Épp most hétvégén lesz Szakmáron egy ingyenes ivos hanyos tali. Ha meglatlak előbbi tuti lesz reszemrol, viszont arra kérlek a második gondolatodat hangosan mondva koszonj be oda, lesz pár buzi ember aki kiveri... Neked csak épp a fogaidat
Pont ezért volt az a nagy GS-ER vita mert feszt csak a kawa...............és megy a vállad közelébe a radai............homokosokat tolerálom de nem megyek a kötelükbe szabad akaratból.
Már ha tudom róluk.
Úgy látom a topic szempontjából már teljesen mindegy , offolok még pár képpel meg a Yamahámmal egy kicsit.
Szóval kompoztam is, mert van egy kis folyón átkelős mániám, és a paksi kompot eddig még nem próbáltam, valamint megnéztem a hajósi pincefalut is, mert eddig még nem volt rá alkalmam.
De, ott. Egyébként megírta a sajtó is mi történt. Vám és pénzügyőrséges kocsival karamboloztak (megpördültek a vizes úton, kamion jött szembe..)..akik nem voltak bekötve kirepültek a kocsiból, ezért is kellett a helikopter.
Köcsög vagyok kicsit... de nekem egyből az adóellenőr és a bika esete jutott eszembe.. Mutassa az igazolványát..! Az igazolványááát! (talán akkor nem repültek volna ki a kocsiból)
Az hogy mentem vele 240- el tény de te úgy állítottad be alant ugyebár hogy én evvel kerkedem. Ez nem így van. Amúgy te kezdted a megszólítást és a poénkodást,szal a szart magadra kend jó!?
Amúgy majd egy ivos hanyos vidéki talin kisirhatod magad a vallamon , hogy a rakat szar triumphod nem megy nagyon annyival ( tudod ez egy poén a szaros kawad megszolitasra )
És te vagy az aki nem a motoros tesztek alapján sorolod első helyre a triumphot.
Ja bocs elfelejtettem hogy városi gyerek vagy ezért számít neked az a 10 -20 kiló!?
Ugyan már, kit érdekel a teszted . Tényleg, másba is belé kotsz mert nem triumphot vett!?
És nem porgeti halálra!?
Látod, én nem mondtam hogy a Zé a legjobb csak a hülye dumadra próbálok az általad felhozott elccel válaszolni de te aki nem vagy mániákusan melltartó hívő mégis avval jössz hogy az a legjobb.
Itt megint unatkozol és ellkezdesz mesterséges vitat szitani Zolika. Úgy néz ki anno ezért nem alltal eleget sarokban, az oviban, bár nem tudom hogy engedett ki onnan az óvónéni most is oda való lennél.
Tényleg erre van szüksége ennek a fórumnak!? Elfogyott a milyen gumit vegyek hová menjek tema!?
Na ájjon meg a gyászmenet...................te vagy besértődve mikor a látható videón hazudozol?
Csak hogy poénosabb legyél?
Nem 8000-en 60-al hanem 4000-en.
De ám legyen...............viszont a szuperlatívusz kawa duma nálad jött elő igen markánsan mikor GS500-ER5 vita volt anno és ezt vitted tovább a Z750-nél is.
Annyit mondottam anno hogy minden létező fórumon a Kawa max második vagy harmadik a súlya miatt ahol előjön bármilyen msik modell.Lehet honda,suzuki,yamaha.
Szerintem annyira vagyok Kawa mániákus, mint te melltartó manias, ennyi.. Mi van, nem állt fel a farkad ma, azt nyűgös vagy óvodás!? Megint mást kell ki fikázni hogy feldobd a nyomorult retardalt kis hitvány életed!?
Savanyú a méz vagy mi !?
3000- nél nem erő van benne te szellemi hajotorott hanem hová pörgeted jobban ott. Ja hogy te városban is 1- ben 50- el 90000- es fordulaton mesz!? Értem...
No akkor örülj, azt csitulj meg. Kurvára nem érdekel a motorod, sem az hogy hogy hajtod. Elfelejthetnéd már a fikázást, főleg meg azt hogy a gülü a legjobb motor. Mert nekem akkor is a Kawa lesz az...
