Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a koppanás, ütem kihagyást ezt nekem az elejétől fogva csinálta, de nem alapjáraton, hanem a fölött (2000 körül). Leginkább hidegen lehet észrevenni. Ettől függetlenül megy rendesen. Ez nem hiba, csinálnak ilyet a GS-ek. Viszont ha 130 a vége, akkor ott bibi van!
Ha az egyik hengerbe kevesebb a nyomás,hengerfej le,fejre fordítod,DE A GYERTYÁKAT HAGYD BENNE!
És felöntöd benzinnel,amelyikből hamarabb kifogy a benzin,ott a bibi!
Ha megnézted irj!
és mi lett a megoldás?
köszönöm, megnézem :)
Nekem is hasonló probléma volt.
Gyertya kiszed,nagyujjaddal befogod a lukat,és ráinditasz.
Mind két oldalt probáld ki,egyesével.
És a kettő közt szerintem lesz külömbség.
sziasztok! segítségeteket szeretném kérni. alapjáraton a fordulat leesik, ilyenkor koppan egyet, olyan, mintha egy ütem kihagyna. Nincs nyomaték, végre pedig olyan 130 :( van ötletetek? már több szerelőnél járt...semmit nem tudnak :(
Bakker, hivlak, most el utaztam 3 napra, de utana leszek... Bakker, nem hiszed el, elfelejtettem.
Hali!

MOst láttam, rádcsörögtem, ha elérhető vagy csörgess meg, visszahívlak!
Bammeg! Tényleg....
Megemeltük a kormányt és megjött a plexi is!Hangyányit jobb a szélvédelem és nem szakad le a derekam most már/remélem!?/.
Én 5 napja ezzel festettem le,még mindig bírja:MAESTRO hőálló festék,700°C-ig bírja.A Szegedi Medikémia gyártja .Én 1420 forintért vettem.
Szia! Benne vagyok.Megbeszéljük.Szarvast elég jól ismerem.Június vége részemről ok!
Kerámia

..vagy króm..
..netán homokfújás...normális zsírtalanítás..és utána minőségi hőállót neki. Majd az első sárfogóra + gumi szerelése..
drz-é stimmelhet hozzá..?
Szevasztok!

Valami tipp mivel fújjam le a kipufogó csövet? a könyöknél rozsdásodik ,hőálló /benzinálló festékkel volt lefújva de ugyanúgy lejön!
Valaki tud valami atom erős :) festéket?
Vagy valami tipp mivel lehet ezt kiküszöbölni ?
Akkor szépen reggel felhívod az RMC-t És átugrasz érte.
Török Török
Amúgy korrektek...nekem szombaton bent maradt egy fél órát munkaidő után a főnök és adott egy kart....volt raktáron.
törökszentmiklós
nem defektes ! csak rendesen be kell dugni...
RMC szombaton is nyitva Törökbálinton..
Merre laksz?
én úgy gondoltam elfekvőbe vane valakinek..tartalékba.... mivel hétvégevan és nemvagyok akkora span 1ik üzlettelsem ahol a kedvem szerint nyitnak zárnak.. a környéken semmi sincs..ahol készlet is van..minden rendelésre...
Merre lesz a hétvégi csavargás?
Krissal, mikor tárcsázunk?
Bárhol, és 1500 Ft körül van.
Motorosboltban próbáltad már?

SHOX
RMC
...soroljam még?