Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Panzióban, a két ágyas szoba 70 lej volt, a 3 ágyas szoba 90 lej, ami 20 EU.
A 3 Csillagos szálló volt 16 EU, de az svédasztalos reggelivel.
Érdemes megnézned a képeket rajta vannak a szállások is!

KÉPEK!
Nekem 1760 km lettT
KÉPEK!
Bobek, be tudod linkelni azt az útvonalat ahogy felmentünk a Pádisra aztán vissza?
Jó volt, csak a patak volt túl hideg aminek a partján aludtunk.
Macho..
No, és milyen volt a természet lágy ölén aludni?
Ereje teljében van a forint , április első felében én még 65-ért vettem a román lejt.
nics meg a blokkot el vitték egyben
Benzinár 6,3 körül volt. Ez 74,5 Forintos Lejnél nem csekély!
Én csak az utolsó nap voltam szálláson Petrozsényban, az 16 Euró volt egy főre, bőséges reggelivel. A szobák kulturáltak voltak, a személyzet barátságos, a motorokra figyeltek az éjszaka. Előző nap a Fogaras lábánál azt hiszem 2000 Ft környékén találtak szállást. Szóval ez nem drága.
Melyalvasban pihennek mint a medvek.
Brékó-brékó! Ataa, Lovi!
Infókat akarok! Benzinár, szállás díj?
Nekem most Tiranába nem kellett bemenni, de amikor legutóbb voltunk akkor egyrészt masszív dugó volt, másrészt behajtottuk a kocsin a tükröket, nehogy letörjenek... csak test-test ellen lehetett sávot váltani. Meg tudnám szokni
Nekem is nagyon tetszett. Mindig azt mondom, hogy aki nem vezetett még ki Tiranából a reggeli csúcsban, az nem látott semmit a közlekedésből!
En most passziobol figyelem a tough rides:india adasait a travelen.
De egyenlore nem jott meg a nyalelvalasztas megnovekedese a szar utak 50-80 km/h max zsufolt varosok,kosz,etelmergezes,kaosz kresz helyett............tudom bennem a hiba nem a keszulekben.
A death road-ot megnézném!
Az az érzésem hogy az észak vietnám az inkább észak korea akart lenni, csak nem jött össze
Mehetnénk Csádba,kongóba vagy peruba is............esetleg bolívia és Észak vietnam se rossz...........vagy thaiföld............bár ott lehet kiderül a lányokról hogy nem is annyira lányok.
Akkor majd járunk a kaukázusba... vagy görögbe, jó úton haladnak a lecsúszott porfészek kategória felé (vagy maradunk itthon )
Majd ha felkapott lesz kevésbé lesz laza..............jön a pénz,a nyugati túrista,meg az ő elvárásai.
Jó túrának néz ki.
Az albánok tudják mi fontos mi nem. Az elsőbbség megadása például fontos, meg az is fontos hogy germán autóval járjanak.. és fontos még naphosszat ücsörögni teraszokon, de például egyáltalán nem fontos a parkolásért fizetni vagy a sebességhatárokat betartani.

Több mint kétszeres sebességtúllépést sikerült produkálni rendőr előtt, nem állított meg csak mutatta a kezével hogy kicsit lassíthatnék.. és nem egyszer volt ez így. Eszméletlen nyugodt és jó hely albánia. Egy dolgot sajnáltunk nagyon, hogy a lazarati akció után mentünk, mindenki szabadkozott, hogy most épp rohadt nagy hiány van fűből és nem tudnak szerezni

Volt aki közülünk pár éjszakát hotelban töltött.. 10 euro volt egy éjszaka, nem szar helyen.. barátságos ára van mindennek, és mindenki jófej.
Turistakent mindehol laza.
Talált A leglazább európai ország
Ennyi, ezért bérlünk inkább lakókocsit, igaz amúgy sem sátrazna az egész család. ......most is szezonban 6 főre klímás lakókocsi a parton elég jó kempingben 90 rugó....
itt 1 darab egyenes szakasz sincs. Ezt a gumi is mérzi. 10.000km bírni kéne neki de 3000 után úgy néz ki mint ha lassan kukás lenne. Pirelli mt 90 A/T . Teljesen rojtos az oldala szegénynek. + mindig2 személyjel járok. Tudtok jóbb enduró gumit? Futásteljesítmény nemgyõzött meg. Annyira meg nem terepes ez hogy így elfogyjon.. Tkc 80 nem tudom mit bír aszfalton. Ha fasza akk az lesz a kövi. Idén már úgy se tudok hazamenni.