Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szanaszét rágják a kártevők...
Majd kitalálja a főnök.Most rmbolás van és valahova el kéne suvasztanom használt EPS-t.
olcsó is,valami 1600volt nm, ez a típus
a 20 centis daraboknál húzogatták a szájuk szélét de levagdosták
a belső osb drágább volt ráadásul valami mocsadék bulgár, kispóroltak belőle mindent, olyan felfújt mint a teszkós kenyér
És nekik sem sikerült a kopásra meg a nagy fogyasztásra kitalálni okosat.Pedig masszírozták pár évtizedet.
Autóban csak ők, valóban. Motorban akadt 1-2 még nagyon régen, de nem túl sok.
Nem kell gyors...............csak olcsó.Most ősszel csak a betonalap lesz meg.
ha olcsó kell és gyors akkor vannak lindab utánzatú(horganyzott+festett) trapézlemezek méretrevágva akár centis méretekkel
alá 5 centis üveggyapot majd osb
nekem már 2 éve készül de mindig elmotorozom az osb árát
asszonnyal ketten pár nap alatt összedobtuk tető+oldalak
olyan 70nm alapterület
Pedig az OSB-re tudsz tenni hungarocellt és olyan színt amilyet akarsz.
a mkp. vagy a Wankel motor ? ha jól emlékszem a Mazda jutott el sorozatgyártásra wankelmotorral
http://www.animatedengines.com...
Prop-Tech-et kérdezted?
Majdnem ER 5.
Hm, Hm!
http://www.sportmotor.hu/motor...

Ti ezt ismeritek? Ez teljesen új számomra. Ha lesz időm utána nézek ennek a jószágnak
Majd.most mas mozgat.
Kozmax-ról én is halottam már jókat itt a fórumon.
Informálj majd minket, az új olajozóról. Kíváncsi leszek az eredményre.
Ja es 50 nm2 alatt kell lennie.igy nem kell engedelyezni.
Egyenore orulok ha a generator-fesszab kettost kinyogom es meg menetet kell varazsolnom a labtartoba is.
De rakerdezek ocsemre.......o mar szamolja.
Az már komolyabb!
Mekkora költségvetéssel számolsz?
A galambhazak helyett jovore egy nagy foldszintes garazs es tarolo lesz.valszeg fa kivul osb belul eps szigeteles es osb.most mindez bekenve glettel es vakolattal.teto majd kiderul de bitumenes zsindely az eselyes.penztol fugg de legalabb nem a pincebol tolom ki a motort.....oregszem na.es kene egy akna.
Minél közelebbről...
Szomszéd gyerekkori barátom ezermester...
Már csak valami ötlet kéne a formához. Nem elég a tetőszerkezet, azt akarom hogy a por ellen is védjen. Legyen oldala és le legyen túl ízléstelen...OSB kizárva.
Alu hullámlemez sem túl szép látvány a faszerkezeten. Valami átlátszó erős, vastag ponyva kéne talán.
Én annyit tennék hogy lefényképeznék kész ilyen épitményeket meg megnézném.Centi van akkor méretek kellenek...........fűrész csavar fa és pár haer.Nem nagy dolog de bobalya kolléga igen jó faipari emberkének néz ki..........tanácsot adhat de meg is bízhatod.Pik-pakk megoldja szerintem.
Ja csak fa kell, csettintek egyet és máris egymásra ugrálnak...
Nem foglalkozom faszerkezetekkel.De egy fedett tető nem nagy cucc..........csak fa kell hozzá..............rengeteg.
Egyébként te csak bútorokkal foglalkozol, faszerkezetekkel nem?
Össze kéne ütnöm őszig egy garázsszerűséget...nem érteni hozzá.