Igaz én csak egy kicsit voltam Albániában, de a közlekedésben nem azt tapasztaltam amit írsz. Szinte teljes káosz, a kétszer kétsávos uton a te sávodban szembe jöttek biciklivel , gyalog. Mindenki arra ment amerre az orra állt. Mielőtt beléptem Albániában már figyelmeztett egy világjáró, hogy elsőbbség az nincs európai értelembe. Körforgalomba, vagy akárhol aki nagyobb vagy erősebb annak van elsőbbsége. Skhodra városát kb 30-cal szeltem át, nehogy balhé legyen mivel ráadásul egyedül is voltam.
Mint operatőrnek előre kellett sietnem mert nem indult el a felvétel,segítségre volt szükség.........mondjuk mikor belépek onnan 18-20mp elég volt ,hogy megállítsalak benneteket,tényleg szaporának tűnik.....
Jut eszembe Isti55, pénteken letekertünk a Balcsira és megálltunk a benzinkútnál vizet tankolni a flaskába, de épp nem voltál szoliban. Mondtam a srácnak, ha adja át üdvözletemet.
Ja, nagy hanggal meg tempóval megelőztek minket, aztán még a 10 kanyar után is láttuk az utolsót, pedig mi szépen libasorban csordogáltunk lefelé.
Már bánom hogy nem mentem utánuk, pont a legjobb rész volt...
Igaz, nagylátószögű. Már megint eltévesztettem.
A haveré elég jó cucc, egy százas volt.
Nem olyan ördöngős dolog a videoconverter használata. Én régen a VirtualDub-ot használtam. Nagyon egyszerű. Nyers mpeg-ből bármilyen avi-t előállít (DivX, Xvid...) és te adod meg a bitsűrűséget.
De az már olyan régen volt hogy igaz sem volt. Biztos azóta vannak még okosabbak, még jobbak.
Emlegettünk! Jaszkarizott ott 3 sportmotoros, mi meg azon röhögtünk hogy úgy körbemotoroztad volna őket, hogy szégyenükben elásták volna magukat motorral együtt!
A kamera inkább nagylátószögű de kisebb a felbontása.
Én csak ugatom a témát.............gobot nyomok,felvesz,lekapcsol,feltölt.
De a feltöltéssel megakadok...........szar a kép...................sokat levesz a feltöltés ha nyers anyagról megy fel.Szal ne várj sokat.
Bele kéne ásnom magam kovertálásba.
Viszont a távirányító nagyon fontos..............szal én ha lesz lé lecserélem a 960-ast valamire amit ki-be tudok kapcsolni kormányról.
Van narancssárgában is?
Egy a motorba..és egy előre is?
Keress meg!
Érdeklődnék hogy van e valakinek eladó főtengelye gs 500ashoz?
Előre is köszi!
Ja, az se...
Jó kis utakon kanyarogtatok!
http://youtu.be/4pX_XD4RTds
Már bánom hogy nem mentem utánuk, pont a legjobb rész volt...
A haveré elég jó cucc, egy százas volt.
Nem olyan ördöngős dolog a videoconverter használata. Én régen a VirtualDub-ot használtam. Nagyon egyszerű. Nyers mpeg-ből bármilyen avi-t előállít (DivX, Xvid...) és te adod meg a bitsűrűséget.
De az már olyan régen volt hogy igaz sem volt. Biztos azóta vannak még okosabbak, még jobbak.
Szar a videó,lassú is vagyok de ez van.
http://youtu.be/9MdpUNLE460
Én csak ugatom a témát.............gobot nyomok,felvesz,lekapcsol,feltölt.
De a feltöltéssel megakadok...........szar a kép...................sokat levesz a feltöltés ha nyers anyagról megy fel.Szal ne várj sokat.
Bele kéne ásnom magam kovertálásba.
Viszont a távirányító nagyon fontos..............szal én ha lesz lé lecserélem a 960-ast valamire amit ki-be tudok kapcsolni kormányról.