Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És persze a lényeg: sztem nem fog elzavarni, ha megjelennétek.
Na, kedves hbali!
Itt az infó: holnap én a lányommal megyek le Adonyba Bluehoz. Valamikor dél környékén érkezünk. Utána nekiesünk a mociknak:Bluenak lánccsere, nekem telóolaj-csere. Este meg a jól végzett munka örömére sütögetünk. Blue felnyomta lehetőségként, hogy lehet másoknak is jönni, főleg este a "bulira", de tudtommal senki nem jelentkezett. Vagyis Te vagy az első. Bár sztem lesznek még. Aztán másnap irány Baja.
Ja! Persze a kuplungmadzagot is ki kellett fizetni. Az + 5700 HUF. Tehát 25700 HUF volt.
Üdvözletem mindenkinek!

Szerviz: Nekem a 12000-es kereken 20000 HUF volt a MOTORRAD-ban(Nagykőrösi út) anyag+munkadíj. De a légszűrőt nem cserélte csak tisztította. (viszont én nem voltam ott, és mégis elmondta. Pedig leszedhette volna rólam. Ja, és még kuplungmadzagot is cserélt. Meg a szivató és a gázmadzagot is beolajozta.)

Lehet, hogy csak nem olvastam elég figyelmesen, vagy csak nem eléggé vissza, vagy csak szimplán hülye vagyok, de mi ez a szervezkedés a hétvégére? Mi lent leszünk asszonnyal velencén. Ha a Blue Rezidencián lesz az nincs messze. Ha szívesen láttok minket, akkor valamikor átgurulnánk. Vagy ott csak gyülekező lesz? Megmondaná a frankót valaki?
Csakhogy mi valszeg Csepelről közelítünk majd. De azé" meglellek, ne örülj!
Korral jár a kóros enmlékezetkiesés. Ezért igazán nem haragudhatok rád.

ui:sorstársaid keresd: Cavington-klub....
Módfelett hálás vagyok. Köszönöm.

És jó hétvégi programot (szárazat... :) )
Géniuszod ismét kiütközött!

Mondjuk a többi alkalomra nem emlékszem...
amit ERIK vett:-)

Jól van, megnyugodtam, nem komolyodtál meg!
Szerintem kb 11 óra környéke. De azért, ha el kell menned, menj nyugodtan - hivatalos ügyben -, csak akkor szólj a kollégáknak, hogy jövünk. Előre is kössz! Hát még, ha nem lesz jó!
Nem teszem fel inkább beirom:-)

Most csak a SZETTET irom...

Bázismotor: (ahonan Én is rendeltem) www.bazismotor.hu
520VM - 32440ft (Én ezt vettem)
520V - 28010ft (EZ CSAK 40LE-ig jó!)

Pinkmotor: KB mert itt külön kell megvenned a láncot és a kerekeket
520vm = 22500+2800+4700 = 30.000ft
520V = 17200+2800+4700 = 24.700ft

És ugye van egybelánc (Amit Én vettem) és van szemes, amit erik vett........

A végetelenitett láncot Te is feltudod tenni, csak ugye szét kell szedni a motor seggét......
A szemeshez kell egy szem -összetoló-kézi-készülék.....vagyis irány egy szerviz ahol 3-6.000ft-ért felrakják neked..........
Hát korlátozott a helyek száma, de sokkal többet mi sem tudunk. Jelentkezz, aztán legfeljebb nem jössz, nem?
De kapok, csak nem mindíg nézem meg?
Persze áll a dorko projekt.
2310 Szigetszentmiklós Gyári út 45. OIL kút
Szszmiklós- Szihethalom határa
M0/ Eriszkedjél lefele a halásztelki lejárónál, Szszmiklós felé.
Végig a főúton- lesz e nagy balkanyar ( itt már sokan ledobták a láncot), végighaladsz a reptér mellett.
Jobbra Tököl- Na itt ne menj el jobbra!
kb. 30 m múlva dobsz egy balost ( de még a HÉV elött, van egy PLUS bót a sarkon).
50m s bal oldalon meg fogod látni a kutat!
Ha elkeverednél csörögj. 06-20-265.24.04
Kb mikorra rendeljem a fúvószenekart?
Sziasztok!
Még jó, hogy benéztem a nagy dógzásba.
Igen, szeretnék, de még nemtom.
Meddig kell jelentkezni? Korlátozott a h elyek száma?
Tudom, biztos csak el kéne olvasni az oldalt, de most nem megy.
Köszi!
esSO
[13955] ma 10:03
Hápi maesztró!

