Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem jellemzeő rá -de ugye engem ne vegyünk a "NEM JELLEMZŐ" KATEGÓRIÁBA

Hiszen
1., Nekem nem 12-20.000km van a vasban hanem 67.000
2., a megngedett súlyt nem 1x túlterhelve (nem kicsit) mentem le (pl a MO túrán folyamatos volt a túlterhelés 6 napon át)
3., A Gs nem OFF-ROAD bringa túlterhelt állapotba - de még anélkül se:-)

Szóval Én nem is csodálom.....
De amugy az is más dolog hogy SZÉTMENT, vagy ELSZÁLT.....

Hápinak szétment, vagyis szétcsattant és kiömlött az olaj ( ha jól emlékszem)
Nekem meg elszált - mert legyengült a rugó....

Az tuti, hogy használtat ebbe se veszek, mert 30 ropi és lehet hogy kibír 5-10-20.000-ret....vagy 60 és kibir annyit mint a mostani?
Kiszámolható hogy Olcsóbb a drága.....

Amugy Hápi ajánlott valami csereszavatos telót.... talán Honda volt....
A szokásos....
8:30 2a Shell kút.....
Nyuszi!
Mikor mentek Pécsre? Ott találtam legolcsóbban láncot.
Hi Mindenki!

B-viktornak voltak ilyen gondjai tavasszal, ha jól emlékszem. Talán valakivel meg is állapodott itt a fórumon egy használtban. Hogy azután beépítette-e, azt nem tudom.
Május 1. előtt pár nappal, max. egy-két héttel korábban lehetett téma, mivel K. madarason már beszéltünk róla Viktorral. Kicsit vissza kell keresni.

Tavasszal is volt valakinek baja vele. Ott sok okosság elhangzott. De nem kis munka lenne kikeresni. Azért próbáld meg. Ha jól emlékszem akkor ott szóbakerült egy fasza bontó. De ha két heti böngészés után, mikor végre megtalálod, nem találsz benne használható infót, akkor ne engem szídj.
Viszont szép kis túra lesz! De ha te arra tervezed, indulj el pénteken, hogy szombatra ideérj!
Tényleg nem jellemző a sok meghibásodás erre a motorra, de ezek szerint lehet kifogni ilyet is. Sajnos elég sok olcsó megoldás van a gépen, de pont ezért olcsó. De hát amíg müxik, addig az olcsó is jó.
Szerintem be lehet vmi más motoréval is helyettesíteni, de ebben én nem tudok konkrétumot. Talán kérdezd a szerelőt, aki csinálja. Az sem lesz olcsóbb ujban, de lehet, hogy bontottat előbb találsz.
Köszöntem! Nézem! Egyébként csak, hogy én is kötözködhessek, lehet debrecenen keresztűl is vácra menni, csak nem a legrövidebb.
most van benne 20eKm. konkrétan 62 eFt,már én is utánajártam. Most körözöm a bontókat, szegeden lenne 25eFt-ért. Ahol javításon van a rugóstag, ott van vmi bontó a környéken, megérdeklődi nekem a faszi. Ha nem muszály nem vennék újat. Azt mondják hogy elég ritka probléma a rugóstag, így én bízok a bontottban, bár ha pont Blue is ezzel szenved, akkor mégsem olyan rikta. Azt mondja a faszi, aki javítja ezeket, hogy valami végtelen egyszerűen lett legyártva, nem vagy csak nehezen javítható,szóval jól kifogtuk.... :-(
Blue Főni éppen ebben a cipőben jár! Bár az övé még tartja magát. Hápinak gariban cserélték 12000 km-nél. Árakat talán Blue tud neked mondani konkrétan. Ha jól emlékszem, akkor a bontott 25-30 ezer körül van (de ki tudja meddig jó) az új meg valami 60-70 e. Mennyi kilométert ment el a tiéd?
Sziasztok!

