Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!
Módosult a péntek. Nem tudok szabit egész napra. Így a délutáni érkezőkhöz próbálunk igazodni Solt magasságában. (Odaát is felteszem este.)

Az indulási időpont még nem fix a homlokomban, de olyan 9-10 óra felé sztem elég. Akkor dél körül nekieshetünk a mociknak, hogy azért jókor végezzünk. A milánói nem jó a hálótársadnak, mert annó a napköziben beleerőszakolták, na azóta még a nevét sem szereti. De ez nem gond, vmit majd kitalálunk. Legfeljebb veszünk egy sóletet, azt csak melegíteni kell.

A Cserhát-túra nem halasztható esetleg? Ha nem, hát nem, de hogy néz ki, ha az ott honos emberke nem vesz részt rajta!
Akkor nem viszem akkor vissza:-) Hanem mikor othn vagy.

Amugy csütörtökön mikora van tervezve a jövetel?
Én amondó vagyok, hogy mielőtt indultok csörenj rám - mert ugye lehet hogy Battn fuunk össze (mivel a lánc anyámhoz van kérve - mielőtt a sárkány nekem esne:-)

Szóval Én remélem hogy szerdán, max csütörtökön ott lesz a szett.....és akkor felmegyek érte.
Ti meg jöhettek Oda....és akkor a Tescóban meg bevásárolunk estére........

PL egy frankó millánióhoz mit szólnátok? az tartalmas is, fimon is.....gyorsan kész is van......

És ismét mondom!
Akinek szabad totálisan a péntekje, az akár lejöhet már csütörtökön hozzám.......
Egyedül leszek itthon, szóval ha esne, akkor lehet bent is aludni........

Én ebből kimaradok, mert az a hétvége az enyém, melóilag.
Az sem lett volna nagy kitérő, de meg lehet velük beszélni, hogy a Váci úti bódba vettem vóna át. Na, mosmá 111.
A sátorszárításon én már túl vagyok. Előre "túlszárítom" , hogy mikor ázunk, már mindenkié vizes lesz, de az enyém még kitart.
Akkor leviszem a nyársalós-préselős kézikészüléket is.
esSO

Amugy hozd a nyaobbat és akkor legalább nem lesz gond, ha esetleg kellene 1-2vel nagyobb......
hurcibálnod csak idáig kell......

Azt legfeljebb itt hagyod és a következő hétvégén elviszem neked.......

JA!
Akit érdekel....akkor megoldható pl. egy jövő heti HKG is.....Cserhát túra 3 címen:-)
Nekem szabad a péntek-szombaton a JÖVŐ HÉTEN
A csavar-elhagyási témához: sajnos a GS alapbetegsége (talán az 1etlen) a rezgések miatti csavarlazulás. Ezt írja a könyv is, és minden szervizeléshez oda van írva, hogy csavarok utánhúzása. Tehát 6ezrenként érdemes áthúzgálni. Én is szoktam, de azért sikerült nekem is 2-t elhagyni az első sárvédőből.
kösz!

De azért az nem a "bolt előtt" hiszen de úgy jutnál ha végigjönél a Vácin, át az Árpád hidon és tovább még egy jó 5-öst......

Amugy azért van ez, mert tegnap megdöglött az akkutöltőm is, és írtam nekik, ha esetleg van készleten akkor egyet dobjanak a csomagba.......(1490ft)

Szóval most már garantált hogy a lánc cserreget......tegnap befeküdtem a moci alá azt elkezdtem előszedni a blokkot.......a 2 spraym rá is ment:-) De most már látszanak az anyák is:-)))
Frankón meghúztam a láncot, lefújtam nyuszi sprayével....azt ma nekirántottam:-)
Tökéletes:-)

Azt elővettem a sátram, hálózsák, cummó......
A "dög" kivite hátra, csak épp arra nem figyelt hogy vízmentes terülten legyen.....

Hát öcsém:-) Mindenből folyik a víz:-)
Áldom az eszem, hogy túra előtt minden felszoktam állítani, szellőztetés, tisztitás céljából.......
Hülyét kaptam volna ha lemegyünk az esőbe és ráadásul még a sátram is úgy indul hogy minden tiszta víz.
Blue főnök!

Még egyszer köszi az esőrucit!
Akkor mégis postáztattad? Mondtam, hogy leviszem Neked, postaköltség nélkül. Hiszen ott megyek el a bolt előtt.
Ezek szerint maradunk abban, hogy csütörtökön megyünk, szerelgetünk, és onnan indulunk pénteken. Azért azt nézd meg, hogy a lánccseréhez kell-e 19-estől nagyobb krova. Mert ha nem, úgy a kisebb készletet viszem. Az 19-cel végződik. Esetleg vmi egyéb szerszám?
Jó Nagyot Mindenkinek!

Egy csavarom nekem is minusz. Majdnem elhagytam a láncvédőmet a múltkor.
Már mondta itt valaki, hogy az automata nem mindig automata, és ő is azt modnta, hogy kis trükkel lehet még feszíteni rajta, ha az automata nem végzi a dolgát.

