A Hero 2-kelt már nem gyártják.Felbukkan ebay-en mondjuk egy jó pár használt cam és van pár túltárolt új is de mind bid-es.Tehát a kiírt ár csak tájékoztató igen jól fel fognak menni és USA piacon van import adó amit Sam bácsinak fizetsz ha cuccot akarsz a polgáraitól venni.
Szal ki lehet fogni jó vételt de nehéz és időigényes.Télen talán többen akarnak eladni.
Én holnap indulok Erdélybe 1 hétre (Sureanu, magyarul Kudzsíri-havasok). Ugyan nem motorral, de valszeg egy kis kerülővel megyünk és útba ejtjük a Transalpinát is. Aztán remélem szeptemberben lesz egy nagyobb kör is, az már motorral.
Par hetveget szanok meg de inkabb ausztriaban.
Talan daty uj gepet kene a bukkben megneznem.
Jovre egy nagyobb dolomit kort tervezek
Szerintem stelvio nem volt meg meg.
Utana johet a spor.
500-as 2 hengeres MZ. Szép munka. Akár gyári is lehetne.
Hogy bírta a szarom a kátyús,vacak utakat?
KB itt nézelődhetsz.
A Hero 2-kelt már nem gyártják.Felbukkan ebay-en mondjuk egy jó pár használt cam és van pár túltárolt új is de mind bid-es.Tehát a kiírt ár csak tájékoztató igen jól fel fognak menni és USA piacon van import adó amit Sam bácsinak fizetsz ha cuccot akarsz a polgáraitól venni.
Szal ki lehet fogni jó vételt de nehéz és időigényes.Télen talán többen akarnak eladni.
Ez milyen árkategória?
Ez milyen kamera? Eddig ez adja vissza a legjobban a valóságot, nem torzít a képen.
Ganja, figyelj!
Van valakinek elfekvőben egy fekete kapaszkodó GS500-hoz? (2005)
Talan daty uj gepet kene a bukkben megneznem.
Jovre egy nagyobb dolomit kort tervezek
Szerintem stelvio nem volt meg meg.
Utana johet a spor.