Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minek akarod olyan alacsony fordulaton tartani? Bejáratni is 5000-en kell (gyárilag). Ha nagyon kell, próbáld csúsztatott kuplunggal
Erről beszéltünk nemrég. Basszál rá, ilyen a GS. nekem ezt a kezdetek óta csinálja és lassan 64 000-él járok minden hiba nélkül.
Hali! Sziasztok!

Ákos:
Bocsi, le maradtam az előzményekről. Milyen évjárat körül keresel GS-t? Van egy 2001-es em új pacekos, kis extákkal + és - ban is, viszont műszakilag tuti és friss műszakis. Képek a galériában + hirdetésnél. Ára:430e. fixen. Írj ha esetleg érdekel.
Jó az Székefehérvéron eladó sárga bocit is megtalálni. De a mai telefonok korában minek pénzt adni érte? A tartó és a töltő az Ebay-ről meg filléres cucc. És csak amikor tényleg kell akkor kattintom a kormányra, szigorúan lenémítva, még a kocsiban is.
Sziasztok!

Van egy kis gond a GS-emmel:
Ha kb 2-3500 közötti fordulaton stabilan akarom tartani gázzal akkor elég hangos koppanásokat, klattyanásokat hallani, de elég véletlenszerűen.
A jelenség némi fordulat visszaeséssel is jár (mintha kihagyna egy ütem).
Ebben a fordulattartományban menet közben is csinálja olykor.
Alapjáraton is néha előfordul.
Ez meleg motornál is és elinduláskor is jellemző.

Kérlek segítsetek merre kéne elindulnom!
Először karbi, vagy gyújtás problémára kezdtem gyanakodni. Majd olvastam a kiegyenlítő tengely csapágy és a vezérműlánc feszítő hibákról is ,hát nem tudom.

Köszi előre is!
2004-es 50 ezer kmes naked.
Olajat nem eszi. Fogyasztás, erő remek.
Tulajdonképpen ezt leszámítva semmi baja.
Sziasztok! Továbbra is keresek jó állapotú GS 500-at, sajnos ez a hétvége nem kedvezett az üzleteknek, hogy is mondjam... harc nélkül estem el (elcsípték előlem). Aki esetleg megválna tőle, vagy ismer olyat akinek ilyen tervei vannak, kérem írjon e-mailt: h.akos13@citromail.hu, vagy 30/675-49-23. :) Köszönöm, szép estét mindenkinek.
Bassz.38-40.
Kb 49 plusz koltsegej vizallo igo navi 4,3 as kijelzoval.
Jovo honapban lovom mert kell.
Reggel terkep alapjan letervezve kurvajo.
Igazából a GPS-t kijelzőjét is csak akkor kell nézni amikor ez itinert, vagy ha itinert nem csinált az ember, a térképet nézné meg...ez pedig akkor van ha olyan kereszteződéshez ér az ember, ahol nem tudja merre tovább. Teljesen felesleges kanyargósabb szakaszon, vagy nagyobb tempó mellett a kijelzőt nézegetni.

Amennyiben nem a terepen, hanem még otthon megszületik az útvonal, akkor meg kint menet közben is lehet azért azt érezni, kb mikor ér oda az ember, ahol az irányváltoztatásra kell már készülni..és ekkor el lehet kezdeni odapillantgatni a GPS kijelzőjére.
Biztos jó, csak nekem nem való. Pl. érdekes nekem, hogy menet közben a monitort is nézem, az egy kicsit még veszélyes is szerintem, pláne ha az ember nagyobb tempót diktál, vagy kanyargós az út stb.
Én most egy xroad-ot használok, de indulás előtt mindig megtervezem az útvonalat. Hozzá lehet szokni a jóhoz. Viszont ennek 3,5-ös a kijelzője.
Ha meg netalántán szándékosan eltérsz az eredeti tervtől, akkor folyamatosan lecsesz, hogy elrontottad és visszanavigál.
Bevallom én még hagyományos térképezek, néha megállok egy benzinkútnál, tanulmányozom stb. 10 évvel ezelőtt sem hallt bele senki. Mondjuk, ha taxis lennék, nekem is tuti kéne.
Végső kétségbeesésben, hogy: "hol a fa..ban vagyok?" rá lehet nézni, de hogy felmondja az útvonalat...el sem tudnám képzelni.
Csak bemásoltam az árgépről. Szerintem megfontolandó ár, ha valaki pont ilyet keres.
Én használom...mert Büdöspesten sokszor luxus az utcanévtábla....a a házszámról ne is beszéljünk..
Az átnevezősdi még jobban megerősíti ,hogy igényem van rá...
..de hát nem is vagyok pizzafutár..
...amúgy van rajta olyan ,hogy ne pofázzon (látom a szemek felcsillanását)
Hang és tervezett útvonal nélkül, pusztán valós idejű térképként el tudnám képzelni a használatát.
De te sokkal többet írtál...60-ért sem kell
Igen ez a paradoxona, hogy te bíztad meg és adtad meg a koordinátákat, de amikor diktál mégis úgy érzed, hogy egy rabszolga vagy, szót kell fogadnod. Ez nem jön be nekem.
Szerintem egy gyakorlott pizzafutár jobban ismeri a várost, mint hogy ilyenre legyen szüksége..
Pizzafutároknak ideális.
Azért ez nem teljesen fekete-fehér. Persze attól agyfaszt kapnék ha egész nap a GPS utasításai után kéne menni, még akkor is ha a teljes útvonalat én terveztem volna meg, és nem ő aki simán csak összeköti két pontot..amire ad esetleg 2-3 alternatívát is. Nagyvárosban, vagy pontos címre menés esetén viszont hasznos tud lenni.

Ez is csak egy eszköz, amit lehet ésszel meg ész nélkül használni..
Nekem kínálta, tudom, hogy jó dolog, de nekem nem való, engem a motorhang érdekel, és nem a folyamatos szövegelés és instrukciók, amiket teljesítenem kell. Még autóban sem használok.
A GPS a lényeget öli meg.
Pedig még 2 ezerrel az is félár felett van. Nekem mindegy, mert eddig is megvoltam GPS nélkül, és nem is áll szándékomban venni. Akinek kell, az meg alkudozzon, mindig van kisebb összeg...