Hogy ertve libikoka?
Fek olyan kell legyen hogy ket ujjpercel tovenel meghuzod es beleall az azfalba.....mint a covek.
Erzem hogy a suly az elejere terhel es emelkedik a fara ugy hogy nincs ertelme tovabb allni a hatson.
Es meg nem is huztam meg csak rafogtam.
Szotyi szerint megszojast igenyel mert konnyen bekap es fejreall.
Nem megy 270- nel.. Fék jobb lett , de valami még mindig cseszi a csorom vele. Mintha még mindig libikokazna. Amúgy le a kalappal a Goldfren előtt.. Az Sem 3 betettel stb nagyon jól fog jovore meg kap majd fém fekcsovet de idén elég volt a pénz koltesbol. Amennyi hülyeséget vettem már rá
Azt jól teszed ha vigyázol az útfelfestéseken, mert azok csúsznak. Lehet bármilyen gumi. Egyébként lehet hogy egy sportosabb gumi ilyenkor rosszabbul reagál, mint egy Grand Kanyon méretű mintákkal rendelkező túragumi.
Biztos hogy Powert próbáltál?
A 2CT nem keményebb, hanem a szélein egy-egy kisujjnyit még puhább is.
Egyébként tavaly ősszel kanyarban 40-50-el csúsztam le vele az útról kissé agyagos, kissé párás úton, de ott már a mintamélységgel volt gond.
Fasza gumi a Power szerintem a legjobb utcai sport, de közutakon változó körülmények között nem jön elő a különbség annyira, ellenben gyorsan fogy. Én most PR3 párti vagyok, meglátjuk meddig bírja.
Viccen kívül nem is használok többet. Ha a középsővel húzom, azt kifordítva a véleményemet is ki tudom fejezni alkalomadtán.