egy xt600z-vel(3aj ténéré) voltam ráadásul fim endúró gumikkal
de azt is lehet dönteni egész a széléig
felfelé imádom ezeket a visszafordítókat lehet érezni hogy bütyökről-bütyökre tolja ki a seggét oldalra és már egy minimális gázelvételre megáll a "drift"
lefelé meg ha elfékezem magam akkor full szar ha gyors akkor nem tudom ledönteni rendesen, ha meg lassú akkor el van b...va minden
A Pádison is voltunk.
Jó kis szakasz az, csak nagyon kavicsos volt a széle, ezért a teljes felületet igénybe kellett vennünk. Még jó hogy alig van rajta forgalom! Például térképez az is elbújik, pedig nagyon jó szakasz.
Idén nem volt rossz a Fogaras déli szakasza sem.
Biztos sokat fékezel lefelé, így nem akar olyan könnyen bedőlni a kanyarba és ettől olyan félelmetes. Sok időnek el kellett telni hogy én is megszokjam, de most már szeretek lefele is haladni a kanyargóson. Mondjuk GS-el felfelé nem nagyon lehet...
Te milyen motort nyüstölsz?
pádis felé is van egy jó kanyargós szakasz
meg egy csomó helyen, csak nem jegyzem meg
amúgy a fogaras után a tó körül egész jókat lehet dönteni
a visszafordítókat lefelé nagyon nem szeretem
az egyik ilyennél ott tanakodott pár sportgépes hogyan tovább....
amúgy a románoknál elég nagy a bizonytalansági tényező
bármi lehet előtted a kanyarban
Tényleg annyit kanyarogtunk mi is hogy már vártam hogy mikor jön egy egyenes szakasz és végre a gumi közepét is koptathatnám.
Jó lenne ha pár éven belül eltűnnének azok a hirtelen jövő aszfalt megbontások, vagy teljes aszfalthiányosságok.
Kicsit életveszély amikor az alpina északi részén van egy széles új aszfaltos rész, ami szinte hívogat, az egyik kanyar után hirtelen megszűnik az aszfalt.
Még jó hogy nekem ott annyira nem gurult el a gyógyszer...
emellett sokat mentünk terepen is nekem olyan 1500felé jött ki
de csak hétköznap érdemes menni akkor nincs akkora forgalom
azért a transalpinán volt meglepi nem is egy leszakadt út meg ilyenek
mondjuk ilyennel többfelé találkoztunk, volt hogy a hegyoldalban ástunk utat magunknak
voltunk a fogarason meg a transalpinán, annyi kanyar volt hogy egész évre besokalltam belőle
azokat a faja murvás utakat nem értem miért kellett leaszfaltozni
Senki nem motorozik?
Kicsit ha enyhül a meleg, valamerre el kéne gurigázni.
Persze nagyon nem öltöznék be, de a papucsot csak lecserélném strandcipőre...
Lehet, nem tudom pontosan milyen anyagból van, de megfelel a célnak. Nem éri ott túl nagy hő, és ugyan besárgul, megkeményedik, de nem annyira hogy szilánkosra törne.
a szilikon az nem a gazdaboltos
az a pár ft/m árban lévő cső nem szilikon az valami egész más anyagból van
a hőálló szilikonnak nevezett cucc az nem olcsó, ellenben jó drága
egyszer egy sportgépre vettünk ilyet, centikre adták, nem emlékszem az árára csak arra hogy annyiért kb 50 métert adtak volna a másikból
Megmondom oszinten osdznepi kistarcsai-tarnoki regi fejvadasztrukk volt.
Mivel eloszor mi vittuk ataaa nak es asszem budaorsi bricostore bol lett veve.
Tehat tanyanak a kozelbe nem ment.
Es bevalt.
1db gyorscsatlakozos nagynyomasu huszcentis cso van rajta.
Nem megy tonkre nen is kell cserelni.