Dawntez! Te egy "állat" vagy! Ha valakinek van még ingerenciája sportolni, akkor megkezdhetjük a kis reggeli aerobikot Norbival! Ésss egy, ésss két... éssss dönt, éssss hajlít, ésss egy.... Na, még háromszor! Húúúú, el is fáradtam...
Hány évesen kezdett érdekelni a motor/motorozás? 25
Hány évesen ültél először motorra? 25
Hány évesen vettél motort? 25
Minek a befolyására vettél motort?(milyen érzések befolyásoltak) Lejött a haverom és megtetszet a motorja (irigy lettem:-)
Milyen munkakörben dolgozol? Vegyipar, beosztott, 2 kezi melós
Ha nő vagy, érzed-e az egyenrangúságot motorozás közben? A motoros nők nem egyenrangúak velem....fölöttem a helyük:-) ez az "álmodik a nyomor" projectem:-)
Tudnom kell kinek és miért árulom el titkos szerelmi viszonyomat, mely már 15 éve virágzik köztem és a motorozás között.
Ps.: Itt mindenki baromira segítőkész, barátságos, és tök jó fej. Ezért szerintem, ha kielégíted a kiváncsiságunkat, akkor csak úgy ömlik majd az infó.
Érts meg minket kérlek. A mai világban óvatosnak kell lenni. Ki tudja, lehet, hogy egy perverz sorozatgyilkos vagy.
Kicsit többet is írhattál volna magadról és a pályázatodról (talán nem indiszkrét a kérés ) Hidd el szivesebben válaszolnának az emberek.
Egyébként hihetetlen ismeretlen helyekről kapok kéretlen e-maileket.
Szeretnék egy kis segítséget kérni egy pályázathoz, ha vennétek a fáradságot és válaszoltok néhány kérdésemre, annak nagyon örülnék :)!
Hány évesen kezdett érdekelni a motor/motorozás?
Hány évesen ültél először motorra?
Hány évesen vettél motort?
Minek a befolyására vettél motort?(milyen érzések befolyásoltak)
Milyen munkakörben dolgozol?
Ha nő vagy, érzed-e az egyenrangúságot motorozás közben?
Nagyon hálás lennék, ha legalább néhány kérdésemre válaszolnátok! :) És a timi1989@freemail.hu-ra válaszolnátok (vagy esetleg itt a fórumon).
Nagyon szépen köszönöm előre is!
„(1) Az adó mértéke a 6. § (1) bekezdése szerinti adóalap után a gépjármű
- gyártási évében és az azt követő 3 naptári évben 300 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 4-7. naptári évben 260 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 8-11. naptári évben 200 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 12-15. naptári évben 160 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 16. naptári évben és az azt követő naptári években 120 Ft/kilowatt.”
Az egyes pénzügyi törvények módosításáról szóló javaslat szerint a gyártás évében és az azt követő 3 naptári évben kilowattonként 300, a 4-7 éves autó esetében 260 forintot kell fizetni évente. Az ennél öregebb gépjárműveknél az immár teljesítményadó kilowattonként 120-260 forint között lesz.
25
25
25
Lejött a haverom és megtetszet a motorja (irigy lettem:-)
Vegyipar, beosztott, 2 kezi melós
A motoros nők nem egyenrangúak velem....fölöttem a helyük:-)
ez az "álmodik a nyomor" projectem:-)
Tudnom kell kinek és miért árulom el titkos szerelmi viszonyomat, mely már 15 éve virágzik köztem és a motorozás között.
Ps.: Itt mindenki baromira segítőkész, barátságos, és tök jó fej. Ezért szerintem, ha kielégíted a kiváncsiságunkat, akkor csak úgy ömlik majd az infó.
Érts meg minket kérlek. A mai világban óvatosnak kell lenni. Ki tudja, lehet, hogy egy perverz sorozatgyilkos vagy.
Azt meg csak megjelensz és
Piaci. Elárultam magam.
e-mailcím van az adatlapomon, küldd el az "ürlapodat", így követhető lesz a dolog. Milyen okból "pályázol-kutatsz"?
Egyetértek Piettel. Valami egyéb info Rólad, a pályázatról?
Csak ezt a topicot interjúvolod?
Biztosan szívesen segítünk, ha tudjuk, miről van szó.
Van benne valami, hogy estére az agyam matt. Általában reggel is. Meg napközben is.
Amúgy pálinkásat Mindenkinek!
Egyébként hihetetlen ismeretlen helyekről kapok kéretlen e-maileket.
TBT= Team Build Training
De már egyszer kidumáltuk, ezért csodálkozom.
Szeretnék egy kis segítséget kérni egy pályázathoz, ha vennétek a fáradságot és válaszoltok néhány kérdésemre, annak nagyon örülnék :)!
Hány évesen kezdett érdekelni a motor/motorozás?
Nagyon hálás lennék, ha legalább néhány kérdésemre válaszolnátok! :) És a timi1989@freemail.hu-ra válaszolnátok (vagy esetleg itt a fórumon).
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Timi
El is mentettem a címeket.
Köszi mégegyszer mindenkinek.
http://www.eredetiseg-vizsgala...
„(1) Az adó mértéke a 6. § (1) bekezdése szerinti adóalap után a gépjármű
- gyártási évében és az azt követő 3 naptári évben 300 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 4-7. naptári évben 260 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 8-11. naptári évben 200 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 12-15. naptári évben 160 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 16. naptári évben és az azt követő naptári években 120 Ft/kilowatt.”
Teljesítményadó
A lényeg, hogy autó, motor egy kutya. Ezért tüntettek tavaly ősszel a kétkerekű kollégák.
3 éves korik kw-onként 300 ft
4-7 éves korig 260ft/kw
http://hvg.hu/cegauto/20060620...
ezt találtam remélem megfelel