Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Albánia?
Viszont most láttam hogy mekkora a mintamélység a Road2,3 gumikon.
Erik64-nek zsír új Road3-asa volt, és igen mély a mintázata. Amit eddig én 80-90%-osnak hittem, az inkább 60-70 volt...
Most nekem is elől hátul az van, és K. jó! Elől semmi különbséget nem érzek a Powerok után, és ez minimum dupla annyit bír. ha valaki tartós kanyarvadász gumit akar, bátran ajánlom. Nem kell félni előre sem felrakni!
Előbb ér le minden alkatrész a motoron, meg a testeden mielőtt kimenne alólad.
Powerek ko. A pr2 felutas.talan kibir meg 5eret.
Az jó. Most megnyugodtam. Sajnálnám ha új gumi kellene. Egyrészt az állapota miatt másrészt az új gumi ára miatt. :) Köszi
A szardíniázni járók se véletlen mondják hogy 1 hét szigeten motorozás megeszi a teljesen új gumikat is.
Ja a gumit hétfőn rakattam fel, az állapota alapján 10-12 ezer km-t jósoltam neki, gondoltam ezzel kihúzom a szezont. Hát ez az Erdély túra szépen megdolgozta, és most a széleit.
Hihetetlen hogy pár ezer km alatt padlóra lehet küldeni egy gumit ha kanyar, kanyar hegyén hátán van.
Szerintem tutinem egyfo.olcsobb lenne az apartman.
Én olyan gumit raktam fel, amit a gumis belülről "megfoltozott". Egy gumi foltot olvasztottak bele, és az eredmény tökéletes.
Sziasztok! Motorgumit javítanak ugyan úgy mint autógumit például ha egy szög megy bele a gumiba?
Főszezonban simán el tudom képzelni, hogy ez a véres valóság. Nem túlzottan kifizetődő főszezonban campingről campingre vándortúrázni európa felkapottabb nyaralóhelyein.
Árajánlat: 33euro, ez csak ugye vicc hogy 33 euro 1főre a sátorhely?
Camping-croatia.net mondjuk... barátom, Google dobta
apropo... horvát sátras kempingeket tudok neten keresgélni valami faja oldalon? mert csak lakókocsi árakat találok
Ho volt meg a csucsokon ?
Egyik haver videózott is, majd feltölti G+ -ra.
Jaja! A túloldalon lefelé meg nem tudom hogy sikerült összehozniuk, de tele van beton kupacokkal az aszfalt közepe...
Ha nagyon unatkozol, találgathatsz hogy én merre jártam Igaz nem motoros túra volt...
Micsoda elvárások, még le se pakoltak szerintem a motorról
Kepek?
a vidra tó köröl is jó kanyargós út van, kb fél órát rám is vertek mert én fosok az aszfaltos kanyarokban
Északról-délre, még felkapaszkodás közben ahol az a sok hajtű van a fenyvek között is király.. Lehet visszapakolni 2-be meg 1-be a motorokat
Ezen a szakaszon fogyott el egy jelentősebb mennyiség a divi hasidomjából is
Akarom mondani a tetőtől dél felé nagyon fasza!
Itt nyomták is a helyi menő csávók sportgépekkel, nagyon bennem volt hogy utánuk szaladjunk, de addigra már hulla fáradtak voltunk, mentünk a szállás felé.