Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én egyébként nem találom olyan nagy drámának ezt a vitát mint ahogy tttt leírta. Nem vagyunk cukorból. Legfeljebb egy kicsit kéretlenebb szavak jöttek mint mondjuk pár sör után a kocsmában haverok között. Építő szándékú volt, hogy helyre tegyen fontos dolgokat. Matek órán sem sértődünk meg, ha aláhúzzák a hibás számítást.
neeem ! a 811-en.
a homokoson "Maradj talpon"-t játszom.
és ezt most tesztelted ott nálad azon a frankó homokos úton
Innen indult

Érdemes hozzáolvasni ennek a hozzászólásnak az előzményét is.
én vagyok normálatlan, hogy beszállok ebbe az életszerűtlen kérdésbe, de b...ta a csőröm mit csinál a GS500 3000 alatt 6.-ba.
(ez legalább olyan kérdés mint egy bor kalóriaértéke, vagy egy karosszék légellenálása. egyáltalán miért került ez szóba ?)

nos 2500- ford.ig rángatás nélkül halad 50-55km sebességgel, emelkedőn is. (kuplungozás nélkül ! ) gázadásra lassan reagál, 5-6 mp kell míg eléri a 110-es utazómat.
Hát én új vagyok errefelé - egy hónapja vettem egy GS-500-as gépet -de úgy látom, hogy erős indulatok vibrálnak.
A fordulatszámok és a fokozatok felkorbácsolták a kedélyeket.:-))
És amikor 60 km/h-val csordogálok 3000 fordulattal, jókat szoktam nevetni a sisakom alatt- amit gyakran teszek akkor is, amikor nem ennyi a fordulatszám, mert nagyon tetszik az új gép - hogy milyen központi probléma ez valakiknek. Ja, és még valami. Ha esik a fordulat, behúzom a kuplungot, és visszateszem eggyel. Ha más nem így gondolja, és nem ezt teszi, vagy nem ezt javasolja itt a fórumon, őt sem utálom. Aki akar váltson, mások csúsztassanak, csak engem ne akarjon senki meggyőzni a saját igazáról. Jó ez így, bár a hangvételnek én sem örülök. De jó motor ez a GS ! Imádom!
Ki előzött el ma fél hét körül az M0 Vecsési lehajtójánál egy sárga-fekete F-el?
Zöldséget se egyél....Trágyázzák. Szűrt szar!
nem szabad inni vizet, egy csomó hal meg ilyesmi állat abban dug
kb mintha a kupiban a használt lepedőről ennéd a pizzát
Ini már a nevében hordozza a megoldást.
Tudjátok, a motorosok bele olyan, mint a gumicsizma, nem engedi be a vizet!
Nem úgy tünt.
Elnézést.
Mindenkire vonatkozik, ezért nem is emeltem ki senkit.
Vizet?
szerintem meg rendesen kellene inni aztán a rossz-hibás agysejtek megdöglenek és mindenki boldog
....meg minden.
Mr.Pszihonak is szóljál hogy vegyen be gumibogyót.
Ezzel próbáljátok lerázni? Nem fog menni, már megtanulhattátok volna.
Igazad van!
Nyissatok egy új topicot, mert már egy kicsit unalmas, h egymást tanítgatjátok, szidjátok + beszóltok egymásnak. De talán van is vhol itt a topicok között, szóval még nyitni se kell újat, csak ott kell ezekről írogatni, mert sokunkat ez a része nem érdekel, sőt határozottan idegesít.
Oké te tudod, én jót akartam. Ezt csak azt jelenti, hogy a vázolt probléma fokozottabban igaz, mint gondoltuk.