aljzatcserét csináljanak rajta.....

Szóval?
Tud valaki ilyen emberkét? Mert ugye itt kib@szott piciket kellene forasztani, tehát Én neki se állok a 100w-os pákával:-) meg a házi cinezéssel:-)

Jelenleg egy 12v-os adaptert kaptam szét. A vezetékeit rákötöttem a szivardugóra......és cépen tölti is a PDA-t....csak ugye ez így nem mozditható......
esSO!

Azé, aki majd megveszi tőled!
Te Erik!

Nem tudod, kié az a szép gép ott a háttérben?
Tulajdonképp nem kényszerből, csak kitört rajtam a "nagyobbat, erősebbet". Igazából az volt a baj vele, hogy nem volt szalon állapotú, jópár esztétikai hibája volt amiknek a hibátlanra kijavítása ésszerűtlenül sok lett volna. Akkor meg már ha cserélem, inkább nagyobbra. Valszeg sose lesz már ilyen könnyen fenntartható nagymotorom, hacsak nem veszek még egy GS-t.
Na mi van, nem láttatok még cigifüstöt?
Végre valami nagyot érzek a lábam között!
Enyém a vár, tiéd a lekvár!
Azért van csak 2 mobilom, mert nincs több fülem!
Tényleg nem fog eldőlni a mocim, ha odateszem a mobilomat a lábtámasz alá?
Elindítottam a képeket az ftp-re!
Épp szabad volt!
Úgyhogy nyugalom, mert van egy pár!
megvan 48-173ig:-)
Nem biztos, hogy mind felment... volt egy kis áramszünet és megszakadtam kapcsolatilag. Most vettem észre...
S3600048-S3600173-ig van a sorozat. Ha szabad lesz az FTP, majd ránézek, hogy melyik hiányzik! Megyek költöztetni a szülőket...
Este gyüvök kalózkodni!
HELYES! Már szedem is lefelé:-)))) Mert fent vannak!
JA Maci!

remélem a képek már fent vannak:-))) Vagy már mennek felfelé:-)))
688..... nem az IQ szintem:-)

Jó volt, de még egy ilyen túrán nem akarok részt venni......
NEM ESET AZ ESŐ! Szóval Én legközelebb csak akkor megyek ha lesz eső is

Teddy!
Itt is kösz a segedelmet és a szépséges hugicád besegítését is:-)
Teddy!

Mindent nagyon köszönünk, vendéglátásból ismét jelesre vizsgáztál!
Remélem hamarosan újra látunk!
Én is itthon vagyok, nekem 732km lett a vége!
Miért is kellett tőle megválnod?
A zárócspat percekkel ezelőtt hagyta el Észak-Bácskát! Jóóóóó volt hogy itt voltatok! Kis "mocsok szeretembanda"!
A távol maradók igazolását a Tanács még vizsgálja, de elnyerik majd méltó büntetésüket, amikor megjelenünk náluk az ítélet kihirdetésére!

Hápika! A dzsungelbicskát itten felejtette rövid eszed... Erikék elvitték magukkal, hogy közelebb legyen a "talált tárgyak osztálya!

Köszönöm a kellemes hétvégét mindenkinek!
HÁLÓÓ!

Hazaértem!
Ez is király volt! Köszi!
Sziasztok!
Hosszas vívódás után ma megváltam a GS-emtől. Köszönöm szépen a műszaki tanácsadást mindenkinek (főleg Bluenak és GSTeddynek).
Üdv: Miki