Megkérlek, nyilatkozz a nejed dorkója ügyében, hogy áll-e még a dolog()? Ha igen, akkor már csak azt mondd meg, hogy holnap, azaz csütörtökön el-e tudod-e vinni-e magaddal-e a melóba.(-e). Mert akkor Bluehoz menet beszaladnánk érte. Ha ez megoldható, akkor még kellene a munkahelyedről egy rövid leírás. Pontosabban a megközelítéséről.
Na, röviden ennyi.

Így ni! Te nem kapsz értesítést, h válasz gyütt?
Hol jelentkeztél kicsiszivem?
Hápi! Én is jelentkeztem nálad reggel, de még én sem kaptam tőled semmi visszaigazolást!
Lécci reagálj vmit - pro v. kontra -, mert a holnapi utam úgy szervezem!
Blue

Igyekeztem önállóan megtalálni a táblázatot amit a lehetséges GS láncokról felraktál ide egyszer, de nem sikerült (biztos a tegnapi Sziget...)
Feltennéd mégegyszer
(Már fenemód csatog a gépemen és lassan 500-nként húzni kell, szóval kezd csereérett lenni..)

Előre is kösz

Ax
Hápika már jelentkezett, csak még nem kapott semmiféle visszaigazolást.
De én is mének!
Na tűzifa is akad, de nem annyi mint egyeseknél:-)
Max elbontjuk a teraszt:-))))

ok.....ilyenek beszerezhetőek itt is.....

Azért mondom hogy szólj, mert a lánc még nem jött meg és anyám se szólt hogy megjött volna.....
Pólómester hétfőn adta fel a pólókat és most kaptam meg.......
A láncot Tegnap adták fel ugye......szóval holnapra remélhető................ezért mondtottam hogy szólj, mert ha idejöttök 12-re akkor max visszajöttök velem Battára, vagy addig elvagytok itt egyedül.......

Nem tudom anyáméknál hogy jár a postás......
Nincs mit olvasni? Nem mindenki lógázza egész nap a pacskert a gép előtt. Én konkrétan kész vagyok, nem műxik az outlook, és más progik is haldokolnak. Persze mikor máskor volna szabin a kolléga, aki meg tudja (vagy nem ) csinálni a vírusirtást, frissítést, problémakeresést. Szóval ez jól betettttt nekem... Wááááááá

Szóltam a "pécsi" Banditos Gábornak a stopmotoros akcijóról. Meg meg is hívtam grillezni... Mondtam neki, h szerezzen a Bandit után utánfutót, majd abba hozza a szükséges cuccokat a grillezéshez.

Tulképp hányan leszünk kb? szállást kell majd ezen infó alapján keresni, mert a hetényi kicsi ennyi embernek.

1. Goliat
2. Teddy
3. Nyusz
4. Tibi
5. Hápi (?)

Zsoké! Te?
Mezkéék?

És még?
Maci veszi a magokat...
Mindneki dolgozik?

Nincs mit olvasnom , mondjuk idöm sincs rá
Oké, főnök! Indulás előtt telcsizek.

Mi kell? Jó kérdés! Attól függ, hogy akarod! Krumpli, hagyma alapból. Só, bors, paprita, molnáranna.
Ezen kívül lehet hús, de én szoktam minden egyébből is: kolbász, szalonna(császár jobb), párizsi,.......
Tényleg akármi belerakható! Ezért mondom, h egyszerű. Tüzifa még lényeges!
De ha elénkjössz, majd ami nincs, azt megvesszük.
A lánccal mi a helyzet?
Igazad is van... minek is szaporítanánk az "állatkertet" feleslegesen!