Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez a szánalmas!
Teljesen igaz, amit írsz, régóta észrevettem ezt Lovinál. / Neki is írom./
Mi nem vagyunk rosszban, nagyrészt nekem köszönheti, hogy nem nagy Banditot vett, amiért remélem egy kicsit azért hálás. Szerintem nem rossz arc, de amit írtál, az bizony hibája. Konkrétan: ha valami hülyeséget mondd, nem képes belátni a hibát, hanem újabb "okosságokat" talál ki, ami a valóságban törvényszerűen egyre nagyobb hülyeségek kellenek, hogy legyenek. Kamasz gyerekek és olyan pozicióba került emberek sajátossága ez, akiknek nincs elég szakértelmük, de ez nem szabad, hogy kiderüljön, ezért nagy hangon megpróbálják lehengerelni a környezetüket. Akik nem értenek a dologhoz, azok el is kábulnak ettől a nagy hangtól, és azt fogják hinni a Lovinál a pont, mert övé volt az utolsó szó. Vannak, akik egész nyugdíjig ezt játsszák a hozzáértést pótolva, végig lavírozva, manipulálva az életet. Szánalmas stratégia, de egzisztenciális okokból akár meg is tudom érteni.
Viszont egy motoros fórumon szerintem felesleges ezt erőltetni, nincs tétje, és elismerni, hogy a másiknak volt igaza, nem szégyen, hanem inkább úri, jó tulajdonság, minket legalább is így neveltek.

Lovi, ezt baráti szándékból írtam neked is, okulj belőle, több leszel vele, hidd el. Az nem lehet véletlen, hogy amit írtam, már többen többször is megjegyezték.
Ja.............és ne fürdgyé le.

Amúgy tényleg szept. 27.-én még átzattuk a tökünket a Rab szigeten.
Vissza meg éjszaka fel kellett vennem az esőruhát hogy ne faggyak meg.
Akkor lehet ,hogy az enyém azért volt fura mert 3 foggal rövidebb volt a hátsó lánckerék?
....hmm..mindegy...a mostani 1500-nál már barátságos
Fel kell öltözni és kész!
Feljebb a gáz.
Zágrábtól.Hazafelé.
Szeptember még tök jó. Mi soxor vitorláztunk már októberben is és fasza idő volt, a tengerben is lehet még simán fürdeni.
Zadarban például erre lehet számítani
Tudom.
Zoli,
küldtem neked egy e-mailt.
Fogalmam sincs.Délután Trieszt után csak azt a nyűves autópályát láttam.
Szél és pici hüvi volt.
Még mindíg egy horvát túrán szenvedtek?
Lesz belőle valami?
Kollégámék most vannak Horvátba, azt mondta eső is volt.
Szeptemberben milyen idő szokott ott lenni?
Bár állítólag nyáron sem szokott ilyen fos idő lenni ott...
Fotókat most töltöm fel de eltart még az oldalnak.
Ezért is van időm picit.
Meg mindenem fáj.
7-kor ugrottunk a csónakról...........bologna környéén olyan eső volt hogy 70-.el mentem a pályán...........a faca olcsó esőruha pesze mire kiértünk belőle szétmállott.
Horvátban hideg volt.............és 10-re otthon voltam pihizni.
Épp most teszi fel a galériába ahogy nézem...
Mikor lesz anyag a túráról?
nagy baj.

Keressek egy főnököt?

Csak van neki.
Én sem vagyok az ő főnöke.
TROLLinterFACE?
Szóljál a haverodnak hogy hanyagoljon.

nem vagyunk egy hullámhosszon.
És nem a főnököm hogy rugdoshat ha ideggyenge.
Ez már egy lepucolt adatlap, nem véletlenül
Ilyen kitöltetlen adatlappal mire számítottál?
Mi folyik itt bázzzz!
Pedig most nincs is offszezon. Ne feszengjetek!
Ilyen az én formám