Nagy bánatomra kipurcant a GS-em hátsó központi rugóstagja, próbálták javítani de nem sikerült. Most hívogatom a bontókat, eddig nem sok eredménnyel. Szerintetek melyik másik típussal egyezik meg a rugóstagja, ill ismertek valami jó bontót,helyet ahonnan használt rugóstagot lehetne szerezni hozzá?
Előre is köszi a segítséget!

Attila
Bali!
Nézz át a másik fórumba is, ott bővebb infót lelsz! Ami annyit tesz, hogy 7/8 Érd TESCO kút. Itiner improvizatív! De a fő pont Vác megtekintése, majd egy kis Börzsöny: Királyrét v Drégelyvár. Itt pediglen nyársalás, tehát szalonna-kolbász-hagyma-kenyér - igény szerint - szükségeltetik.
Tehát 7-8 óra közt Érd, utána biztos, hogy Pesten keresztül, mivel más felé nem nagyon lehet. De hogy pontosan mi a Pesti útvonal, azt nem tom. Szerintem még addig kiderül. Neked Érd nem jó? Ahogy én Bluet ismerem, a Hungárián fognak jönni!
HAAAAAAAAAAAAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Mindenki munka hősét játszik?
Ez a Váci improvizálós gurulás, akkor most szombaton van? És BPesten is lesz valahol csatlakozás?
Micsoda lámúúúúros hangulat van itten!

Ez már sokkal jobban tetszik, mint a tegnapi....
Nyuszi!

Most látom csak a legalsó sort!

Neked is
2éves kawasaki er5. 829eFt rengeteg extrával.Érd.:06305150087.
Hi!
Én a kifehéredős Castrolt használom. Teflonos, vagy mi. A lényeg, hogy ajánlom hozzá a Castrol 4in1 tisztító sprayt is. Én 3-4 fújásonként megtisztítom vele a láncot. Ahogy nézem a tisztító kiszolgál 4-5 flakon láncsprayt is. Persze Brigéciollal is le lehet szedni, de az taknyolás. Ezzel csak befújod, és rögtön letörlöd a mutyit egy ronggyal... egész jó cucc. Szintén 2000-2500 körül van egy doboz.
Nyuszi tudja hozni 2000 HUF körül a láncsprayt. Hozzád legközelebb szeptember 22-én leszünk. Akkorra szerintem le is tudja vinni a Nyuszi, ha kell. Szóval szept. 22.-Pécs-itt lesz egy töredéke a bandának!
Nyuszi - Castrol - 2000HUF
Nem mivel Te ugyse jössz:-) hisz nincs lánc
Hali, gurulnánk mi is!
Szuper az ötlet, maximálisan támogatjuk!
Vazze főnök!
Ennél engem jobban érdeklő túrát is kibírsz még találni?!

esSO: nem, míg nincs elég pénz a számlámon addig nem rendelgetünk mindenfélét , max a piaggióval ekísérlek benneteket a városhatárig. de én megyek elöl! úgyis bejáratós, és a homomanuális jobbkezes félautomatikus sebességhatároló leszabályoz ÖTVENnél
Sziasztok!

Csak egy röpke kérdés... Tudnátok ajánlani egy jó láncspray-t a GS500-ra? Most vettem vmi PBR-t,de ez nem az a fajta amire én gondoltam amikor az eladót arra kértem,hogy olyan tipust adjon ami úgy kifehéredik a láncon miután ráfújtam... elvileg az jó fajta,ez pedig egy kicsit olyan zsírosabb tipus.. vagy az a Louis-os jobb választás lett volna 3e t-ért?

Köszi! APS
ÉS az ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR?
Mert ugye az érdeklődőt az fogja érdekelni:-)
Na a lentebbi linket módosítottam is...... Szóval 8-kor indulás Érdről......azt improvizálok:-)

De Vác és a szalonkázás szerintem nyerő ötlet:-)

valahogy így.....

a., Királyrét
B., drégelypalánki vár