Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Most, hogy végre már lassan minden kész lesz a gépen így vásárlás után, még egy dolog zavar:
A szívatónak, hogyan kellene működnie eredetileg? Mert jelenleg félig ráhúzva már 3000-4000 fordulaton pörög a motor tovább nem is húztam még És marhára szorul nagyon nehéz mm-eket mozdítani rajta, hogy épp jó legyen. A bowdent nézzem meg vagy a karbin kell vmit állítani?
Köszi
Akit érdekel lehet rendelni nálam kutyacsontot bármilyen méretbe az ár 5.e ft +posta költség.Amire jó ültetés és magasítás.
A kivancsisag a varakozas megrontoja.
Beszéltem vele. Hétvégén MZ túrán volt azért nem csinálta meg. Lassan meglesz.
Ataaa! Szólj Ervinnek, hogy megnézném a videót! Ne töltse az időt vágással meg ilyenekkel, kíváncsi vok!
Én már jártam náluk láncszett csere révén. Rendes normális gyerekek, jól végzik a dolgukat. Van pár Versys-es haver, akik szintén oda viszik, és ők sem panaszkodtak még rájuk.
ok köszi :)
Elvileg jo fejek.......Shurit kerdezted mar godollon?
Főleg a pestieket kérdezném hogy esetleg hallott -e valaki már a red-line motoros szervizről? Ha igen mik a tapasztalatok?
Karbiban az O-gyűrű csere ki ne maradjon! Engem hasonló dolgok vicceltek egy fél szezonon keresztül, mire kiderült, hogy ez a filléres biszbasz a ludas.
Igen,gyertya rendben nem túl régiek,légszűrő is,olajcsere volt,szezon elején akkor cseréltem ezeket is,mondjuk 5000 km belerepült azóta,de ez a Gs-nek nem km :)

Ja és ha nagyon felmelegszik,és leállítom akkor kétszer háromszor kell ráíndítani,hogy beröffenjen,nem tudom ez általános jelenség vagy itt is van valami. Egyébként más esetben minden rendben,kezdem a karbival aztán majd meglátjuk,köszi a választ!
OK!
Már csak 2-3 fekete műanyagcsavart kéne találnom.
Találtam 4db idompatentot, majd alkalomadtán odaadom.
Nekem nem volt melegem.
Jöttek onnan ahonnan számítottam rájuk, csak kicsit később.
Ez rettentő meleg..
mocizzunk már ...
http://youtu.be/qyi1Sth40c0
végül hol kolbászoltak , ?
Én végül is megtaláltam a pernahajdereket, aztán gurigáztunk egy jót.
Jövőre tuti veszek Ganjaninja féle hálós dzsekit, mert ez a meleg már kibírhatatlan.
A lényeg, h mindenki motorozott.
kicsit kaotikus lett a" közös" guriga...
Régen azért hasonló lehetett összeszervezni egy közös gurulást, mikor nem volt mobil.
Hívtalak többször nem vetted fel.
b... meg ...
11-kör értünk Csákvárra,Tby még megtalált.