A balfasz tachnertől?
Legyél te is azon a szinten.
Általában jól elvagyok más fórumokon csak az ilyen degeneráltak esnek nekem.........és te.
Vagy egyszerűen akkor az arcod hogy nem fér el mellette már senki.
Nekem ez a szimpatikusabb teóriám.
Olyan fura vagy.........egyik pillanatban linkelsz valami videót nekem másikban meg leharapod a fejem..
Nincs nagy stressz a melóhelyen?
És nincs hol levezetni a feszkót?
Így nézzünk valakit fórumon akit lehet baxogatni mint régen a kisebb gyerekeket a suliban?
Vagy csak szimplán tényleg ez a fixációd hogy keresel engem?
Mindenki? Te magad is írtad, hogy 60kg fölötti pilótánál már nem biztos, hogy megállja a helyét amivel ellenérveltél. Nem etetem tovább a trollt, a szitkokról majd személyesen, ha egyszer összefutunk...
Más fórumokon megkaptad már ezzel kapcsolatban az észrevételt az ottani törzsgárdától, nem idézem. Amíg nem vagy moderátor kénytelen leszel alkalmazkodni.
Olvass már vissza. Mindenki megerősítette hogy 3000-től használható a GS, akárhanyadik fokozatban, Ataaa se szokott mindig visszaváltani 6-ból ha településen csorog át 60-70 közötti tempóval (ez ugye a 3-3500-as tartomány amire te nagy majomként a kuplungcsúsztatást ajánlottad mint gyógyírt!). Ennyit arról, hogy ki dől bele a saját kardjába..
Alapvetően végtelenül türelmes ember vagyok, de most már igazán kezd felbaszni az amit művelsz.. nem tudom eldönteni, hogy ennyire hülye lennél, vagy csak egy sima okoskodó nagyképű seggfej vagy aki nem képes néha (soha) belátni ha az amit mond az máshogy van..magyarán téved. Ahelyett, hogy azt mondtad volna, hogy régen volt, megkoptak az emlékeim.. stb ahelyett itt vered magad, tényeket ferdítesz, csak nehogy ne neked legyen igazad... szánalmas vagy.
Te már rég nem kérdezel tőlem semmit normálisan.
Csak baszogatsz.
Légy szives ne tedd.
Ez nem volt normális kérdés csak cinikus geciség.
Semmiféle komplexusom nincs..........max bemagyarázod.
Mivel igencsak nuku ismereted van velem kapcsolatban.(mondjuk rajtam múlik ez így is marad)
Próbállak elkerülni de nem.........csak szurkálsz.
Más értelmes emberrel el lehet viccelődni..........látnád a motorbogyóval mennyit szivatjuk egymást...........de teeeeee a legkisebb dologra is berágsz és magadra veszel bármit.
Nyugodtan, meg szoktam nézni ki írja, kb. annyit számít. Ha jól emlékszem legutóbb is beledőltél a saját kardodba. Barátokat kellene gyűjteni, nem itt trollkodni!
Elég ha csak nem válaszolsz, nem muszáj kommentelned. A hülyeséget a magad részéről vizsgáld, már jóval többször bizonyítottad, mint én. Normálisan kérdeztem, levetkőzhetnéd már az üldözési mániád a kisebbségi komplexusoddal együtt!
Biztos jók ezek a menet közben állítható futóművek. Gyanítom ha alkalmam lenne hosszútávon használni egy olyan motort, ami rendelkezik vele, akkor a két végállást használnám leggyakrabban (itthon..)
A " túl puha" futómű kritikán mindig röhögök, mert Magyarországra sajnos vagy nem, de éppen, hogy olyan kell, vagy pedig minden buckán akkorát ugrik mint egy bakkecske...nagyon szar. Nincs mese inkább nyúljon egy kicsit, de ne bukdácsoljon, mert az fakírság. Egyébként a BMW-éknél is amiket próbáltam, mindig puhára kellett állítanom az elektronikát, tehát tulajdonképpen majdnemhogy felesleges funkció.
Kb 2500.
Pontosat nem tudok.
Van egy halom nekedvalo kanyargos.
Azokat a street annyira nem szerette.
De a jokat imada.
Es csak egy sziget.a tervet elvetettuk.
Én egy ilyet toltam.
Jelentkező nem volt, így egyedül.
Én irgalmatlan jó utakon mentem, a legtöbb helyen fent van a friss aszfalt!
5-kor indultam és 10 körül értem haza. Teljesen ellazultam.
Senki nem figyelt oda?