Vagy mikor a görcs húz valahol....mikor megvolt a gixef az első szlovák túra éjjelén mindkét combbelsőm begörcsölt....vazz, a Dóri húzta mindkét lábamon kifelé, de igencsak fájt.....és mert más motoron nem volt ilyen bajom no meg a gixefnek nekem túl magasan volt a lábtartója így valószínűleg a gép volt az oka.....
Nem értek egyet. Nekem F-es van, de tavaly simán mentem túrában együtt egy transalp-al és egy deauville-el és remélem 2 hét múlva is megyek. Semmivel sem fáradtam el jobban, mint ők, sőt. Persze ha jól tudom, az FS és az F között pont az üléspozíció a különbség.
Persze ízlések és pofonok, sok minden számít, főleg a magasság.
Mondjuk, h mennyire lehet gixxerrel túrát menni, arról asszem Brigi Csabája tudna nyilatkozni, mert ő hajtott 750-est, de emlékeim szerint qrvára nem lehetett vele sokat elmenni.
Speciel ezert az afa mennyisegert 2,5 orat szereltem egy szekrenyt haznal.
El tudnek kepzelni jobb helyet is neki.
Kulinoskepp hogy a postaloltseggel novelt arra teszik.
600fs-em volt. Csuklógyilkos, kényelmetlen póz, ülés hosszú távon kemény combot vágó. Túratempóban rohadtul rezegnek ezek a sor4 hatszázak. Gsx-r ránézésre még rosszabb.
Ránézésre nincs nagy különbség?
Miben különbözik még is? Mélyebben van a Gixer kormánya?
Az ülés nem magasabb, formája is hasonló. Távolabb van a kormány?
Odafelé az út nem túl eseménydús Dunaszerdahely irányába, de a hágó nekem tetszett. A keleti oldalában vannak itt-ott javítások, de a nyugati oldala makulátlan. Engem kicsit emlékeztet a Mátraháza-Parád szakaszra.
Van látnivaló a környéken. Dévény, Pozsony és az oda vezető út is jó és enyhén kanyargós. Amolyan zánkai hullámvasút és Oroszlány-Csákvár szakasz keveréke.
Horvátban vagy valahol arrafelé van valami motorosbuli?
Már csak azért kérdem mert ma annyimotoros jött velem szemben mikor jöttem hazafelé mint máskot egy egész hónap alatt
Feleséged nelegyek?