Anno én a bukómat asszem vhogy úgy vettem, h a Louisban le volt értékelve bementem hozzájuk és azt mondták, h ha ennyi az ára a neten, akkor ennyiért megkapom.
Mar csak 2-4 kobmeter maradt......meg az eps.......azt aprankent kikukazom.
Megdobbentoen sok azott szaros torott natur butorlap volt de azt lepasszoltam olyannak aki fut vele.
Ha rendelsz szólj, lehet én is beszállok, és akkor csak egy pakkot fizetünk...feltéve ha nem súlyzókészletet rendelünk.
Lehet jó volna egy jó vízhatlan hengertáska.
Ennyire nem kell komoly.............csak ha télen alá kell mászni valamelyik járgánynak legyen egy szélvédett hely ahol látok van tér és nem fagyok meg.
Na mindegy.
Most accijos.
Anno én a bukómat asszem vhogy úgy vettem, h a Louisban le volt értékelve bementem hozzájuk és azt mondták, h ha ennyi az ára a neten, akkor ennyiért megkapom.
Mielőtt olvastam csak a képet láttam. Nem tudtam hirtelen hogy milyen motor.
én a melléképület alá temettem egy a betontörmeléket, az utókor biztos értékelni fogja a tettem
Megdobbentoen sok azott szaros torott natur butorlap volt de azt lepasszoltam olyannak aki fut vele.
Viszont van punto sportules szettem meg astra komplett belsom.
Bar lehet osszel elugrom graz ba vagy becsbe kocsival.
Lehet jó volna egy jó vízhatlan hengertáska.
szendvicspanelben gondolkodnék, van olyan cég, aki csarnoképítésnél jelentkező hulladékokat vág méretre és értékesít
Csak sehol nem akarják bevenni mert már van rajta némi vakolat.