Na, kedves hbali!
Itt az infó: holnap én a lányommal megyek le Adonyba Bluehoz. Valamikor dél környékén érkezünk. Utána nekiesünk a mociknak:Bluenak lánccsere, nekem telóolaj-csere. Este meg a jól végzett munka örömére sütögetünk. Blue felnyomta lehetőségként, hogy lehet másoknak is jönni, főleg este a "bulira", de tudtommal senki nem jelentkezett. Vagyis Te vagy az első. Bár sztem lesznek még. Aztán másnap irány Baja.
Szerviz: Nekem a 12000-es kereken 20000 HUF volt a MOTORRAD-ban(Nagykőrösi út) anyag+munkadíj. De a légszűrőt nem cserélte csak tisztította. (viszont én nem voltam ott, és mégis elmondta. Pedig leszedhette volna rólam. Ja, és még kuplungmadzagot is cserélt. Meg a szivató és a gázmadzagot is beolajozta.)
Lehet, hogy csak nem olvastam elég figyelmesen, vagy csak nem eléggé vissza, vagy csak szimplán hülye vagyok, de mi ez a szervezkedés a hétvégére? Mi lent leszünk asszonnyal velencén. Ha a Blue Rezidencián lesz az nincs messze. Ha szívesen láttok minket, akkor valamikor átgurulnánk. Vagy ott csak gyülekező lesz? Megmondaná a frankót valaki?
Jól van, megnyugodtam, nem komolyodtál meg!
Szerintem kb 11 óra környéke. De azért, ha el kell menned, menj nyugodtan - hivatalos ügyben -, csak akkor szólj a kollégáknak, hogy jövünk. Előre is kössz! Hát még, ha nem lesz jó!
Bázismotor: (ahonan Én is rendeltem) www.bazismotor.hu
520VM - 32440ft (Én ezt vettem)
520V - 28010ft (EZ CSAK 40LE-ig jó!)
Pinkmotor: KB mert itt külön kell megvenned a láncot és a kerekeket
520vm = 22500+2800+4700 = 30.000ft
520V = 17200+2800+4700 = 24.700ft
És ugye van egybelánc (Amit Én vettem) és van szemes, amit erik vett........
A végetelenitett láncot Te is feltudod tenni, csak ugye szét kell szedni a motor seggét......
A szemeshez kell egy szem -összetoló-kézi-készülék.....vagyis irány egy szerviz ahol 3-6.000ft-ért felrakják neked..........
De kapok, csak nem mindíg nézem meg?
Persze áll a dorko projekt.
2310 Szigetszentmiklós Gyári út 45. OIL kút
Szszmiklós- Szihethalom határa
M0/ Eriszkedjél lefele a halásztelki lejárónál, Szszmiklós felé.
Végig a főúton- lesz e nagy balkanyar ( itt már sokan ledobták a láncot), végighaladsz a reptér mellett.
Jobbra Tököl- Na itt ne menj el jobbra!
kb. 30 m múlva dobsz egy balost ( de még a HÉV elött, van egy PLUS bót a sarkon).
50m s bal oldalon meg fogod látni a kutat!
Ha elkeverednél csörögj. 06-20-265.24.04
Kb mikorra rendeljem a fúvószenekart?
Sziasztok!
Még jó, hogy benéztem a nagy dógzásba.
Igen, szeretnék, de még nemtom.
Meddig kell jelentkezni? Korlátozott a h elyek száma?
Tudom, biztos csak el kéne olvasni az oldalt, de most nem megy.
Köszi!
Megkérlek, nyilatkozz a nejed dorkója ügyében, hogy áll-e még a dolog()? Ha igen, akkor már csak azt mondd meg, hogy holnap, azaz csütörtökön el-e tudod-e vinni-e magaddal-e a melóba.(-e). Mert akkor Bluehoz menet beszaladnánk érte. Ha ez megoldható, akkor még kellene a munkahelyedről egy rövid leírás. Pontosabban a megközelítéséről.
Na, röviden ennyi.
Hápi! Én is jelentkeztem nálad reggel, de még én sem kaptam tőled semmi visszaigazolást!
Lécci reagálj vmit - pro v. kontra -, mert a holnapi utam úgy szervezem!
