Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Éhes sertés makkolna"!
Ha leütöd jó eséllyel nem fog többet mozogni.............és úgy nembuli.
Egy bögyös-faros maca! Lehet leütnek neked egyet az e-bayen.
A német gladius forumon is tök rendesek. Van rajta keres rovat és 25 euroért sikerült hozzájutnom, komplett hátsósárvédőhöz /Heck/ lámpákkal, indexekkel. a Suzukinál 130.000Ft lett volna. Grátisz még kaptam hozzá két első indexet is. A Suzukinál 15.000 darabja. Nagyon sokan tettek ajánlatot, persze a legkedvezőbbet választottam.
Jó dolog ez a fórumozás... csak ki kell írni, hogy mire vágyik az ember, aztán nem figyel oda és teljesül.

Valamikor június eleje körül írtam az egyik topicba, hogy a Divi szívócsonkjainak a cseréje már nem nagyon odázható tovább..viszont nem sok kedvem van a gyári újhoz (darabja 80 euro körül van).

Nincs még augusztus, és itt figyel négy bontott szívócsonk, kevesebb mint az új ár tizedéért az asztalomon.

Kaptam egy emailt kb két hete Kobra111től, hogy az angol ebay böngészése közben talált ilyet, tudja hogy nekem szükségem van rá így le is ütötte, jön haza odaadná. Na az ilyesmire köpni-nyelni nem lehet, pláne hogy egészen eddig személyesen még nem is találkoztunk...

Szóval ezúton is köszönöm neki!

Most pedig a sikeren felbuzdulva, elgondolkozok azon, mi legyen a következő fórumos kinyilatkoztatásom.. hátha az is bejön
Nekem is csak a kamionosok vannak, 3 db.
Megnéztem másik gépen másik profillal és tényleg nem...
Nincs is 2 utsó................csak a 3 nagy szerelvényes.
Úgy látom érdekes munkájuk van.
és kész
Polcra?
Nem tudom, odaszóltam neki.
Jövő héten elhozom a összeset mobil vinyón, aztán valahogy felpakolom őket.
Nem tudom megnézni. Nyilvános?
Szia, már nincsenek, elvitt egy srác egyben mindent ami maradt
Üdv!
GS 500 e bontott alkatrészeket keresek 2003-as modellhez! Konkrétan tankot, kormányt, műszerfal keretet (fém keret ami tartja a fordulatszám mérőt és a km órát) valamint a váltó deknin lévő fekete fém Suzuki feliratos lemezt! Képen mellékeltem a motort amihez kell. Sajnos elcsúsztam vele, azért kellenének az alkatrészek.
A segítségeket előre is köszönöm!
Üdv! Vannak még GS 500 alkatrészeid?
Huhh............gazdagságtól távol állok..............de...............
Ja.............akkor 45e-ből megoldható.
Kétnap.
Ha sikerül összedobni a motort az időpontig szólj bár nekem csak másfélnapos lenne.
Szombat déli indulással.
Ha beírod az időpontot estére a szálláson tok lenni egyénileg.
"Ha én gazdag lennék, jadadigadigadigadan"
Persze a végén rá kell jönni mint mindennél hogy az olcsóbb a drágább.
Lehet az lesz a vége.
Egy soknaposon, de ez egy kislés túra akar lenni...
Nem a glocknerre szeretnék menni, oda többnaposra jó a környék miatt.
Nem lesz 2000km meg ilyenek, kimenni 500 és vissza egy éjszakával szombat-vasárnap....no meg kint élvezkedés a két meghatározó kanyargóson. ....tehát remélhetőleg nem lesz nagy összeg, szállástól függ majd, de az 20-30 € körül szokott arrafelé lenni.
Egyszer vennél szezon előtt egy újat...............és nem kellene fosni.