Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz én csak egy kicsit voltam Albániában, de a közlekedésben nem azt tapasztaltam amit írsz. Szinte teljes káosz, a kétszer kétsávos uton a te sávodban szembe jöttek biciklivel , gyalog. Mindenki arra ment amerre az orra állt. Mielőtt beléptem Albániában már figyelmeztett egy világjáró, hogy elsőbbség az nincs európai értelembe. Körforgalomba, vagy akárhol aki nagyobb vagy erősebb annak van elsőbbsége. Skhodra városát kb 30-cal szeltem át, nehogy balhé legyen mivel ráadásul egyedül is voltam.
Ho?
Minden vágyam egy ilyen! Mi ez?
Van narancssárgában is?
Szóval kettő kell?
Egy a motorba..és egy előre is?
Maradt még egy ilyenem a GS-hez. Kompletten 6ezerért vihető.
Itt az email címem: szulecsaba@citromail.hu
Keress meg!
Reméljük!
Csuklottam is.... .....rájuk hagyom inkább....
Mint operatőrnek előre kellett sietnem mert nem indult el a felvétel,segítségre volt szükség.........mondjuk mikor belépek onnan 18-20mp elég volt ,hogy megállítsalak benneteket,tényleg szaporának tűnik.....
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy van e valakinek eladó főtengelye gs 500ashoz?
Előre is köszi!
zöldi mondta hogy nem lehetetlen................csak nagyon nehéz.
Trafipax...?
Ja, az se...
Ja..............azért ha lehet felvenném ha valaki el tudná fogni szotyit.
Nincs ennek a kamerának semmi baja, meg a feltöltés sem cseszi el szerintem.
Jó kis utakon kanyarogtatok!
Itt valamiért 3-4 percig kamerában tudtam tartani szotyit................szerintem még aludt.

http://youtu.be/4pX_XD4RTds
Jut eszembe Isti55, pénteken letekertünk a Balcsira és megálltunk a benzinkútnál vizet tankolni a flaskába, de épp nem voltál szoliban. Mondtam a srácnak, ha adja át üdvözletemet.
Ja, nagy hanggal meg tempóval megelőztek minket, aztán még a 10 kanyar után is láttuk az utolsót, pedig mi szépen libasorban csordogáltunk lefelé.
Már bánom hogy nem mentem utánuk, pont a legjobb rész volt...
Csak én nem.
Igaz, nagylátószögű. Már megint eltévesztettem.
A haveré elég jó cucc, egy százas volt.
Nem olyan ördöngős dolog a videoconverter használata. Én régen a VirtualDub-ot használtam. Nagyon egyszerű. Nyers mpeg-ből bármilyen avi-t előállít (DivX, Xvid...) és te adod meg a bitsűrűséget.
De az már olyan régen volt hogy igaz sem volt. Biztos azóta vannak még okosabbak, még jobbak.
A körbemotorozás megvolt.
Szar a videó,lassú is vagyok de ez van.

http://youtu.be/9MdpUNLE460
Az a baj Ataaa, ha végig jó lenne az aszfalt, te meg se állnál, meg nem is nézelődnél, sztán visszajönnél úgy, h az se tudnád melyik országban jártál.
Emlegettünk! Jaszkarizott ott 3 sportmotoros, mi meg azon röhögtünk hogy úgy körbemotoroztad volna őket, hogy szégyenükben elásták volna magukat motorral együtt!
A kamera inkább nagylátószögű de kisebb a felbontása.
Én csak ugatom a témát.............gobot nyomok,felvesz,lekapcsol,feltölt.

De a feltöltéssel megakadok...........szar a kép...................sokat levesz a feltöltés ha nyers anyagról megy fel.Szal ne várj sokat.
Bele kéne ásnom magam kovertálásba.

Viszont a távirányító nagyon fontos..............szal én ha lesz lé lecserélem a 960-ast valamire amit ki-be tudok kapcsolni kormányról.