Igyekeztem önállóan megtalálni a táblázatot amit a lehetséges GS láncokról felraktál ide egyszer, de nem sikerült (biztos a tegnapi Sziget...)
Feltennéd mégegyszer
(Már fenemód csatog a gépemen és lassan 500-nként húzni kell, szóval kezd csereérett lenni..)
Na tűzifa is akad, de nem annyi mint egyeseknél:-)
Max elbontjuk a teraszt:-))))
ok.....ilyenek beszerezhetőek itt is.....
Azért mondom hogy szólj, mert a lánc még nem jött meg és anyám se szólt hogy megjött volna.....
Pólómester hétfőn adta fel a pólókat és most kaptam meg.......
A láncot Tegnap adták fel ugye......szóval holnapra remélhető................ezért mondtottam hogy szólj, mert ha idejöttök 12-re akkor max visszajöttök velem Battára, vagy addig elvagytok itt egyedül.......
Nincs mit olvasni? Nem mindenki lógázza egész nap a pacskert a gép előtt. Én konkrétan kész vagyok, nem műxik az outlook, és más progik is haldokolnak. Persze mikor máskor volna szabin a kolléga, aki meg tudja (vagy nem ) csinálni a vírusirtást, frissítést, problémakeresést. Szóval ez jól betettttt nekem... Wááááááá
Szóltam a "pécsi" Banditos Gábornak a stopmotoros akcijóról. Meg meg is hívtam grillezni... Mondtam neki, h szerezzen a Bandit után utánfutót, majd abba hozza a szükséges cuccokat a grillezéshez.
Tulképp hányan leszünk kb? szállást kell majd ezen infó alapján keresni, mert a hetényi kicsi ennyi embernek.
Mi kell? Jó kérdés! Attól függ, hogy akarod! Krumpli, hagyma alapból. Só, bors, paprita, molnáranna.
Ezen kívül lehet hús, de én szoktam minden egyébből is: kolbász, szalonna(császár jobb), párizsi,.......
Tényleg akármi belerakható! Ezért mondom, h egyszerű. Tüzifa még lényeges!
De ha elénkjössz, majd ami nincs, azt megvesszük.
A lánccal mi a helyzet?
Itt az infó: holnap én a lányommal megyek le Adonyba Bluehoz. Valamikor dél környékén érkezünk. Utána nekiesünk a mociknak:Bluenak lánccsere, nekem telóolaj-csere. Este meg a jól végzett munka örömére sütögetünk. Blue felnyomta lehetőségként, hogy lehet másoknak is jönni, főleg este a "bulira", de tudtommal senki nem jelentkezett. Vagyis Te vagy az első. Bár sztem lesznek még. Aztán másnap irány Baja.
Szerviz: Nekem a 12000-es kereken 20000 HUF volt a MOTORRAD-ban(Nagykőrösi út) anyag+munkadíj. De a légszűrőt nem cserélte csak tisztította. (viszont én nem voltam ott, és mégis elmondta. Pedig leszedhette volna rólam. Ja, és még kuplungmadzagot is cserélt. Meg a szivató és a gázmadzagot is beolajozta.)
Lehet, hogy csak nem olvastam elég figyelmesen, vagy csak nem eléggé vissza, vagy csak szimplán hülye vagyok, de mi ez a szervezkedés a hétvégére? Mi lent leszünk asszonnyal velencén. Ha a Blue Rezidencián lesz az nincs messze. Ha szívesen láttok minket, akkor valamikor átgurulnánk. Vagy ott csak gyülekező lesz? Megmondaná a frankót valaki?
ui:sorstársaid keresd: Cavington-klub....
És jó hétvégi programot (szárazat... :) )
Mondjuk a többi alkalomra nem emlékszem...
Jól van, megnyugodtam, nem komolyodtál meg!
Szerintem kb 11 óra környéke. De azért, ha el kell menned, menj nyugodtan - hivatalos ügyben -, csak akkor szólj a kollégáknak, hogy jövünk. Előre is kössz! Hát még, ha nem lesz jó!
Most csak a SZETTET irom...
Bázismotor: (ahonan Én is rendeltem) www.bazismotor.hu
520VM - 32440ft (Én ezt vettem)
520V - 28010ft (EZ CSAK 40LE-ig jó!)
