Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, hangja van. Ez már nem titing.

Meg hát ugyibár a szerelő is azt mondta, h valszeg vez.lánc, vagy az a másik aminek nemtom a nevét. Persze ettől még a feszítő is lehet. Majd erőt veszek magamon és vmikor szétkapom. Persze, ha vki már hallott vez.láncos GS-t az ne tartsa magába, elugornék hozzá, ha nem a halál faszán lakik, h meghallgassa.
Miből gondolod, hogy az?....van valami hangja? ....no persze a mérés jót tenne, a nittelőssel sincs semmi baj, ha nem mókolgatják a szeleprugókat és a tengelyeket akkor az sem szakad el, ha meg igen akkor a végtelenített sem bírja.
mindig vigyázokrá és tisztán tartom
Volt egy kis fejidom"szépítés"?
Amolyan nézelődőssátrazósottegymedvelazulós lesz.
Mondjuk ahol lehet ott egyenletesen szeretem koptatni a gumit.
Nézelődős-túrázós lesz vagy kinyír-kanyarvadászat?

Bakker nekem a tehénazútközepén megvolt................meg a kecskenyáj.............de a vaddisznó nem.
Közepes.
Nekem lekopott a gatyáról a festék annyit űtem,mocorogtam.
Nagyon nagyot!
1700-1800 körül.
Köszönöm.
Szerintem ataa-nak már van egy ilyen.................nem hinném hogy venne mégegyet.
Mekkorát mentek?
szevasztok elado 2006 os gs 500f. 640000ft ha valakit érdekel irjon
Előtte olajcsere, lánccsere és gumicsere.
Kicsit megint előbújt belőlem a faszarági, és úgy vagyok vele hogy talán még jó lesz előre a mostani PP. Majd nyomok egy fotót. Középen meg jobb oldalt még csak csak, de a bal oldalsó negyede kopásjelzőn van (vagy az alatt )
Viszont a szélei még jók. Persze nem elég a kanyar közepén stabilan haladni, valahogy bele is kell abba menni stabilan...
Jövő hét csütörtökön.
Azaz akkor csak Mezőberénybe, aztán onnan péntek reggel tovább.
Mikor indulsz erdelybe?
ataaa: DannyM (R.I.P) egyik Neked való írása

http://www.tesztmotor.hu/tesztek/arany_kozeput_suzuki_gsx-r_
750_k8-k9

(bocs a linkért, a mobilom nem szereti a Javat)
A blokk bal oldalán egészen kint is van egy lánc, ami hátrafelé megy a hátsó kerékhez. Igen, néha azt is figyelni kell...
Ha patentszemes nincs is, nem lehet nittelni?
Gratulálok az új szerzeményhez! Úgy látom előbb-utóbb mindenki a DL-nél köt ki valamilyen formában.
Egyszer láttam testközelben Gladiuszt, nekem nagyon bejött. Hittem a médiának - csajos motor, kis tank, stb - de élőben nagyon szép motor. A partnerem egy 600-as CBF-et hajt, de szó nélkül kicserélte volna, annyira tetszett neki is.
Az már megvolt.
Szerintem vitorlázz egy jót.
Na úgy tűnik, h vez.láncos a gép, vagy feszítő, vagy a szerelő mondott vmit, h a blokk bal oldalán talán szintén van vmi lánc. Mondta a nevét, de már elfelejtettem, nem tudja vki miről is van szó?

Ill. kérdezném, h Gabenen kívül cserélt már vki láncot, v. feszítőt? Az se baj, ha tudtok vmi normális helyet, ahol lehet venni ilyen cuccokat.

Asszem le kell kapnom vmikor a szelepfedelet, h legalább meg tudjam mérni a láncot, h cserés-e ill. kiszedni a feszítőt, h az szart-e be.

A szerelő azt mondta, h patentszemes lánc nem biztos, h van hozzá, ill. nem vállal rá garanciát. A végtelenítettre meg csak munkadíjra mondott 50-est, mert ugyibár akkor szét kell baszni mindent a felrakáshoz.

Lassan nem ér annyit a motor.
Ezen van valami.

Piros vázzal pedig dögös :)

Biztos létezik valami utángyártott értelmes hátsó sárvédő..
Szerinted, ami most rajta van, mennyire védhet? Még nem volt eső, hogy kipróbáljam.
Milyen sárfogóra gondolsz: az eredetire, vagy valamilyen átalakításra?
én tennék rá egy hátsó sárfogót és a felnik peremét felpolíroznám....nagyon disznó lenne