Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A videóról...Zoli, havernak is kislátószögű a sisakkamerája, mint a tied.
Az a baj vele, hogy nem adja vissza úgy a kanyarokat, ellenben meg olyan mintha rohadt gyorsan mennénk.
Nem lehet ezekben optikát cserélni?
Készültek videók is, majd haver feltölti. Persze leginkább a táj miatt. Nem nyomattuk neki. Ott bármi jöhet a kanyar után. Szinte végig az van hogy zsír új aszfalt, aztán mikor meglódulnál már vége is van, vagy épp nagy betonbuckák vannak a tökéletes fekete aszfalton...
Amúgy meg annyi kanyarral még a Horvátoknál sem találkoztam. Ha egyszer rendesen elkészül minden út...
Felesleges oda kétkomponensű gumival menni, mert folyamatosan a szélei kopnak.
De hegynek le nincs ellenfél!
A pöttyös bögrés kép mindent visz!

Szép helyeken jártatok,egyszer magam is bepótolom eme hiányosságomat.
Ha még megvan,én igényt tartanék rá!
Ha nem kell Tamás59es-nek és érdekel, tiéd lehet.
1500Ft postaköltséggel együtt. Ragasztani kell, egy matricát lehúzol a hátáról és már tapad is a betét. Fémszínű, karcmentes, made in Japan, eredeti csomagolásában.
Hali
Mennyiért válnál meg tőle?
Mennyi pénzért válnál meg tőle? Ezüst színű?
Azt egyébként,hogy kell felrakni? Ragasztva van,vagy pattintós?
Nem volt gond.
Egyébként az alapjárathoz sem kellett nyúlni 2000 m felett, de ott már érezhetően gyengült.
a 'kis GS00" állta a sarat a "nagyok" között ? kellett gépészkedned ?
Nem néztünk előre szállást.
Nyomatékkulcsot meg múltkor az Aldi-ban árultak 5-6 ezer körül.
Valószínűleg nem egy műhelykellék, de arra elég hogy a saját motorodon ne tépkedd meg a csavarokat.
Hol tudok megfizethető árú nyomaték kulcsot venni? Vagy milyen márkára keressek rá?
Jók lettek a képek

Szállásokat előre néztétek? Ha igen akkor hol?
Mièrt akarsz mások véleményének börtönében élni? Ostoba sok netmotoros.. Felvágok a szomszédnak faszagyerekek pofáznak csak. Rakjsd csak fel a videókat! Aki motoros azt érdekelni fogja de legalább megtisztel azzal hogy nem kommentel f...ságokat. A többit meg lesz..ni!
Nekem még van egy vadonatúj Suzuki embléma eredeti csomagolásban, az a kerek lap a jobb oldali deknihez. Esésnél szokott sérülni.
Ha neked, vagy valakinek kell szóljatok.

Nem ilyen jo.........nem vagyok fotos.
Vagy mentem vagy pihentem.
Video tobb keszult.
De azt meg ugyis leszolnak hogy tanuljak meg motorozni ugyhogy ez van.
Így van, pár gát és vízgyűjtő amit nem fényképeztünk, viszont Qrvára élveztük!
Még kb 60- 80 km élvezetes kanyargós út, tükörsima vadonat űj aszfalton, és még 300km unalom hazáig.
Ezen a kövön rajta van minden információ, honnan, hova, mennyit!
Egyébként a te szardíniás galériád is hagy némi kívánnivalót maga után. Feltöltöttél kb 25 képet a szigetről...de ebből még le kell vonni azokat amik ugyan azokon a helyeken készültek. Szóval nekem van egy kis hiányérzetem....
Akkor ok.nem nezem at tobbet.
Az a transalpina alsó, északi szakasza... utána jön még pár tizenkettő egytucat gát meg tó, aztán ha nem csalinkáztak el erre-arra, akkor relatív unalmas főutak jönnek hazáig.. túl sok fénykép nem hiányzik a végéről szerintem.
A kobanya utan semmi?