Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !

Mindenkinek kellemes hétvégét és jó időt, a bajai csapatnak is esőmentes napokat (kinyalni ám a kondért ! ).

Nyuszika !

Köszönöm megtisztelő válaszodat és neked is napfényes szép napokat jóóóó hétvégét és kihasználni a jó időt !
Uhhh, énisénisénis akarok menni! De sajna nem megy.
nekem is, de néha idepillantok. talán túlélem a mai napot. kaptam egy TUTI masszázst!
Teddy!
Slugo(slivo)vicát bemelegeteni, akarom mondani lehűteni! Értsd ahogy én!
Indulok!
Na, Én nem ilyen vagyok...
Vannak akiknek dolgozni is kell...
Na mi van má? senki sem lógázza a pacskert a gép előtt?
Papírkutya? Te?

Hát bakker, nem vagy semmi! Le a kalappal!

pusszantás
Sziasztok!

Na, simiben visszaertem Nemetorszagbol, minden rendben volt a geppel is, velem is. Mondjuk most kicsit "kabbefaxom" tempot jottem, ugyanis 4x cumiztam be dugot - szerenyen: Frankfurt, Becs, Magyarorszagra beerve, majd M0-as vegig! Termeszetesen nem alltam meg - nem ugy ismertek, remelem! Leallosav, sorok kozott, es a legdurvabb az M0-nal a betonarokban+murvan! Szoval szerencsesen megerkeztunk konnyed 15 ora lette az ut... Ja, es ez volt a tortenet "konnyebbik" fele. En eddig nagyon papirkutya voltam, kb. 50-100km volt a max., amit esoben mentem. Hat most sikeralt kamatos-kamattal visszakapni az elettol. No mennyit kellett mennem, no mennyit szakado esoben a jeges nemet tajon (12 fok indulaskor)? 520KM ZSINORBAN, raadasul indulas utan 50km-el. Szoval bejott az elet. De ha megfogadtok egy tanacsot tolem, mint esomeno: autopalyan sose vegyetek el a gazt esoben, SOT! Ha epkezlab gumid van 140 ala ne is essen a timpo, ugyis tok tuti a gep hutese! De komolyra forditva a szot, a GS-el ugyanugy lehet hozni a 130-as tempot minden kockazat nelkul. A masik, hogy megcsinaltam ezzel a reggellel a nagy SPOOL mocisruha tesztet esoben. Szoval KIFOGASTALAN volt ugy, hogy NEM hasznaltam esoruhat fole! Hihetetlen, de tenyleg nem azott at (igazabol volt esoruham, csak egy szammal kisebb es nem akartam, hogy folytogasson, mert pont passzos. Ha valakinek kell, elado, 175-188cm-es emberre, XL-es, egyebkent beszar siraly cucc, 4e-t odaadom). Egy dologgal viszont mindenkeppen szamolni kell, hogy az atazott kulso resz nagyon hut - hiaba a termo beles, nem eleg. Szerencsere volt nalam meg 3 polo, azokat mind felvettem+kezeslabas, igy megfelelo lett a hoerzetem is. A kesztyum is jol vizsgazott - van egy atmeneti cafe racerem, louis 5e ft koruli -, de az 350-400km utan kezdte feladni a kuzdelmet es teljsen atazott, de ez termeszetes - ilyenkor jon jol a markolatfutes, ill a gumi takarito kesztyu, tudjatok, az a gusztuistalan sarga/kek. En egyiket se hasznaltam, de volt valtokesztyum (hosszu utra KOTELEZO), amire mar nagy szukseg volt, mert az ujjaim kezdtek felpuhulni a sok viztol es erzekennye valtak, es hiaba a markolatfutesem, az nem volt eleg, csak meleg lett tole a viz.

Nos, kb ennyi volt a storyja az utnak, a mocira most egy jo kis kotelezo nagyszerviz var - de lehet, azt mar nem en fogom megcsinalni, pedig olajszuro+gyertyak mar honapok ota megvannak. Szoval akinek kell egy gigamegbizhato vilagjaro bordo 97-es villam, az ne hezitaljon, keressen meg, ma es hetfon Magyarorszagon vagyok (szom-vas Brno motogp). Ja, es volt aki keresett emailen, kuldtem neki valaszt, remelem megkapta, csorizzen mar ram, vagy dobjon egy mailt ismet! KOSZONOM

Udv:
Ratesz
20/9739180
Jó reggelt Szeretembanda!

Kedves bigmen!
Na végre, h erre jártál! Itt asszem senkitől sem fogod megkapni, h minek írsz ilyen hosszút, vagy minek részletezed ezt, vagy azt a témát! (esetleg esSO szól be, de 1. ő most nem lesz gépközelben hétfőig, 2. úcce számít, mert csak cukkol.... )
Én nemisis kóstolgatlak Téged! A "kb soha senkivel nem is találkozott" című rész zsokéra vonatkozott, hogy mindig kihúzza magát a közös gurulás alól! (szal őt kóstolgattam! ). Az meg, h haraptam Szszmiklósra? ott lakom, szeretem, és csak kijavítottalak.
Ja, a gép... Miért is volna probléma, hogy Banditod van? Dzsoki is azt vett, azt mégse közösítettük ki! Eddig... Nem hiszem, h nagyon sokat kéne magyaráznom, hogy ez nemcsak gsöcccázas topik. Erről jut eszembe.... "sok jó ember kis helyen is elfér. Akár motorral is!"

ui: a nyuszik megvédik magukat, ha bántani akarják! Meg amúgy is nagy a baháti táhsaság, csak megvédenek egy ártatlan nyúlprémet!
Új pólófelirat ? Öcsisajt?