Az első szerelő a karbit meg sem nézte, pont ez volt a baj. Megvette a korongokat, betette és kész.
Gyanakodtam is, amikor mesélte, hogy megkérdezte a suzukisokat, a korongvásárlásnál, hogy tényleg ilyen kicsi hézag kell-e, mint amit írnak...És amikor ezt meséltem a 2. szerelőnek, ő mondta, hogy hát igen, alapból a korongosoknak kicsi a hézaguk. Ez a különbség, amikor valaki ért valamihez, és amikor csak ugassa.
Üdv! Nekem is sikerült elhagynom 1 csavart az első sárvédőből. A vezérműlánc feszítője automata, bár láttam már "átbuheráltat", egy csavarral meg volt toldva.
Zsoke

A csavarok sajnos ilyenek:-)
Hátulról nekem is kieset 2db.......meg a láncvédőtől 1.....

De ugye ez 2 henger "betegség" hiszen alapjáraton is szépen tud zakatolni.

Persze ez csak vicc.....láttam már útszélen álló speedest idomot kötözni, mert abból is kieset a csavar

Halkan megjegyzem....
A vezérműláncnál TUDOMÁSOM szerint automata feszitő van......tehát max azt megpucolta.....de a láncon nem tud / nem lehet állítani.
Ha már az automata sem állít akkor lánccsere......
Ezt viszont minden egyes szétszerelésnél elve meg kellene nézni.......ugyan ugy mint a karbikat......
De sajnos sok helyen beviszed a gépet szelephézagra, azt kész.......
Pedig ehez automatán tartozik a automatika, és egy karbiszinkron, hiszen megváltoztatod a motort a szelephézagolással......

ezt eddig egyedül a Full Gas csinálta meg nekem kérés nélkül......
Vagyis kértem - erre azt mondták hogy ez a munka része! Tehát ha nem kérném akkor is mgcsinálnák.
Jó reggelt!

Nem is mondtam, hogy pénteken viszakaptam a gépet a jó szerelőtől.

A jó hír, hogy a másik szerelő is elvégezte a munkáját, valóban be volt állítva a hézag.
Ő még feszített a vezérműláncon, meghúzta a kormányt, a leömlőcsavarokat, állított a karbin, megolajozta a lábtámaszt (ezt vettem észre először :)), vett nekem 3 csavart ami hiányzott hátul az idomról .
Azt mondta, most jó hangja van, 3 ezer körül hallom majd, hogy zörög kicsit 1 csapszeg vagy mi, valszeg az előző tulajoknak hála, de ez még 10 évig semmilyen gondot nem fog okozni és szerinte nagyon szépen egybevan a gép.
ERIK

IRD BE EZTET:-)

É46.1790888 K18.9360243

ITT LESZÜNK:-)
Egy része szó szerint!
Bizony... az ott már a éjjeli szállás.
Végig kell jönni az 51-esen Hercegszántó irányába. Mielőtt kiérsz Bajáról, jobbra mutatja a tábla Szeremle falut. Arra lefordulsz. (Ez az a környék, ahol a kocsma is van...) Ez egy lejtős utca, és lesz rajta egy híd, utána egy "Y" elágazás, ahol jobbra tekersz ismét. Majd itt követed az aszfaltutat. Kb. 1,5 km-t. Ez nekivisz egy gátnak, ami mellet elhaladva egyszer csak át lehet jönni rajta egy murvás úton. Itt befordulsz ismét jobbra és a gát másik oldalán visszafelé jössz. Már a Sugovica partján egy füves részen. Ez gyakorlatilag egy szabadstrand. Valahol ezen a 3-400 m-es partszakaszon leszünk. A gátnál a visszafordítóban vigyázni, mert alattomos a murva...
Ha véletlen nem működne a GPS, akkor így megtalálsz minket. Vagy GSM és elmondjuk, vagy csak jössz az orrod után!
jA HÁT A VIDEÓ, BESZARÁS!
éS AZ MÁR A TÁBORHELY?
Fasza a vidi Blue főni! Jó gyorsan megcsináltad... jó volt újra weekendezni!
Nyuszi után szabadon: " SZERETEMBANDA! "
Inkább úgy előzz, hogy lássanak! És legyen helyed menekülni, ha kell... nem mindig kivitelezhető, de ha lehet, akkor nem érdemes centizni. Egy hangosabb motornak talán 3-5 méter előnye van "észrevételben". Addig ninem nagyon van miről beszélni, ameddig mentőautókat tartanak fel a figyelmetlen sofőrök.
A sportdobbal veszel maganak egy motorbeállítást, néha rövidebb élettartamaot, kötekedést a vizsgán, és kivívod a szomszédok nemtetszését, és megszüketülsz a túrákon stb... Vezetésbiztonság terén nem sok értelme van, de akinek ez tetszik, hát vegyen magának. Ha valóban látszani akarsz, akkor haladj körültekintően, esetleg szerelj fel egy kis stroboszkópot a mocira...
A vezetők szeme max. 120 km/h-ra van beállítva... ha ennél gyorsabban közeledsz, akkor ki fognak hajtani eléd, hiszen nem számolnak nagyobb sebességgel. Városban ugyan ez 70.
Szia :)

az égvilágon semmi baj nincs vele, imádom, csak sajnos el kell admon, mert egyéb :S amugy tényleg bajnok moci ebben a kategóriában :)
Szóval akkor tök felesleges egy sport kipufogó?
Akkor lehet, hogy valami szirénát kék villogóval kell beszereznem, azt tuti észre veszik.
A GPS-be beütöd, hogy Futrinka utca! Nem viccölök... tényleg az!
Teddy Maci!

Mi is a pontos cím Baján, ahol találkozunk, mert én csak fél hét körül érkezem!?