Függőlegesen nem tudsz kanyarodni? Csomó nagyon kemény sportmotorosnál láttam már ezt a technikát, nekik biztos nem kopik el idő előtt a gumi széle ..tudnak valamit
az már a kukában van már a következő pr2-est koptatom, bár a szerelőm minden áron a pr4-re akart rábeszélni, állítólag a pr3 nem sikerült valami jól ezért hozták ki gyorsan a 4-est
Köszönöm szépen a válaszokat,
Láncot cserélnék rajta, meg hátsó fogaskereket, esetleg elsőt is , itt helyben a DID láncokat ajánlgatták. ("elég jók") Olaj, olajszűrő, stb. az következő hónapban kerülne sorra.- akksi, gumik újak-
Ha egy gép hozzám kerül többnyire én is úgy állok hozzá, hogy érdemes azonnal kicserélni rajta mindent, amit kötelező szervízkor kell.
Még egy kérdés, mindenkinek hamar felmelegszik? Ahány motrot láttam eddig, mindnek kellett egy kis idő, kb 5-10 perc míg rendesen bemelgszik, az enyém az 2-3 őerc alatt üzemmeleg. Egészséges ez?
Én nem tudtam hogy ilyen gyorsan kopik a közepéhez képest, én fasz meg mindig kerültem az autópályát hogy vigyázzak a gumira, erre egyszer csak eltűnik a széle
Amúgy most nekem sem sürgős. PR3 van elől hátul. Az első alig volt használva, a hátsó már túl van életútjának felén.
Veszettül jó gumi, nem is kell előre Power!
2012-esek. Ha kapnék értük irányáron mondjuk úgy 25-öt, valószínűleg elgondolkodnék a cserén. De amennyit mostanában motorozok, elég lesz ez nekem még egy darabig. Most nem olyan sürgős a csere, mint amikor ezeket vettem.
Mondjuk a korrekt árhoz nem ártana meg is mérnem a profilmélységet.
A repedezettség meg... Zoli képén is látszódik belőle valamennyi, annak ellenére hogy nem olyan közelről fotózta és a kép minősége sem az igazi.
Nehez lesz hozza barmilyen utcai gep.
Ez milyen lehet? Elég mélyek a barázdák. Az egyik ismerősöm ilyet tett fel az VFR Hondajára, nekem furcsának tűnt, valahogy nem illett rá szerintem.
nyáron bőven elég a 2-3 perc. az 5-10 (?) perc télen kell
Láncot cserélnék rajta, meg hátsó fogaskereket, esetleg elsőt is , itt helyben a DID láncokat ajánlgatták. ("elég jók") Olaj, olajszűrő, stb. az következő hónapban kerülne sorra.- akksi, gumik újak-
Ha egy gép hozzám kerül többnyire én is úgy állok hozzá, hogy érdemes azonnal kicserélni rajta mindent, amit kötelező szervízkor kell.
Még egy kérdés, mindenkinek hamar felmelegszik? Ahány motrot láttam eddig, mindnek kellett egy kis idő, kb 5-10 perc míg rendesen bemelgszik, az enyém az 2-3 őerc alatt üzemmeleg. Egészséges ez?
Szukseget se erzem..........nem vagyok olyan profi hogy kihasznam.
Es csunya is.
Én sem hittem volna hogy ilyen puha és ennyire tapad.
Veszettül jó gumi, nem is kell előre Power!
Mondjuk a korrekt árhoz nem ártana meg is mérnem a profilmélységet.
A repedezettség meg... Zoli képén is látszódik belőle valamennyi, annak ellenére hogy nem olyan közelről fotózta és a kép minősége sem az igazi.
Mikori gyártmányok? Tényleg kicsit repedezettnek tűnik...
A képek alapján egész jó állapotban van még.