Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Puhányok!
A példád is mutatja, hogy adatok nélkül is lehet segíteni, ha valaki akar. És nem az az első reakciód, hogy "kitöltött adatlap vagy húzzinnét".

Igaz az adatlapod ki van töltve, de nem biztos hogy a nagyrabecsült GS500 topik önjelölt moderátorai és megmondóemberei szerint ennyi adatmennyiség elég. (Nem mint ha az ő "segítségükre" szorulnál.)

Banzsda nindzsa, ne félj, nem te leszel a fő táplálékforrásom... De még az is lehet...
nyeeeem
Zsír, látom végigmentetek a Neretva völgyében, beugorva Mostarba, aztán le Dubrovnik felé. Fasza kis út. Fürödtetek a Neretvában?
Néhány kép feltöltve
a karbi csavarra nagyon ügyelj milyen profil illik bele
általában a ph2 a jó, de az emberek java rész e megmocskolja a pz2-vel(vagy valami szarrákopott és/vagy kínai kacattal) aztán utána semmi se nyitja
én se írok adatokat, aztán mégse trollkodok
na jó...... általában nem
Mármint ehhez a témához.
Szerinted valós adatokat adna meg, ahhoz normálisnak kéne lennie? Eddig egy segítőkész-értelmes hozzászólása nem volt, csak a fika. Egy közismert mondás jut róla eszembe, mely sokféle változatban létezik, de ezt a fajtát kedvelem:

"Aki tudja, h tudja, azt hallgasd meg,
aki nem tudja, h tudja, azt ébreszd fel,
aki tudja, h nem tudja, annak magyarázd el,
aki nem tudja, h nem tudja, az egy ostoba hülye, messzire kerüld el!"

Szerinted melyikbe sorolnám?
Élvezi a trollkodást, ennyi. Részemről ez volt az utolsó hozzászólás, mert csak etetjük őt.
Köszi az eddigi válaszokat!
Nem a tankolással volt a gond.Lemostam a paripát,és a tankba víz folyott,mert el volt dugulva a túlfolyó csöve.De erre nem gondoltam.Beindítottam,dadogott,nem pörgött fel,stb.Azóta nem ketyeg szépen alapjáraton,de mindjárt kimegyek,és engedek a karbin keresztül ki egy kis naftát,hátha meghálálja.
Ne etesd! Ideszokik
Nincs igazad! Az adatlap kitöltése, még hiányos formában is egyfajta kiindulás a személyét illetően, amely azonossá teszi saját magával, egyféle ujjlenyomat. Felelős helyzetbe hozza az embert, amely az őt körülvevő emberek eminens érdeke. De valójában az adatlap tulajdonosának is ez az érdeke, mert segíti őt abban, hogy ne legyen infantilis, ne tegyen felelőtlen kijelentéséket, ne szóljon be feleslegesen, ne jöjjenek sanda szándékok csak azért, mert arctalan. Óhatatlanul úgy érzi majd különben, hogy törvényen kívüli: neki mindent szabad. Aki nem tölti ki az adatlapját, az elindul azon a lejtőn, hogy észrevétlenül egyre nagyobb gyökér lesz, ami egészen biztos, hogy az ő érdeke sem lehet. Nem bírom megállni: de te /saját csapdádba esve/ már határozottan rajta vagy ezen a lejtőn, még talán nem késő váltanod. Szóval töltsd ki az adatlapodat. Azt nem kell beírnod, hogy hol tartjátok a családi ezüstöt, senki nem fogja hiányolni.

Trivialitás, ezért csak neked írom, hogy az egész társadalom is így működik: vannak azonosítók / egy arc, egy ujjlenyomat, személyi adatok, rendszám stb. /, ezek hozzá segítenek, ahhoz hogy ne harapózzanak el a devianciák. Ezek nélkül az azonosítok nélkül összeomlana a civilizáció, és a végén már nem tudnál mit reggelizni sem.

Emlékeztetlek a biciklis esetére, amelyik lazán áthajt minden piroson. Ugye nem nehéz kitalálni, hogy azért teszi, mert nincs rendszámtáblája.
Mi van troll....éhezel? :)
Felpezsdült a fórum, ej!

Szerintem meg ti ültök fordítva a lovon. De segítek, csak most, csak neked: ott egy olyan funkció, hogy "jelentés a moderátornak". Jaaa? Hogy nem működik? Hát evvan. Görgess tovább és ne borzold az idegeidet, még megárt.
Nem kötelező bármi is.
Ahogy feri mondta "e lehet menni".
Szal ha nem teccik szevasz.............vagy adatlapozol.
Ataaa adott egy kis ízelítőt miért is kéne az adatlap. Mellesleg senki nem moderátor és nem topicgazda, nincs is meg a jogosultságunk, bár egy-két esetben jó lenne, mint pl. a tiéd. Többen írták, akkor tudunk-akarunk segíteni, ha van adatlap, ennyi és nem más.

Kevered a szezont a faszommal.

A többiektől bocs, nem akartam ezt a pöcst etetni, de nem tudtam elmenni szó nélkül, bár általában nyugodt és türelmes szoktam lenni velük kapcsolatban.
Aki AKAR az ad elérhetőséget. Ha valamit keres, ésszel feléri (gondolom), hogy kell email, telefon stb., ahol elérhető. Ha nem, akkor meg így járt, azon tényleg nem érdemes segíteni. De ez az óvodás "töltsd ki az adatlapod, különben nem segítünk" stílus elég mókás.
Én pl. tudok egy bontott GS-ről Komáromtól nem messze, de honnan az anyám kínjából tudjam hogy hovavalósi a tag, meg kiféle miféle. Milyen email címre küldjem el neki a bontott GS tulaj elérését és milyen jogon küldjem át más címét egy valakinek akiről nem is sejtjük hogy kicsoda?
Ugyan új vagyok itt de én is támogatom, hogy először mutatkozzon be vki és utána kérjen segítséget. (Töltse ki az adatlapját.)
Igaz, hogy ez az interneten nem szokás, de ez itt egy közösség is egyben, ahol viszont illik.
Soroljátok már fel, hogy kik is itt az önjelölt moderátorok!? Netán topikgazdák........

És milyen alapon?
Reged kitöltöd és kapod is a tippet.
Én is sokszor tankoltam és nem volt gondom, aztán beugrott ez, azóta nem szívesen, létezik más kút is.