Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha electra akkor csak http://us.cdn001.fansshare.com..." target="_blank"> o lehet.
ha Harley akkor Elektra
Nem véletlenül lett rendőrmotor.
Meg nem mentel eleget egyenesen 260 al 9500 on?
Fek megoldodott?
Kanyarban volt 30- al, 1-ben 10 ezres fordulaton!
Nem ott történt és még nem kockás...
Olyan Alföldis..............szal szerintem tuti egyenesben nagyázzal történt.
Áh életben.............

0:26 tól a Z-ről beszél a kopasz mókus.

http://youtu.be/RL29WsQ4Mdo
Nincs kicsit kockásra kopva?

Vagy függőlegesen tartott motornál is meg tud csúszni? pl.: lámpától kigyorsítás (agresszív), gyalogátkelőhely felfestésén keresztül..
Álmodban...
Én amit tapasztaltam, az az hogy az útjeleket, felfestéseket nem szereti de azt nagyon, kanyarban most már lassan oda jutok inkább lefékezek jobban ha úgy látom közeledek a jel felé. Ilyen halál félelmem utoljára csak a Dunlop szar Arrowmaxjával volt..
Nem idegesít mert tudom hogy a Z 9000-en csak kicsit elevenebb mint az egyhónapos döglötthal a tengerparton.

Nem is megy az 60-at se akkor.
Nekem utassal még soha nem csúszott meg hátul,sztem rámehettél vmire,vagy nagyon sima volt az aszfalt.....
A vagymiafasz nálam a nem biztost jelenti.

Dotszámot nézz meg ha majd arra jársz.

Igaz nekem csak 190 kilós a gépes.............lehet megpakolnám ólommal nekem is csuszna.
Most is az még
Power 2 Ct vagy mi a fax
Gyári 2.5- de nem az eleje csúszik hanem a hátulja..
Mivel nem megyek kanyarban 9- ezres fordulaton 60- al nem hinném hogy a 110 ló tépkedi!
Bocs Zoli- ezt nem lehetett kihagyni!
Biztos power volt?
Erről a Z 8 -ról is elég vegyes a kép, de épp talán egy Z tulaj írta azt vhol hogy a Power után sokkal jobb volt, nehéz ebben okosnak lenni sajnos. Itt az élő pléda is. Ami viszont röhej, hogy esőben meg biztonságosnak éreztem ellenben szárazon tud produkálni érdekes dolgokat. Mondjuk esőben nem is megy olyan vadul az ember- már aki..
Mennyi a guminyomás elöl?
Igen a Pr3 már jó elöl is.
Power meg nem régi majdhogynem új volt mikor megvettem a motort- első talán 2012 amire emlékszem..
Hát menő nem vagyok ,de nem kellett még gyorsan menni sem hogy csússzon, ja és épp az utasom is észre vette már azt a 4-5 megcsúszást amit produkált..
Biztos,hogy power,nem öreg vagy vmi?
Z8 nagynbandin olyan 7ekm-t bírt hátul,olyan közepesre értékelhető....
Próbakört megérne mindenképp.