A másik, nekem legalább volt onkritikam, és humor erzekem mikor leírtam hogy rövid a Ze. Mert az. Azért mert neked a hegyvidéki terep meg a kanyargós út a maniad, a másik lehet akkora motoros, mint te.
Én jobb szeretem a temposabb egyenesebb szakaszokat, ezt szerintem felroni óvoda kiscsoportos dolog. Kb. Mintha azért baszogatnal vkit miért kék motorja van, és hord szakallat, mert te narancssárga motorral nyomod.. Szal itt be is fejezheted a dolgot..
Szerpentinen pl. alacsony sebesség mellett is indokolt lehet a nyomatékcsúcson tartani a motort, ami magasabb fordulaton jön meg. Magas fordulatú használathoz, tehát nem kötelező gyorsan is menni. Aki ezt nem szereti, de hasonló hatást akar elérni, nagyobb köbcentire vagy más hengerelrendezésre kell váltania.
Már ha tudom róluk.
Szóval kompoztam is, mert van egy kis folyón átkelős mániám, és a paksi kompot eddig még nem próbáltam, valamint megnéztem a hajósi pincefalut is, mert eddig még nem volt rá alkalmam.
Köcsög vagyok kicsit... de nekem egyből az adóellenőr és a bika esete jutott eszembe.. Mutassa az igazolványát..! Az igazolványááát! (talán akkor nem repültek volna ki a kocsiból)
Csak nem olvasod el .............én igen.
Amúgy majd egy ivos hanyos vidéki talin kisirhatod magad a vallamon , hogy a rakat szar triumphod nem megy nagyon annyival ( tudod ez egy poén a szaros kawad megszolitasra )
[142967] ma 15:17 írt HSz-eddel estél nekem hogy a szarops kawád megy 240-et.
És én csinálom a feszkót ember?
Kapj már a nemlétező agyadhoz?
Nem is neked mondtam hanem dípshitnek.
És rögtön rámugrasz mint az olcsó esőkabát?
Egyszer téped neki és 240-el mész majd nem mész mert nem szeresz menni?
hogyisvanez?
Folyamatosan megtalálsz ezzel az agyament lódítással hogy 60-al 9000 ami hazudozás..............mondjuk azt tudsz hogy jó fényben tünj ki de ez van.
Ja bocs elfelejtettem hogy városi gyerek vagy ezért számít neked az a 10 -20 kiló!?
Ugyan már, kit érdekel a teszted . Tényleg, másba is belé kotsz mert nem triumphot vett!?
És nem porgeti halálra!?
Látod, én nem mondtam hogy a Zé a legjobb csak a hülye dumadra próbálok az általad felhozott elccel válaszolni de te aki nem vagy mániákusan melltartó hívő mégis avval jössz hogy az a legjobb.
Itt megint unatkozol és ellkezdesz mesterséges vitat szitani Zolika. Úgy néz ki anno ezért nem alltal eleget sarokban, az oviban, bár nem tudom hogy engedett ki onnan az óvónéni most is oda való lennél.
Tényleg erre van szüksége ennek a fórumnak!? Elfogyott a milyen gumit vegyek hová menjek tema!?
Buzievagy?
Mert nem fogod eltalálni.
Csak hogy poénosabb legyél?
Nem 8000-en 60-al hanem 4000-en.
De ám legyen...............viszont a szuperlatívusz kawa duma nálad jött elő igen markánsan mikor GS500-ER5 vita volt anno és ezt vitted tovább a Z750-nél is.
Annyit mondottam anno hogy minden létező fórumon a Kawa max második vagy harmadik a súlya miatt ahol előjön bármilyen msik modell.Lehet honda,suzuki,yamaha.
A kindertojásos meg az első.
Savanyú a méz vagy mi !?
Bezzeg ha a motor hossza,elejének mérete lenne azt rögtön vágná.
A másik, nekem legalább volt onkritikam, és humor erzekem mikor leírtam hogy rövid a Ze. Mert az. Azért mert neked a hegyvidéki terep meg a kanyargós út a maniad, a másik lehet akkora motoros, mint te.
Én jobb szeretem a temposabb egyenesebb szakaszokat, ezt szerintem felroni óvoda kiscsoportos dolog. Kb. Mintha azért baszogatnal vkit miért kék motorja van, és hord szakallat, mert te narancssárga motorral nyomod.. Szal itt be is fejezheted a dolgot..