Elbanditos-al hazafelé beugrottunk még ugye a Szelidi-tóhoz....(Dunapatajtól 3km).....
Nagyon frankó lett......Én legalábbis gyerekkoromban voltam ott (kb 100000 éve) és utána azért nem mentem már, mert az volt az infó hogy káosz....
No a képek mutatják hogy Király kis hely....
Beszartam:-) Ezeket a szövegbetéteket a képek mellé:-)))))
NA!
Szóljon az aki épp műszerész vagy órás:-)
Hazaértem azt kipróbáltam a PDA kábeleket......
Semmit nem fogad el, csak az akkutöltőt......azt is ugye mm-re pontosan be kell löni hogy töltsön.
Szóval egy olyan HELP-re lenne szükségem, hogy elvinném a PDA-t meg a kábelt.
Kivenénk a PDA aljzatkapcsát és simán bekellene forasztani a kábelt.
Néztem......egy ilyen sorcsati csere 10.000ft....és ugye mivel "cserés" így tutkó hogy gondom lesz még vele......így úgy döntöttem hogy akkor inkább legyen fix - és müködőképes, mint hogy 2-3 havonta aljzatcserét csináljanak rajta.....
Szóval?
Tud valaki ilyen emberkét? Mert ugye itt kib@szott piciket kellene forasztani, tehát Én neki se állok a 100w-os pákával:-) meg a házi cinezéssel:-)
Jelenleg egy 12v-os adaptert kaptam szét. A vezetékeit rákötöttem a szivardugóra......és cépen tölti is a PDA-t....csak ugye ez így nem mozditható......
Tulajdonképp nem kényszerből, csak kitört rajtam a "nagyobbat, erősebbet". Igazából az volt a baj vele, hogy nem volt szalon állapotú, jópár esztétikai hibája volt amiknek a hibátlanra kijavítása ésszerűtlenül sok lett volna. Akkor meg már ha cserélem, inkább nagyobbra. Valszeg sose lesz már ilyen könnyen fenntartható nagymotorom, hacsak nem veszek még egy GS-t.
Nem biztos, hogy mind felment... volt egy kis áramszünet és megszakadtam kapcsolatilag. Most vettem észre...
S3600048-S3600173-ig van a sorozat. Ha szabad lesz az FTP, majd ránézek, hogy melyik hiányzik! Megyek költöztetni a szülőket...
Este gyüvök kalózkodni!
A zárócspat percekkel ezelőtt hagyta el Észak-Bácskát! Jóóóóó volt hogy itt voltatok! Kis "mocsok szeretembanda"!
A távol maradók igazolását a Tanács még vizsgálja, de elnyerik majd méltó büntetésüket, amikor megjelenünk náluk az ítélet kihirdetésére!
Hápika! A dzsungelbicskát itten felejtette rövid eszed... Erikék elvitték magukkal, hogy közelebb legyen a "talált tárgyak osztálya!
JA!
Elbanditos-al hazafelé beugrottunk még ugye a Szelidi-tóhoz....(Dunapatajtól 3km).....
Nagyon frankó lett......Én legalábbis gyerekkoromban voltam ott (kb 100000 éve) és utána azért nem mentem már, mert az volt az infó hogy káosz....
No a képek mutatják hogy Király kis hely....
még mindig jön? mert ez lasan 2 óra:-)
Erik!
Ok:-)
Beszartam:-) Ezeket a szövegbetéteket a képek mellé:-)))))
NA!
Szóljon az aki épp műszerész vagy órás:-)
Hazaértem azt kipróbáltam a PDA kábeleket......
Semmit nem fogad el, csak az akkutöltőt......azt is ugye mm-re pontosan be kell löni hogy töltsön.
Szóval egy olyan HELP-re lenne szükségem, hogy elvinném a PDA-t meg a kábelt.
Kivenénk a PDA aljzatkapcsát és simán bekellene forasztani a kábelt.
Néztem......egy ilyen sorcsati csere 10.000ft....és ugye mivel "cserés" így tutkó hogy gondom lesz még vele......így úgy döntöttem hogy akkor inkább legyen fix - és müködőképes, mint hogy 2-3 havonta aljzatcserét csináljanak rajta.....
Szóval?
Tud valaki ilyen emberkét? Mert ugye itt kib@szott piciket kellene forasztani, tehát Én neki se állok a 100w-os pákával:-) meg a házi cinezéssel:-)
Jelenleg egy 12v-os adaptert kaptam szét. A vezetékeit rákötöttem a szivardugóra......és cépen tölti is a PDA-t....csak ugye ez így nem mozditható......
Azé, aki majd megveszi tőled!
Nem tudod, kié az a szép gép ott a háttérben?
Épp szabad volt!
Úgyhogy nyugalom, mert van egy pár!
S3600048-S3600173-ig van a sorozat. Ha szabad lesz az FTP, majd ránézek, hogy melyik hiányzik! Megyek költöztetni a szülőket...
Este gyüvök kalózkodni!
remélem a képek már fent vannak:-))) Vagy már mennek felfelé:-)))
Jó volt, de még egy ilyen túrán nem akarok részt venni......
NEM ESET AZ ESŐ! Szóval Én legközelebb csak akkor megyek ha lesz eső is
Teddy!
Itt is kösz a segedelmet és a szépséges hugicád besegítését is:-)
Mindent nagyon köszönünk, vendéglátásból ismét jelesre vizsgáztál!
Remélem hamarosan újra látunk!
A távol maradók igazolását a Tanács még vizsgálja, de elnyerik majd méltó büntetésüket, amikor megjelenünk náluk az ítélet kihirdetésére!
Hápika! A dzsungelbicskát itten felejtette rövid eszed... Erikék elvitték magukkal, hogy közelebb legyen a "talált tárgyak osztálya!
Köszönöm a kellemes hétvégét mindenkinek!
Hazaértem!
Ez is király volt! Köszi!
Hosszas vívódás után ma megváltam a GS-emtől. Köszönöm szépen a műszaki tanácsadást mindenkinek (főleg Bluenak és GSTeddynek).
Üdv: Miki