Föni, ha beszólsz, Darázst neked kell majd keltened hamarosan (segítek, reflexei dogloznak alvás közben is, aztán a kezét keltéskor belendíti. Hogy is mesélte tegnap? eltörte így az egyik növérnek az orrcsontját ) .

Abból a kávéból kértem volna, rámférne még mindig...

5-kor keltél? Vártad, hogy Dorcsit ébredni láthasd...
Tegnap olyan éjfél magasságában már nem gyözött ásítozni... Sajnáltam is szegényt
Öcsisajt:-)

8-kor?
már 5 után fent voltunk esSOval.....és a hajnali fények melett már a kávét szürcsöltük:-)))

Ő szokás szerint nem alszik, Én meg nem tudtam mert tegnap a szőlőt a fagyiból vettem ki és 4 pohár le is csúszott 30 sec alatt....szóval a manduláim jelezték "MÉG MEGVAGYUNK FÖNÖK"
azaz 8:22-kor. úgy látszik még a szemem sem nyílt ki igazán
Jó reggelt!

Jó kis este volt, csak nehéz volt a kelés... Hazafele már majdnem aludtam a motoron. De azért ti sem vagytok egyszeruek, nem volt muszáj kelnetek, mégis már 8:34-kor már megy a fórumozás.

ha már addig nem írnék, mert mondjuk esetlegesen nem érnék rá valami ok folytán, úgy kellemes hétvégét a bajai-Horvát cspatnak, és vigyázzatok Magatokra, jó idot és széles utat!
Na most akkor esSO-t, vagy Dorinát vennéd el?
Mivel egy család, nagyon nem nyúlhatsz mellé egyikükkel sem!

Sajnos még dógozok, de megyünk! (és ezt vehetitek fenyegetésnek is! )

Vazelint Vaszilij:-))))
Blue vagyok Blue gépéről.....

Vazze ezek a csávók-jányok maguk az ISTENEK:-)))
lejöttek, megszerelték a motoromat...Dorcsi belőtte az alapjáratot.....azt szakácskodtak Én meg mint a BASA......(Nem hiába...A ZOLTÁN jelentése: fejedelem ---ergo NEM DOLGOZIK)....szóval sütés....kaja....

Egy dolog hiányzott, hogy esSO nem legyezet egy pálmalevéllel, Dorcsi meg nem etetett:-))))

Szóval olyan hajnlai 1-kor tértünk nyugóvóra....
a gáz hogy beindult a mandulám, mert tegnap túl sok hideget és túl gyorsan ittam-)))

JA!
Dorcsit elveszem asszonyul, mert ritka szép látványt nyújtott reggel:-))))
Szóval nem esélytelen:-))))) Hisz arany igazság: Olyan nőt vegyél el, akire reggel is rátudsz nézni:-)))

NO!
MI Adony cityből 11:45-kor indulunk......
Aki erre jönne az jöjjön ide...

Adony - Dunaújváros - ÚJ DINAHÍD - passz.....51....SOLT lesz az útvonal
Majd kaptok egy Lánc sprét nászajándékba, hogy olajozottabban menjenek a "dolgok" eme szép új friggyben!
Na pá mindenkinek! esSO vagyok, csak Blue gépén nyomom.

Remélem, a bajai csapat már összepakolva áll a motorja mellett!
Mi már tegnap lejöttünk a főnökhöz. Kicseréltük nekem a telóolajat, Bluenak meg a láncot. Nagyon jól sikerült mindkét műtét!
Utána sütögettünk kicsit, de többé soha: Blue el akart venni feleségül!
Aztán megjelent Góliát Ntibivel/darázs/, és még a Kucsi-Teca páros is benézett a HR túra előtt. Egyszóval: nagyon kellemes kis nap volt!
De azért már várom, h leérjünk!
lelőjük, a vadászok már csak ilyenek... bigmen helyett hozol egy biggun-t
Miben reménykedsz?
Kiváncsi leszek a (Nyuszi) reakcióra !
Kapok a számra biztos,ahogy ismerem őt.
Szia Nyuszika !

Nem tüntem el csak ritkán írok ide, olvasni viszont minden nap szoktam titeket a beszámolótokat élményeiteket stb.(nevetek is sokszor jókat ).

De úgy veszem észre hogy te kóstolgatsz engem , a multkor is amikor a tanpálya felől érdeklődtem megjegyezted,hogy Szigetszentmiklós-t egybe írják, most meg azt mondod,hogy eltüntem és ha veletek megyek "aztán kb még soha senkivel nem találkozott. " Voltam veletek igaz tavaly az őszi zárón de ez nem azt jelenti,hogy soha többet.Nincs veletek semmi bajom csak egyszerüen nem érek rá ( tudom ez nem magyrázat de aakor is).Igen is fogok veletek tekerni ha igaz nem sokára egy GS500-al bővülni fog a csapat.Jó kis banda a tietek az biztos és úgy látom az összetartás is jó köztettek ennek így kell lennie.
Sajnálom,hogy sok jó kis buliból maradok ki de sajna ez van.Közületek elég sokat ismerek az (igaz csak adatlapról) van akivel személyesen is volt szerencsém (pl.te is) de remélem,hogy a többiekkel is hamarosan meg tudok ismerkedni (igyekezni fogok).A másik meg az,hogy ez egy GS500-as csapat én meg Bandittal nyomulok kilógok a sorból mint Bud is .
Bocs ha hosszú voltam és unalmas de ezt le kellett írnom (nem bírtam kihagyni ).

Ui:Meg lesz borzolva a nyúl szőre ha rosszúl viselkedik !(csak poén ).