Pinkmotor: KB mert itt külön kell megvenned a láncot és a kerekeket
520vm = 22500+2800+4700 = 30.000ft
520V = 17200+2800+4700 = 24.700ft
És ugye van egybelánc (Amit Én vettem) és van szemes, amit erik vett........
A végetelenitett láncot Te is feltudod tenni, csak ugye szét kell szedni a motor seggét......
A szemeshez kell egy szem -összetoló-kézi-készülék.....vagyis irány egy szerviz ahol 3-6.000ft-ért felrakják neked..........
Persze áll a dorko projekt.
2310 Szigetszentmiklós Gyári út 45. OIL kút
Szszmiklós- Szihethalom határa
M0/ Eriszkedjél lefele a halásztelki lejárónál, Szszmiklós felé.
Végig a főúton- lesz e nagy balkanyar ( itt már sokan ledobták a láncot), végighaladsz a reptér mellett.
Jobbra Tököl- Na itt ne menj el jobbra!
kb. 30 m múlva dobsz egy balost ( de még a HÉV elött, van egy PLUS bót a sarkon).
50m s bal oldalon meg fogod látni a kutat!
Ha elkeverednél csörögj. 06-20-265.24.04
Kb mikorra rendeljem a fúvószenekart?
Még jó, hogy benéztem a nagy dógzásba.
Igen, szeretnék, de még nemtom.
Meddig kell jelentkezni? Korlátozott a h elyek száma?
Tudom, biztos csak el kéne olvasni az oldalt, de most nem megy.
Köszi!
[13955] ma 10:03
Hápi maesztró!
Megkérlek, nyilatkozz a nejed dorkója ügyében, hogy áll-e még a dolog()? Ha igen, akkor már csak azt mondd meg, hogy holnap, azaz csütörtökön el-e tudod-e vinni-e magaddal-e a melóba.(-e). Mert akkor Bluehoz menet beszaladnánk érte. Ha ez megoldható, akkor még kellene a munkahelyedről egy rövid leírás. Pontosabban a megközelítéséről.
Na, röviden ennyi.
Így ni! Te nem kapsz értesítést, h válasz gyütt?
Lécci reagálj vmit - pro v. kontra -, mert a holnapi utam úgy szervezem!
Igyekeztem önállóan megtalálni a táblázatot amit a lehetséges GS láncokról felraktál ide egyszer, de nem sikerült (biztos a tegnapi Sziget...)
Feltennéd mégegyszer
(Már fenemód csatog a gépemen és lassan 500-nként húzni kell, szóval kezd csereérett lenni..)
Előre is kösz
Ax
De én is mének!
Max elbontjuk a teraszt:-))))
ok.....ilyenek beszerezhetőek itt is.....
Azért mondom hogy szólj, mert a lánc még nem jött meg és anyám se szólt hogy megjött volna.....
Pólómester hétfőn adta fel a pólókat és most kaptam meg.......
A láncot Tegnap adták fel ugye......szóval holnapra remélhető................ezért mondtottam hogy szólj, mert ha idejöttök 12-re akkor max visszajöttök velem Battára, vagy addig elvagytok itt egyedül.......
Nem tudom anyáméknál hogy jár a postás......
Szóltam a "pécsi" Banditos Gábornak a stopmotoros akcijóról. Meg meg is hívtam grillezni... Mondtam neki, h szerezzen a Bandit után utánfutót, majd abba hozza a szükséges cuccokat a grillezéshez.
Tulképp hányan leszünk kb? szállást kell majd ezen infó alapján keresni, mert a hetényi kicsi ennyi embernek.
1. Goliat
2. Teddy
3. Nyusz
4. Tibi
5. Hápi (?)
Zsoké! Te?
Mezkéék?
És még?
Nincs mit olvasnom , mondjuk idöm sincs rá
Mi kell? Jó kérdés! Attól függ, hogy akarod! Krumpli, hagyma alapból. Só, bors, paprita, molnáranna.
Ezen kívül lehet hús, de én szoktam minden egyébből is: kolbász, szalonna(császár jobb), párizsi,.......
Tényleg akármi belerakható! Ezért mondom, h egyszerű. Tüzifa még lényeges!
De ha elénkjössz, majd ami nincs, azt megvesszük.
A lánccal mi a helyzet?