Így
Találka Tata Shell kút, ahol a múltkor is.
Időpontot te mond. Egyél előtte, mert nem tudom hol állunk meg. Dévényben biztos, az egy baszott szép hely állítólag, én még nem voltam ott. Van tizenX Euróm, akár ehetünk is ott valamit, ha ki tudjuk mondani a nevét.
Még mindig lehet csatlakozni...
Véralkohol szint nálam is megvan...
Lovi, a korai indulás storno!
Írtam sms-t, viszont csak félig írtam meg és véletlenül elküldtem... ...de a lényeg benne volt. Nem reagáltál.
Szóval majd csörgess, de csak 10 után!
Bammeg én még csak most megyek aludni. Inkább találkozzunk 10,30-kor a Tesco parkolóban. Ma még vhogy haza kell terkernem az Üllői útról Nagykovácsiba, egy kiadós 4 órás alvás után. No mjad hívjatok ha nem vagyok ott.
Holnap reggel még igazítjuk az igényekhez az indulást. A helyszín változatlan.
Perik parázott hogy késő délután tornádó hoz haza minket, ezért raktam ilyen koránra, de eddig pont ő nem jelzett vissza.
Én nem akarok itt sehova menni.
Ez rövid kanyar, belefér az időbe...
Találka Tata Shell kút, ahol a múltkor is.
Időpontot te mond. Egyél előtte, mert nem tudom hol állunk meg. Dévényben biztos, az egy baszott szép hely állítólag, én még nem voltam ott. Van tizenX Euróm, akár ehetünk is ott valamit, ha ki tudjuk mondani a nevét.
Még mindig lehet csatlakozni...
Tervezz egy útvonalat, meg egy talapontot!
10h-kor csörögjek, hogy mikor legyen a tala?
Lovi, a korai indulás storno!
Írtam sms-t, viszont csak félig írtam meg és véletlenül elküldtem... ...de a lényeg benne volt. Nem reagáltál.
Szóval majd csörgess, de csak 10 után!
Perik parázott hogy késő délután tornádó hoz haza minket, ezért raktam ilyen koránra, de eddig pont ő nem jelzett vissza.
Szabad e tudni mennyiért sikerült elhoznod?
De a videókat hamarosan feltölti.