Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbáltam, egy hónap után kökemény.....gumicső duplafalú vékonyabb típusból 1000ft per méter....nem kell gyárit venni
Próbáltad már?
Én a harmadik szezont nyomom vele, úgyhogy tudom miről beszélek.
De természetesen ki lehet adni azt a 7-8 ezer forintot 3 gyári gumicsőért.
Azt a gazdaboltos megoldást tekintsük tanyasi tuningnak....ajánlani azért tulzás
A gyári csövek és csonkon a csapnál 10-esek a tanknál pedig 8-as méretűek, de a szilikon cső simán bírja a +2mm-t.
Ha megvan a gyári üzemanyagcső fedő fémháló, akkor alig látszik a dolog.
Kösz a tippet, holnap megnézem.
Úgy rakd vissza őket ahogy leszedted.
Egy tipp: Ha nem akarsz súlyos ezreket fizetni (talán 7-8 e.) akkor csináld azt amit én. Gazdaboltban vegyél 1,2 m 8-as szilikon csövet százötvenért, és azt szabjad rá.
Sziasztok!
Szeretném lecserélni az üzemanyag csöveket, mert már nagyon megviseltek. Az lenne a kérdésem, hogy a benzincsapon alulról és jobbról megy be cső. A tankon pedig van egy hosszabb és egy rövidebb kivezetés. Melyik a tartaléké és melyik a rendes állásé?

Kösz a segítséget
Wow...................................
Akkor augusztusban le Mártázom a maradék gumimat aztán szeptemberre veszek egy...itt most egy kis hatásszünet...újat!
Ja......valami rossz.
Ere sajnos nem is lehet mit írni, ha minden jó akkor semmi sem rossz....,de valamiért mégis csak rossz valami tehát mégsem jó minden...
Háát most ugye elmaradt, utána szabin leszek így maradt szeptember valamelyik hétvégéje amikor jó az idő....és reményeim szerint egy horvát is befigyelhet...
Osztrák-Szlovén hétvégét mikorra tervezitek?
Ja most olvasom hogy minden jó..............akkor viszont egy energiaelszívó élölény a hibás.
Generátor vezetékét húzd le.
Van benne szerintem 3 vezeték.A 3 csatit mérd ki multiméterrel.
Az összes lábat egymás közt.
Váltófeszültséget mérj és alapjáraton 20-30 v fordulaton 70-100 is lehet.
Ha nem vagy biztos magadban vidd szerelőhöz.
Esetleg egy biztosíték? Generátort hogy mérted ki?
A generatorral nincs problema lemertem.
Mérd ki a generátort.
Hello!
Toltes problemam akadt a GS-el , semmi toltesem nincs. Azt gondoltam h a feszultsegszabalyzoval lehet a gond de kicsereltem egy masikra es akkor sem lett semmi valtozas .A vezetekeket atneztem de ott sem kaptam semmi hibat. A motor tokeletesen mukodik szepen jar csak semmi toltes nincs!
Valakinek valami tipje lenne hogy megis hol keressem a hibat mit kellene kicserelni .
Ha valaki tud valami tanacsot mondani szivesen meghalgatom !
Elore is koszonom.
Visszano.
Azt tudom hogy az beton csak hát a tavalyi esésem óta én féltem a bőrfelületeimet
Az beton....es rangat osszevissza.
Akkor csak lehet én fosok az aszfalttól
M0-ás Kerepestarcsai szakasz
Ez jobban beöltözött mint én.