olcsó is,valami 1600volt nm, ez a típus
a 20 centis daraboknál húzogatták a szájuk szélét de levagdosták
a belső osb drágább volt ráadásul valami mocsadék bulgár, kispóroltak belőle mindent, olyan felfújt mint a teszkós kenyér
ha olcsó kell és gyors akkor vannak lindab utánzatú(horganyzott+festett) trapézlemezek méretrevágva akár centis méretekkel
alá 5 centis üveggyapot majd osb
nekem már 2 éve készül de mindig elmotorozom az osb árát
asszonnyal ketten pár nap alatt összedobtuk tető+oldalak
olyan 70nm alapterület
A galambhazak helyett jovore egy nagy foldszintes garazs es tarolo lesz.valszeg fa kivul osb belul eps szigeteles es osb.most mindez bekenve glettel es vakolattal.teto majd kiderul de bitumenes zsindely az eselyes.penztol fugg de legalabb nem a pincebol tolom ki a motort.....oregszem na.es kene egy akna.
Minél közelebbről...
Szomszéd gyerekkori barátom ezermester...
Már csak valami ötlet kéne a formához. Nem elég a tetőszerkezet, azt akarom hogy a por ellen is védjen. Legyen oldala és le legyen túl ízléstelen...OSB kizárva.
Alu hullámlemez sem túl szép látvány a faszerkezeten. Valami átlátszó erős, vastag ponyva kéne talán.
Én annyit tennék hogy lefényképeznék kész ilyen épitményeket meg megnézném.Centi van akkor méretek kellenek...........fűrész csavar fa és pár haer.Nem nagy dolog de bobalya kolléga igen jó faipari emberkének néz ki..........tanácsot adhat de meg is bízhatod.Pik-pakk megoldja szerintem.
a 20 centis daraboknál húzogatták a szájuk szélét de levagdosták
a belső osb drágább volt ráadásul valami mocsadék bulgár, kispóroltak belőle mindent, olyan felfújt mint a teszkós kenyér
alá 5 centis üveggyapot majd osb
nekem már 2 éve készül de mindig elmotorozom az osb árát
asszonnyal ketten pár nap alatt összedobtuk tető+oldalak
olyan 70nm alapterület
http://www.animatedengines.com...
Ti ezt ismeritek? Ez teljesen új számomra. Ha lesz időm utána nézek ennek a jószágnak
De rakerdezek ocsemre.......o mar szamolja.
Mekkora költségvetéssel számolsz?
Szomszéd gyerekkori barátom ezermester...
Már csak valami ötlet kéne a formához. Nem elég a tetőszerkezet, azt akarom hogy a por ellen is védjen. Legyen oldala és le legyen túl ízléstelen...OSB kizárva.
Alu hullámlemez sem túl szép látvány a faszerkezeten. Valami átlátszó erős, vastag ponyva kéne talán.
Össze kéne ütnöm őszig egy garázsszerűséget...nem érteni hozzá.